Boubis_cams
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
Σκετη φόλα πλεον. Καλυτερα ας δωσετε 30€ σε εναν φτωχο.
Μας καύλωσες ρε κερατά.Δεν έχω δει πιο λυσσασμένη πουτάνα. Να γλείφει κώλο από μόνη της, να λέει στα Ουκρανορωσικα «γαμησε με πιο δυνατά».
Να χύνεις και να σου λέει έχω άλλα δέκα λεπτά, γάμηςε με κι άλλο, αγαπάω το σεξ.
Μια φορά είχα κέφια και την πλήρωσα να την γαμησω από κώλο. Έλαμψαν τα μούτρα της.
Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσειΜας καύλωσες ρε κερατά.
Ξέρει κανείς αν είναι εδώ η Ρίτα και αν όχι πότε γυρνάει;
Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
Καλώς να ορίσει!Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσει
Πολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
Παει να τους γαμησει με κωλο!!!Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσει
Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάειΠολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.
Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
Δεν υπάρχει λογική όταν αποφασίζει το κάτω κεφάλι. Απλά θα θέλαμε και μια ενημέρωση.Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?
Καλα χαλαρωστε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγει η κοπελα για αρκετο καιρο, ανθρωπος ειναι να χαλαρωσει θελειΕίναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει
Να χαλαρωσει όσο θέλει.... Απλά συνήθως μετά το χαλάρωμα όλες ερχονται με λιγο πιο τσιμπημένο σε τιμές μενού....Καλα χαλαρωστε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγει η κοπελα για αρκετο καιρο, ανθρωπος ειναι να χαλαρωσει θελει
Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...Πολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.
Πηγα με φιλο για να μπει αυτος και τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια. Εγω δεν ξανα μπηκαΕσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?
Να μιλας καλυτερα για την Ριτα την Ριταρα. Αλλιως στησε κωλο εσυ με την πανεμορφη φατσα σου να σε δοκιμασουμε.Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
Άρχισαν να θίγονται σιγά σιγά οι κρυφοαδερφουλες..μην τα γράφεις αυτά αδερφέ..Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
με 30 ξεκινουσε αυτη, το ειχε αλλαξει?Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει
Μονο για το πρωκτικο παω.. αποφευγω να την φιλαω γιατι ξερω οτι κανει σε αλλους γλυφοκωλια, ακομα και στο ελευθερο στοματικο δεν την αφηνω.Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
Φυσικα και θιγονται γιατι εχουμε γεμισει πουσταρες...μεχρι και οι γκομενες τους κοροιδευουν οταν ζητανε γλυφοκωλια και δαχτυλα...και μετα πανε στις πουτανες και τα ζητανε.Άρχισαν να θίγονται σιγά σιγά οι κρυφοαδερφουλες..μην τα γράφεις αυτά αδερφέ..