πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.926
- Πόντοι
- 16.131
μην μου ξαναμιλησεις καν ... γραφε οτι θελεις αν ξαναπεις κατι μεμπτο για εμενα θα μιλησουμε αλλιως ......Διαβασε τι γραφω ρε μπουφο
μην μου ξαναμιλησεις καν ... γραφε οτι θελεις αν ξαναπεις κατι μεμπτο για εμενα θα μιλησουμε αλλιως ......Διαβασε τι γραφω ρε μπουφο
εσυ εχεις δρομο ακομη συνεχισε να γραφεις
Ρε τριμάλακα Τάσο-Adrianna44335, ακόμη να καταλάβεις το δούλεμα που έφαγες για να μπορέσω να σου αρπάξω τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα οποία εκβίαζες (ή εκβιάζεις ακόμα) κάποιες εκδιδόμενες;
Μα τόσο ηλίθιος είσαι πια;
![]()
Πλήρωνες και τη Ντάρια, Τασούλη;;;τι λες ρε βλακα ποιος πηρε λεφτα απο την αντριαννα...../ εγω ρε ξεφτιλα δεν πηρα ποτε τιποτα απο καμια...και πληρωνα κανονικα το ραντεβου γιδι ε γιδι
οχι πληρωνα εσεναΠλήρωνες και τη Ντάρια, Τασούλη;;;
Ποιος την εγκατέστησε (κυριολεκτικά) στον Πρίαμο Βουλιαγμένης;
![]()
μην μου ξαναμιλησεις καν ... γραφε οτι θελεις αν ξαναπεις κατι μεμπτο για εμενα θα μιλησουμε αλλιως ......
Επειδη τελικα οχι μονο ασελγεις στην Ελληνικη ορθογραφία αλλα δεν ξέρεις και να διαβαζεις την Ελληνικη γλωσσα. Ξανα διαβαστο με μεγαλα γραμματαΑπο τον Καρυπιδη ποτε δεν του εσταξε χρημα. Η ιδια το λεει ακομα και σήμερα. Χρημα δεν της ζητησε ο Καρυπιδης
καλη συνεχεια .......... δεν εχω να πω κατι αλλοΕπειδη τελικα οχι μονο ασελγεις στην Ελληνικη ορθογραφία αλλα δεν ξέρεις και να διαβαζεις την Ελληνικη γλωσσα. Ξανα διαβαστο με μεγαλα γραμματα
Ξεκινα, θα το δω το απογευμα.
Zebu, σου είπε και τιμή και πρόγραμμα;;;
Το κεφάλαιο Ντάρια-Καρυπίδης, θα το ανοίξω αργότερα.
Εκεί να δείτε γέλια
![]()
οχι πληρωνα εσεναδεν μου εφταναν τα λεφτα ειμαι ενας φτωχος
Χεστηκα. Ελληνικα τα εγραψα και τα ειδε ολος ο κοσμος οτι βγαζεις απο το μυαλο σου ο, τι θελεις για να κατηγορείς τους πάντες οπως σε συμφερει.καλη συνεχεια .......... δεν εχω να πω κατι αλλο
περιμενω να βγει μια να μιλησει αν δεν βγει θα σου γαμησω τα ραματα ξεκωλιαρη
εχεις καλλιτεχνικη φλεβα τυπεΕίσαι τρελός;
– Όχι, είμαι απεσταλμένος του Θεού και έχω την εντολή να καθαρίσω το μπου του από τους εμπόρους των ψυχών και τους αργυραμοιβούς των συνειδήσεων.
– Είσαι κακό κορίτσι, αστυφύλαξ. Θα πας στην κόλαση.
– Θα σε συναντήσω εκεί κι εσένα, σατανά.
δεν κατηγωρω κανεναν για τιποτα εγω δεν εχω αναγκη απο ομαδες και δεν ειχα ποτε εν αντιθεσει με εσενα που παντου γλυφεις...αν βγει καποια και πει οτι εγω επωφεληθηκα κατι θα αυτοκτονησω... με την ηθικη μου δεν παιζω ...κατι βλακες σαν την μπουμπου και κατι αλλοι που με ρωταγανε σε μυνηματα αν ειμαι νταβαντζης εχουν κατα καιρους παρει το μαθημα τους ,,,Χεστηκα. Ελληνικα τα εγραψα κσι τα ειδε ολος ο κοσμος οτι βγαζεις απο το μυαλο σου ο, τι θελεις για να κατηγορείς τους πάντες οπως σε συμφερει.
Μιλα, να δω ποιος θα σε ακουσει.
Μας περνάς για μαλάκες σαν κι εσένα;;
Ποια θα βγει ρε να σε κατηγορήσει δημόσια, όταν ξέρουν ότι έχεις φωτογραφίες και βίντεο δικά τους;;;
Έχουν παιδιά οι γυναίκες ρε, δεν είναι σαν κι εσένα ρεμάλια
Γελοίο υποκείμενο
![]()
Εγω με τον Ζαντρεν;
Μπειτε ρε σεις και κοιταξτε με ποιους πλακώνεται ο Καρυπίδης στην αρχη του νήματος της Άντριανας. Με Ελληνα και Ζαντρεν. Γιατι ομολογουμένως την αρπαξε σπο τα χερια του Ζαντρεν. Αν επεφτε εκει η Αντριανα θαειχε μεγαλύτερα προβληματα. Απο τον Καρυπιδη ποτε δεν του εσταξε χρημα. Η ιδια το λεει ακομα και σήμερα. Χρημα δεν της ζητησε ο Καρυοιδης. Για αλλες τι εχει καινει δεν δυναμαι να γνωριζω.
Και θα σου ζηταγα κονε με ζαντρεν ενω ειχα δει οτι τα εχετε σπασει και με αυτον.
Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
Κανένας δε θα ξανακοιμηθεί ήσυχος στο κρεβάτι του. Έχεις το λόγο μου ΓιαγκοΈχω μείνει άναυδος από τις εξελίξεις !!!
Εκτός από την κόντρα νταβαδων που η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει από την 20η σελίδα...
Αλλά κατά τ'αλλα βλέπω γίνονται ενδιαφέροντα πραγματακια...
H κόντρα Μπουμπούκη - Πολυζώη θα συνεχιστεί και μετά θάνατον.Έχω μείνει άναυδος από τις εξελίξεις !!!
Εκτός από την κόντρα νταβαδων που η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει από την 20η σελίδα...
Αλλά κατά τ'αλλα βλέπω γίνονται ενδιαφέροντα πραγματακια...