Νέα

Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lospalamaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
1.070
Πόντοι
366
1000070172.jpg
ανοιχτές οι μουνοχειλαρες
να το γλυφεις κ να σε κατουραει!!

AlexandraGreekCross

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
173
Πόντοι
0
Τεράστιο μουννι.. μπαίνουν άνετα δύο πουτσες.....

Γειά σου κούκλε! Τα άνοιξε τα πόδια της τελείως...να ξέρεις και εσύ και όλοι ότι όταν μία κοπελιά ανοίγει τα πόδια της έτσι όπως η κοπέλα στην φωτογραφία..τότε την έχεις κερδίσει και σου δίνει το ελεύθερο να μπεις μέσα της και να κάνεις ότι θέλεις. Κάθε κοπέλα που είναι έτσι είτε ελεύθερη ή παντρεμένη ή οτιδήποτε...αν ανοίξει έτσι τα πόδια της δόθηκε ολοκληρωτικά..ακόμα και παντρεμένη να είναι...αν τα ανοίξει έτσι ο γάμος της διαλύθηκε.

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
618
Πόντοι
86
Γειά σου κούκλε! Τα άνοιξε τα πόδια της τελείως...να ξέρεις και εσύ και όλοι ότι όταν μία κοπελιά ανοίγει τα πόδια της έτσι όπως η κοπέλα στην φωτογραφία..τότε την έχεις κερδίσει και σου δίνει το ελεύθερο να μπεις μέσα της και να κάνεις ότι θέλεις. Κάθε κοπέλα που είναι έτσι είτε ελεύθερη ή παντρεμένη ή οτιδήποτε...αν ανοίξει έτσι τα πόδια της δόθηκε ολοκληρωτικά..ακόμα και παντρεμένη να είναι...αν τα ανοίξει έτσι ο γάμος της διαλύθηκε.
Εσύ πώς το ξέρεις;

AlexandraGreekCross

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
173
Πόντοι
0
Εσύ πώς το ξέρεις;
Γλυκέ μου crossdresser είμαι και μου αρέσει και αισθάνομαι γυναίκα, θα ήθελα πολύ να είμαι ή και να γίνω αν τα καταφέρω.
Τις λατρεύω τις γυναίκες και τις θαυμάζω και μου αρέσει να είμαι φίλη των κοριτσιών , οπότε και γνωρίζω καλά τι σημαίνει όταν μία κοπέλα ανοίγει τα πόδια της διάπλατα στον άντρα που έχει μπροστά της. Από την στιγμή που τα ανοίξει έτσι...τότε όποιον έχει μπροστά της του δίνει το "πράσινο φως " ..πάρε με..κάνε με ότι θέλεις..αν δεις κοπέλα να ανοίξει τα πόδια της έτσι.. σου δίνει όλο το μουνί στο πιάτο, από την στιγμή εκείνη την κέρδισες ...ας είναι και παντρεμένη...αυτή εσένα θα γουστάρει και εννοείται εσένα θα σκέφτεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom