Καλα λεμε να παμε και να παμε , αλλα εγω τα εβαλα στο Google maps , και δεν μου βρηκε κανενα ! Μετα τα εψαξα στο Google και δεν μου βρηκε κανενα. πως θα παμε ? ξερει κανεις ? η θα παμε Χαλκιδα και θα τα ψαχνουμε μεσα στην νυχτα , κινδυνευοντας να μην ταβρουμε και να γυρισουμε τα πισω μπρος απραγοι?Χαλκίδα θέλω κι εγώ να ξαναπάω στο "Πωλίνα" για να βρω τη Φανή τη Βουλγάρα που ήταν γυναικάρα και μου έχει μείνει απωθημένο (όχι ότι μετάνιωσα βέβαια που τον Ιούλιο επέλεξα την Αλίκη) και θέλω να πάω και μια βόλτα κι από το "Μαριάννα" για να βρω τη Ρούλα και όχι μόνο... Όσον αφορά την ώρα το "Πωλίνα" το ξέρουμε ότι κλείνει ΤΟ ΠΟΛΥ 3:30 τα Σάββατα (καθημερινές ακόμα νωρίτερα φαντάζομαι) γιατί αφεντικό είναι ένας παππούς που νυστάζει από νωρίς, για το "Μαριάννα" δεν ξέρω... Κι εγώ είμαι ταπί από τον Σεπτέμβρη και μετά γι' αυτό βλέπετε και να μη γράφω και συχνά πια εδώ, μου έσκασαν κάτι έκτακτα και ακόμα τρέχω, οπότε μόνο για μπουρδελάκι με βλέπω μέχρι και τον Μάρτη τουλάχιστον... Βέβαια πέρασα μια βραδιά ακολασίας στο "Pub 65" την ημέρα της εθνικής γιορτής αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να σας γράψω για εκείνη τη βραδιά εδώ μέσα, έφτασε στ' αυτιά μου και μια δυσάρεστη πληροφορία για το εν λόγω μαγαζί
Τελευταία τροποποίηση: