North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Εμενα σημερα μου ειπε για 12 για μια μερα θα τα χαλασουμε;13 είπε ότι φεύγει
Εμενα σημερα μου ειπε για 12 για μια μερα θα τα χαλασουμε;13 είπε ότι φεύγει
Εσύ την είδες πιο πρόσφατα άρα είσαι πιο έγκυρος. Όταν λέει φεύγει μπορεί και να μην δουλέψει στις 12 και αν της έρθει και καμιά περίοδος, τέλος.Εμενα σημερα μου ειπε για 12 για μια μερα θα τα χαλασουμε;
Αγαπουλης γιατι θα παρεις ενα τηλ;; οχι φιλε.. καμια σχεση..ισα ισα εμενα ετσι με βολευει γιατι μπορω να κανονισω..εφοσον θελω ντε και καλα να παω μ αυτην, αλλη ιστορια αν βγω για τσαρκα..ναι κι εγω δεν θα παρω τηλ, θα παω αλλου.Άσε ρε φίλε μια χαρά δούλευε το μπουρδελάκι χωρίς ραντεβού στην τελική αν ήταν γεμάτο και δεν μπορούσες έφευγες . Τώρα είναι μόνο για αγαπουληδες. Και εγώ πέρασα προχθές και δεν είχε κανένα αυτοκίνητο, ένας τελείωσε, ένας ήταν να ξεκινήσει και μου λέει δεν μπορεί γιατί θα έρθει ραντεβού.
Να πάει να γαμηθεί έχουμε και δουλειές και ζωή δεν θα παρακαλάμε την Λάρα. Καλό μουνάκι αλλά ας μείνουν οι γουαναμπι γαμπροί.
Θα εχει και κανα δυο ρεπο μες την βδομαδα.Εσύ την είδες πιο πρόσφατα άρα είσαι πιο έγκυρος. Όταν λέει φεύγει μπορεί και να μην δουλέψει στις 12 και αν της έρθει και καμιά περίοδος, τέλος.
Κοιτα σαν στουντιο ειναι λιγο τραγικο οντως, να κλεινεις ραντεβου..τοσα χρονια δεν μαθαμε ετσι.Ε να...εσύ το βλέπεις θετικα, αλλά εγώ τραγικά.
Το ότι έρχεται από την Καρδίτσα είναι επίσης τραγικοΚοιτα σαν στουντιο ειναι λιγο τραγικο οντως, να κλεινεις ραντεβου..τοσα χρονια δεν μαθαμε ετσι.
Δεν θυμαμαι και καμια κοπελα που ειχε κοσμο να δουλευε με ραντεβου.
Τωρα ομως με αυτη εφοσον θελεις να μπεις βολευει! σκεψου λιγο και αυτους που ερχονται απο μακρια, μου ελεγε για ατομο που εχει απο καρδιτσα!
το παλικαρι αν μας διαβαζει ενα ρισπεκτ απο εμενα που ξεκιναει απο κι κατω για να πηδηξει εδω πανω.
Ανάγκη να αδειάσεις, έτσι ακριβώς. Εδω μιλάμε για άτομα που λογικά το μουνι το βλέπανε και το βλεπουν με τα κυαλια. Για γυναίκες απλές λέω όχι πουτανες. Καληνύχτακιδες, καρδουλιτσες, καλήμερες,και λουλούδια στο ΦΒ και Ινστα... Get a life..Τελικά δεν είμαστε καθόλου καλά σιγά μη κάτσω να περιμένω η να κλείσω ραντεβού στο μπουρδέλο. Εκεί πάμε όταν έχουμε ανάγκη να αδειάσουμε και θέλουμε να τελειώνουμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ προχθές την αλεξάνδρα την κύπρια γιατί το έχω άχτι να την χώσω επειδή τρεις φορές με τελείωσε μόνο με την πίπα μου λέει η τσατσά έχει μισάωρο άμα θέλεις να περιμένεις. Βρεούστ φεύγω και πάω εβελίνα και τελειώνω στο 20λεπτο. Αλλά όπως είπατε οι αγαπούληδες φταίνε την κάνανε φίρμα
Ποια ειναι η Σοφια που ειναι τοσο καλη? Κωλο δινει? Που δουλευει?Τωρα μου ρθε στο μυαλο η Σοφια, αν εκανε γλυφοκωλια θα ηταν ακριβως το ιδιο με οτι γραφετε για την Ριτα.. ασε που τα πουτσοτριψιματα που εκανε η Σοφια δεν τα εκανε αλλη κοπελα..αμα ηθελες το εβαζες σχεδον μεσα, τωρα δεν ξερω εχω χρονια να παω μαζι της.
Η για τ αλλα που λετε δαχτυλα κλπ. Ξερετε ποσοι πανε σε Σοφια, Εβελινα και αλλες κοπελες για αυταρχικα και τετοια;; δηλαδη τι πιστευετε οτι μονο η Ριτα κανει;;
Γιατι;Το ότι έρχεται από την Καρδίτσα είναι επίσης τραγικο
Εχει χρονια που σταματησε να δινει κωλο.. στις βιλλες δουλευει, δες το προγραμμα.Ποια ειναι η Σοφια που ειναι τοσο καλη? Κωλο δινει? Που δουλευει?
Εννοειται αυτο φιλε, εχει πολλες επιλογες για να πας να αδειασεις. Οι περισσοτερες κοπελες που ειδα χθες δεν ειχαν πελατη.Τελικά δεν είμαστε καθόλου καλά σιγά μη κάτσω να περιμένω η να κλείσω ραντεβού στο μπουρδέλο. Εκεί πάμε όταν έχουμε ανάγκη να αδειάσουμε και θέλουμε να τελειώνουμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ προχθές την αλεξάνδρα την κύπρια γιατί το έχω άχτι να την χώσω επειδή τρεις φορές με τελείωσε μόνο με την πίπα μου λέει η τσατσά έχει μισάωρο άμα θέλεις να περιμένεις. Βρεούστ φεύγω και πάω εβελίνα και τελειώνω στο 20λεπτο. Αλλά όπως είπατε οι αγαπούληδες φταίνε την κάνανε φίρμα
Ρουμανια vs Ουκρανια νομιζω θα γινει ντερμπι φιλε.. εχω περασει καλα και με τις δυο.. οποτε λεω χ1ον. Αυτη η Σοφια αν δεν δινει κωλο και δεν ειναι οργιο... δεν μπορει να συγκριθει με την Ριτα.
2ον. Η Λαρα πολυ κανει και εβαλε καταλογο με ραντεβου, γιατι προφανως εχει τοσο μεγαλη ζητηση που δεν γινοταν να εξυπηρετησει τον κοσμο αλλιως. Πολυ καλα κανει. Οποιος θελει να ξεφορτωσει εδω και τωρα... παει γαμαει κατι οτιδηποτε αλλο η παιζει μια μαλακια.
Για Σοφια Ριτα λεω.. αμα βαλεις και βουλγαρια στο ματς..ειναι καθαρη τριπλη!Βουλγαρα ειναι η Λαρα... Ντεσποτωβ...
Φιρμα εγινε για τα εξτραδακια που κανει...και γιατι τα τελευταια χρονια ΔΕΝ υπαρχει καμια αλλη που να συνδιαζει εμφανιση με υπηρεσιες...Τελικά δεν είμαστε καθόλου καλά σιγά μη κάτσω να περιμένω η να κλείσω ραντεβού στο μπουρδέλο. Εκεί πάμε όταν έχουμε ανάγκη να αδειάσουμε και θέλουμε να τελειώνουμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ προχθές την αλεξάνδρα την κύπρια γιατί το έχω άχτι να την χώσω επειδή τρεις φορές με τελείωσε μόνο με την πίπα μου λέει η τσατσά έχει μισάωρο άμα θέλεις να περιμένεις. Βρεούστ φεύγω και πάω εβελίνα και τελειώνω στο 20λεπτο. Αλλά όπως είπατε οι αγαπούληδες φταίνε την κάνανε φίρμα
Η Σοφία την κατουραει την Ριτα. Μην συγκρίνεις BMW με Ζασταβα1ον. Αυτη η Σοφια αν δεν δινει κωλο και δεν ειναι οργιο... δεν μπορει να συγκριθει με την Ριτα.
2ον. Η Λαρα πολυ κανει και εβαλε καταλογο με ραντεβου, γιατι προφανως εχει τοσο μεγαλη ζητηση που δεν γινοταν να εξυπηρετησει τον κοσμο αλλιως. Πολυ καλα κανει. Οποιος θελει να ξεφορτωσει εδω και τωρα... παει γαμαει κατι οτιδηποτε αλλο η παιζει μια μαλακια.
Φιλος στο αλλο σιτε δεν λεει σε ποιο μαγαζι ειναι. Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιες ειναι οι βιλλες? Ποια οδο και τι βαρδια δουλευει το μωρο. Ευχαριστω πολυ.Εχει χρονια που σταματησε να δινει κωλο.. στις βιλλες δουλευει, δες το προγραμμα.