Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (15 μέλη και 54 επισκέπτες)

SailorGr

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
29
Like
16.812
Πόντοι
5.236
Ίσως φταίει που είμαι πολύ νέα
αλλά βλέπω όλα αυτά τα βυζια
και μου φαίνονται πραγματικά
χάλια ενώ για κάποιο λόγο όλοι
εδώ τα βρίσκουν καταπληκτικά.

Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Μαλλον θα πρεπει να φορεσεται γυαλια "μανταμ"

hornycouple_kalamata

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
16.508
Πόντοι
2.241

Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Καλημερα!Θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το σχόλιο λέγοντας ότι εδω ανεβάζουμε καθημερινές γυναικες και οχι μοντέλα με τις τέλειες αναλογίες που αναφερεις.Ετσι είναι η πραγματικές γυναίκες με ατέλειες το οποίος σε πολλές περιπτώσεις είναι και το όμορφο της υποθεσης.Δεν ξέρω τι εικόνα έχεις του κόσμου και της ζωής άλλα η πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν τις ατέλειες τους και ειδικά στο σχόλιο για το στήθος που έκανες στην συντυπτρικη πλειοψηφία των γυναικών τα στήθη τους είναι ασύμμετρα και σε πολλές περιπτώσεις με μεγάλη διάφορα.Τελος πιστευω οτι το σχολιο σου ηταν γεματο κακια και ισως για να ευχαριστησεις των εγωισμο σου.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.089
Πόντοι
5.595
.....Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. ....
Eσυ εισαι γυναικα τωρα....???!!!
και ειπες τετοια βλακεια...????
Κανενα φυσικο στηθος δεν ειναι απόλυτα συμμετρικό.....!!!
Ολες οι γυναίκες το ξερουν αυτο....

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646
IMG_1253.jpeg
Ετών?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.900
Πόντοι
3.846

Γυναίκες και άντρες έχουν διαφορετικά κριτήρια σε θέματα γυναικείας ομορφιάς, σπάνια συμφωνούμε.
Αν θέλεις μας λες πως πιστεύεις ότι είναι το ιδανικο γυναικείο στήθος με ένα παράδειγμα. Δε σου λεώ να μας δείξεις τα βυζιά σου, ένα παράδειγμα πες μας ας είναι και από επώνυμη.

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.320
Πόντοι
201

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
3.277
Πόντοι
456

Πρέπει να δούμε και το δικό σου στήθος για να εκφέρουμε άποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom