iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.866
- Πόντοι
- 446
Η ζενια ρε παιδια που χαθηκε; που δουλευε κασσανδρας 4 και πιο παλια βριλησου 46; ειχε και αγγελια αλλα κατεβηκε και αυτη!
Τι ψάχνεις τώρα;Ρε παίδες μόνο εμένα μου φαίνεται άκωλη; Δηλαδή στο μασατζίδικο που την είδα εκείνη τη μέρα δε μου έκανε κλικ να περάσω..
Ναι το φυσικο ειναι παντα καλυτερο αλλα σε μερικες που εχει γινει σωστη δουλεια μπορει και να εχει θετικο αποτελεσμα, τωρα στη συγκεκριμενη νομιζω της ενισχυει το σεξι στοιχειο της, εχει το " πακετο" και ειναι καλη και στο σερβις, εμενα δε με χαλασε παντως καθολου! ΑπεναντιαςΤι ψάχνεις τώρα;
Εδώ άλλοι εκστασιαζονται με κορμιά παραμορφωμένα από τις σιλικόνες ("τούμπανο")...
Μια χαρα οπισθια εχει..οχι λατινικου στυλ..αλλα για μενα ειναι οκ.βεβαια ειναι τι γουσταρει κανειςΡε παίδες μόνο εμένα μου φαίνεται άκωλη; Δηλαδή στο μασατζίδικο που την είδα εκείνη τη μέρα δε μου έκανε κλικ να περάσω..
Εννοείς CIM κανονικό ή με καπότα ;;;Σε εμένα με δάχτυλα κ γλύψιμο μου έκανε squirting πάντα κ την έχω χύσει σχεδόν όλες της φορές στο στόμα. Μετά καβάλησε το καλάμι κ στο πρόγραμμα της 120 με άκα δεν κανείς γλυφομουνι χάλασε κ αυτή . Την έπαιρνα πάντα με πρόγραμμα 100€
Εγώ νομίζω ότι επι τούτου το πήγε 120 για να μην συμφέρει . Και δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας που άλλες κάνουν κρα . Την έχω πετύχει απόγευμα σε φουλ στούντιο και έχω παρατηρήσει ότι τους ξεπετάει όλους στο 10 λεπτό και άλλους ποιο νωρίς . Κατά μέσο όρο 6 άτομα x 50 = 300 η στο μισάωρα 3x50 =150. Άρα προτιμά τα απλά των 50 ή των 80 με ίδια διάρκεια και ελεύθερο στοματικό . Άποψη μου120 € το μισάωρο η Καταλεγια, ώρα μου είπαν στο τηλέφωνο δεν κάνει.
Υπερβολικά πολλά θεωρώ, αλλά ίσως η πιο ωραία γκόμενά σε στούντιο ή όχι ;!!;
Με Σαμπρινα από Τατοΐου, έχει βρεθεί κάποιος ;
Πριν κάνα χρόνο, πάντως άξιζε.ήταν στο Sensuality και στα Κηφισου για πολύ καιρό...
Αν γίνεται σε κάποια χαμός,δεν ασχολούμαι συνήθως ξεπέτα γίνεται.Εγώ νομίζω ότι επι τούτου το πήγε 120 για να μην συμφέρει . Και δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας που άλλες κάνουν κρα . Την έχω πετύχει απόγευμα σε φουλ στούντιο και έχω παρατηρήσει ότι τους ξεπετάει όλους στο 10 λεπτό και άλλους ποιο νωρίς . Κατά μέσο όρο 6 άτομα x 50 = 300 η στο μισάωρα 3x50 =150. Άρα προτιμά τα απλά των 50 ή των 80 με ίδια διάρκεια και ελεύθερο στοματικό . Άποψη μου
Κανονικά κ τα έφτυνε μετάΕννοείς CIM κανονικό ή με καπότα ;;;
ΩραίοςΚανονικά κ τα έφτυνε μετά
Εγώ όπως το βρω έχω δηλώσει είμαι fun την κοπέλας αλλά μόνο για απλό Suck , fuck and slap that Ass και άντε γειαΑν γίνεται σε κάποια χαμός,δεν ασχολούμαι συνήθως ξεπέτα γίνεται.
Η συγκεκριμένη θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη που έχω δει σε στούντιο, αλλά οκ.
Νομίζω στο Syngrou 108 .αυτό με τα γυαλιά ξέρουμε που δουλευει;![]()
Είναι σιγουρο; γιατί κάπου μου είπαν και για τατοϊουΝομίζω στο Syngrou 108 .
Δες τα προγράμματα και των δύο Massage / Studio . Είναι ίδια αλυσίδαΕίναι σιγουρο; γιατί κάπου μου είπαν και για τατοϊου
Πρεπει να ειναι η Ελενα που δουλευουν μαζι αν δεν κανω λαθος..αυτό με τα γυαλιά ξέρουμε που δουλευει;![]()
Που να το ψάξω ακριβώς αδερφε;Δες τα προγράμματα και των δύο Massage / Studio . Είναι ίδια αλυσίδα
Στο ινστα το έχει με άλλο όνομα παντωςΠρεπει να ειναι η Ελενα που δουλευουν μαζι αν δεν κανω λαθος..
Είναι στο Συγγρου 108 απόψεΠου να το ψάξω ακριβώς αδερφε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο ινστα το έχει με άλλο όνομα παντως