xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 4.233
- Πόντοι
- 446
Εμ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα
Πάντα υπάρχει το σήμερα.Εμ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα
Για να μας καυλώσεις;Εμ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα
Θες να μας αρρωστήσεις πρωί πρωί μόλις ξύπνησα με κλασικές πρωινές σαββατιατικες καύλες έτοιμες να σκίσουν το μποξερακι και άμα ανεβάσεις και stockings πάει........Stockings παρακαλώ
Μιλφόνι πριν πάει σε βάφτιση
Έχει πολλάΠοδάρες κουκλί με υπέροχο τατουάζ !!!!
Θα ήθελα πληροφορίες σε pm, αν είναι εύκολο!Έχει πολλά
Αν θες δώσε όνομααν θες δώσε καμία πληροφορία από Χαλκίδικη είμαι
Ακόμα καλύτερα!Απλή γραμματέας
Μια milf, η οποία είναι συνειδητοποιημένη στην αναζήτηση της ηδονής, ναι είναι μια γυναίκα στην καλύτερη φάση της για εμένα!Μας έχετε τόσο μεγάλη αδυναμία?
Θα ρωτήσω τον προϊστάμενο μου εάν μπορεί να δικαιολογηθεί γραμματέας υποστηρικτική του ποστου μου!Απλή γραμματέας
Πλήρως συνειδητοποιημένη, ξέρει τι θέλει, δεν παίζει, αλλά αν θέλει σε δένει κόμπο!Μια milf, η οποία είναι συνειδητοποιημένη στην αναζήτηση της ηδονής, ναι είναι μια γυναίκα στην καλύτερη φάση της για εμένα!
Εάν είναι αμοιβαία αποδεκτοί οι κανόνες του παιχνιδιού και από τους 2, είναι ωραίος ο κόμπος!Πλήρως συνειδητοποιημένη, ξέρει τι θέλει, δεν παίζει, αλλά αν θέλει σε δένει κόμπο!
Αν βρεις τίποτα στειλε και εδώΜαγκες ξερω δεν πολυ παιζει αυτο, οκε αλλα αν εχει καποιος ινφο για καμια μιλφ διαθεσιμη θεσσαλονικη; θα εκτιμουσα την πληροφορια, ευχαριστω
Ανοιχτά λίγο τα πόδια να φαίνεται το εσωτερικό. Διάφανο στριγκάκι να αχνοφαίνοντε τα μουνόχειλα, απαραίτητη λεπτομέρεια η να φαίνεται η δαντέλα από τις κάλτσες...κι εμείς σιγά σιγά να σκύβουμε στο κινητό νομίζοντας ότι θα μπούμε από κάτω να γλείψουμε όλα τα ζουμάκια!!!Κάτι από το γραφείο...
Μμμμ! Πολύ σέξι η φωτό! Θα 'θελα να σε "περιποιηθώ" με γλώσσα από τη γόβα, τα πόδια μέχρι επάνω!Κάτι από το γραφείο...