Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 513
- Πόντοι
- 81
το seeking ειναι σαν κατάστημα στο κέντρο που πουλάει ακριβώς ότι και άλλα καταστήματα στην διπλάσια τιμη
Κατά ένα τεράστιο ποσοστότο seeking ειναι σαν κατάστημα στο κέντρο που πουλάει ακριβώς ότι και άλλα καταστήματα στην διπλάσια τιμη
Νέος στο site ?
Για την κοπελα εδω εχουμε καμια πληροφορια?
ΝεότατοςΝέος στο site ?
Μπορείς να βρεις πάντως κοπέλες της διπλανής πόρτας.το seeking ειναι σαν κατάστημα στο κέντρο που πουλάει ακριβώς ότι και άλλα καταστήματα στην διπλάσια τιμη
120-140.... στο seeking ?Μπορείς να βρεις πάντως κοπέλες της διπλανής πόρτας.
Με 120 -140 γιατρός..
Για να τ λέω.. λέτε να μην το έχω κάνει?ντοοιν120-140.... στο seeking ?
Ναι προφανώς το έχεις κάνει.Για να τ λέω.. λέτε να μην το έχω κάνει?ντοοιν
Έτσι δε γίνεται δουλειά μυστη...δν έχω μπει εδώ για να λέω φαμφαρες...λέω με λίγο ψάξιμο κάτι μπορείς να βρεις οικονομικό...Ναι προφανώς το έχεις κάνει.
Υπάρχουν και με 50 υπάρχουν και τζάμπα. Τουλάχιστον έτσι λένε άλλοι συναγωνιστές. Υπάρχει τουλάχιστον ένας που μου έχει πει ότι έχει πηδήξει το μισό seeking δωρεάν.
Αν αυτός ανταποκρίνεται στα στάνταρτς του μέσου μέλους του σάη, άνετα μπορεί να ισχύει!!Ναι προφανώς το έχεις κάνει.
Υπάρχουν και με 50 υπάρχουν και τζάμπα. Τουλάχιστον έτσι λένε άλλοι συναγωνιστές. Υπάρχει τουλάχιστον ένας που μου έχει πει ότι έχει πηδήξει το μισό seeking δωρεάν.
Κι εμένα θα με ενδιέφερε για τη συγκεκριμένη.
Για την κοπελα εδω εχουμε καμια πληροφορια?
Αν θυμαμαι καλα, πριν κανα 6 μηνο(?) ειχε ζητησει 400 και δεν μπηκα σε κοπο να ρωτησω λεπτομερειες, πχ ωρες κλπ , αν και φανταζομαι δε θα υπηρχε συγεκριμενο οριο.Κι εμένα θα με ενδιέφερε για τη συγκεκριμένη.
Όλα είναι σχετικά όμως. Αν σου πει 400 με ανοιχτό χρονοδιάγραμμα και όχι 400/ώρα αυστηρά τοτε μπορεί και να κάνεις τη φάση της ζωής σου.Δεν ξέρω ποια είναι η εμπειρία του καθενός και δεν θα την αμφισβητήσω, η δική μου εμπειρία μετά από ένα χρόνο στο seeking που πάνω κάτω τα προφίλ είναι ίδια χωρίς συνταρακτικές αλλαγές (μιλάω για τις local και όχι κοπέλες από γραφεία ή city tours που κάνουν και προφίλ στο seeking) είναι πως δεν βρήκα ΚΑΜΙΑ κάτω από 200.
Δεν είναι απόλυτα αληθές αλλά η γενική αίσθηση ναι, έχεις δίκιο.Δεν ξέρω ποια είναι η εμπειρία του καθενός και δεν θα την αμφισβητήσω, η δική μου εμπειρία μετά από ένα χρόνο στο seeking που πάνω κάτω τα προφίλ είναι ίδια χωρίς συνταρακτικές αλλαγές (μιλάω για τις local και όχι κοπέλες από γραφεία ή city tours που κάνουν και προφίλ στο seeking) είναι πως δεν βρήκα ΚΑΜΙΑ κάτω από 200.
Φίλε μου αν ξέρεις και έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας με το ην κυρία θα ήθελα τα φώτα σουΤι ακριβώς θες να ξέρεις;