newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
οχι, καμια σχεσηΗ Φωτεινή που λες ηλικιωμένη με γυαλιά αλλά με μπουτάρες και κωλάρα;
είναι αδυνατη
οχι, καμια σχεσηΗ Φωτεινή που λες ηλικιωμένη με γυαλιά αλλά με μπουτάρες και κωλάρα;
Τι θες να τους ρωτήσεις φίλε;To τηλ του LaLuna είναι αυτό που τελειώνει σε 488 σωστά? έχει αλλάξει αν ξέρει κάποιος παίχτης?
Έχω να περάσω καιρό και θέλω να πάω.
To τηλ του LaLuna είναι αυτό που τελειώνει σε 488 σωστά? έχει αλλάξει αν ξέρει κάποιος παίχτης?
Έχω να περάσω καιρό και θέλω να πάω.
Καλά από Χαλκίδα ανυπομονούμε για ενημέρωση, ειδικά αν πας στο "Μαριάννα" που ούτε εγώ δεν έχω πάει ακόμαΛοιπόν αδέρφια επέστρεψα!!!
Στάση πρώτη χαλαρά στο Χαλαρά....
Η Φλώρα έκανε το καθήκον της με το ΠΑΡΑΠΆΝΩ!!!!!! Κόστος 2 ποτά δικά μου ένα δικό της συν καβατζα με υπερπρόγραμμα από Φλώρα 100 ευρώ.....
Επόμενος σταθμός Χαλκίδα που θα ενημερώσω με λεπτομέρειες
Καλησπέρα κι καλή χρονιά!! Στην pub 65 τι ηλικίας κορίτσια έχει;
Ξέρω που βρίσκεται απλώς δεν ξέρω αν είναι να μπω τσάμπα κι να μην με δουν να τρέχω έξω ...
Εχω παει και εγω σε 2 live της εκει για να στηριξω το κοριτσι...Τίποτα απολύτως, κάτι τούμπανα γύφτισσες το έχουν το μαγαζί και γενικά όσες δουλεύουν εκεί μέσα είναι γύφτισσες... Σε live βραδιά έχω πάει όπου τραγουδίστρια ήταν ένα πρώην διάσημο στουντιοκόριτσο για όσους μπορούν να φανταστούν ποια είναι, ωραία περάσαμε αλλά δεν παρέχονται τίποτα σεξουαλικές υπηρεσίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά η κόρη της άσε, δεν υπάρχει...Εχω παει και εγω σε 2 live της εκει για να στηριξω το κοριτσι...
Αλλα η Βουλαρα δεν β΄λεπεται στην φατσα....σαν μαιμου ειναι ενω η κορη η Στελλινα ειναι αλλο φρουτο![]()
Οχι δεν πάει κάτω. Ειναι του ΠΟΤΈ δεν παεικάτω. Σοβαρα τωρα. Μπαρ είναι και εξώ για ποτα εαν ειναι κανας καλςςπελατης , εχει χαβαλε πολύ, αλλά κατω ποτε.Eχεις ακούσει αν προχωράει τύπε;
Οχι δενπαει κάτω σαν την Μαρία βασικα δεν παει κατω ποτεΠόσο πήγε το μαλλί μεγάλε;
Λοιπόν αδέρφια επέστρεψα!!!
Στάση πρώτη χαλαρά στο Χαλαρά....
Η Φλώρα έκανε το καθήκον της με το ΠΑΡΑΠΆΝΩ!!!!!! Κόστος 2 ποτά δικά μου ένα δικό της συν καβατζα με υπερπρόγραμμα από Φλώρα 100 ευρώ.....
Επόμενος σταθμός Χαλκίδα που θα ενημερώσω με λεπτομέρειες
Μαζί σου....100 στην αρχή ήθελε η Φλώρα εκτός τα ποτά μας .... Κοίτα αντικείμενα από το 19 μέχρι σήμερα απέχει....αυτές τις εποχές και εγώ με 50...70 ευρώ μέχρι και παρτούζες έκανα σε κάτι στέκια.... Σκορπιός πρίγκιπας.....τέλος πάντων πάμε παρακάτω....Για αυτο εχω κόψει πλέον το Χαλαρά.... γιατί κάτω απο 90 ευρώ δεν γλιτώνεις απο εκει μέσα.
Τα δικα σου έκαναν 10 και τα δύο. Στη καλύτερη να καταλήξετε με 80 ευρώ για πηδημα στη καβατσα με Φλώρα +5 ευρω το δικο σου 85.
Ε ρε φιλε ειναι πολλά. Μετά με ρωτάνε που χάθηκα και γιατι δεν πηγαίνω συχνά.
Το 2019 με 60 στη καβάτζα έκανες τα πάντα άντε 70. Τωρα θέλουν 100αρια. Τέλοςπαντων εγω δε τα δίνω. Τουλαχιστον οχι στη φάση που είμαι τωρα.
Απορω αυτο το μαγαζί πως υπάρχει με 2-3 πελάτες κάθε φορά..... μάλλον κάνει και άλλες δουλειές η κυρα Ρίτα.
Μαζί σου....100 στην αρχή ήθελε η Φλώρα εκτός τα ποτά μας .... Κοίτα αντικείμενα από το 19 μέχρι σήμερα απέχει....αυτές τις εποχές και εγώ με 50...70 ευρώ μέχρι και παρτούζες έκανα σε κάτι στέκια.... Σκορπιός πρίγκιπας.....τέλος πάντων πάμε παρακάτω....
Καλησπερα.Ως νεο μελος μιας και δεν εχω επισκεφτει ποτε το χαλαρα για την φλωρα που ακουω.θα ηθελα μια γνωμη αν ειναι εμφανισιμη για αρχη και αν αξιζει να δωσεις 80 με 100 ευρω.
Για καβατζα με την εν λογω.