adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 542
- Πόντοι
- 81
θα μπορουσε να ειναι η φωτογραφια της χρονιας !!!!!![]()
Καλημέρα ❤
θα μπορουσε να ειναι η φωτογραφια της χρονιας !!!!!![]()
Καλημέρα ❤
Μα καλά δεν μας λυπάσαι καθόλου; Τι πράγματα είναι αυτά.
θεαματικο! γεια σου ρε Νικόλ με τα ωραια σου!
Έχεις τη σεβαστή....
Τρέλα είσαι μωρό
![]()
Καλημέρα ❤
....ωωωω ρε πστ μου, στο στομα μας εφτασε πρωινιατικα
Καυλημερα....ωωωω ρε πστ μου, στο στομα μας εφτασε πρωινιατικα
ααααα ναι, καλημερα
Κάποιος τυχερός πέρασε πολύ καλά!!!
Όλοι μας ζηλεύουμε τον τυχερό, αλλα πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί στην θέση του κ αναπολούν την στιγμή με την θέα της Νικολ στα 4!Κάποιος τυχερός πέρασε πολύ καλά!!!
"Τα πιστόνια φτιάχνονται συνήθως από κράματα αλουμινίου για να είναι ελαφριά και να παρέχουν θερμική αγωγιμότητα. Θερμική αγωγιμότητα είναι η ικανότητα ενός υλικού να διατηρεί και να μεταφέρει θερμότητα. Καθώς λοιπόν το αλουμίνιο ζεσταίνεται από την καύση, διαστέλλεται, οπότε ο κύλινδρος θα πρέπει να είναι λίγο πιο φαρδύς για να μπορεί να κινείται άνετα. Περιμετρικά του εμβόλου, υπάρχουν εσοχές, στις οποίες εφαρμόζουν τα ελατήρια του πιστονιού".
Τώρα δεν κατάλαβα τι λέμε; Για το χοροπηδητο της Νικολ, η για κόντρα με Ντραγκστερ;;;;;;;;;;Τα πιστόνια φτιάχνονται συνήθως από κράματα αλουμινίου για να είναι ελαφριά και να παρέχουν θερμική αγωγιμότητα. Θερμική αγωγιμότητα είναι η ικανότητα ενός υλικού να διατηρεί και να μεταφέρει θερμότητα. Καθώς λοιπόν το αλουμίνιο ζεσταίνεται από την καύση, διαστέλλεται, οπότε ο κύλινδρος θα πρέπει να είναι λίγο πιο φαρδύς για να μπορεί να κινείται άνετα. Περιμετρικά του εμβόλου, υπάρχουν εσοχές, στις οποίες εφαρμόζουν τα ελατήρια του πιστονιού.
Για πιστόνιασμα.Τώρα δεν κατάλαβα τι λέμε; Για το χοροπηδητο της Νικολ, η για κόντρα με Ντραγκστερ;;;;;;;;;;
Ουαου τυχερός θα πήγε στο παράδεισο
Απαντάει γενικά η Νικόλ στο viber ή έχω φάει block και δεν το ξέρω;![]()