Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 45
- Like
- 49.501
- Πόντοι
- 11.246
...αντιψυχωτικο για διπολικη διαταραχη, σχιζοφρενεια κτλτι κανει το σεροκελ;![]()
...αντιψυχωτικο για διπολικη διαταραχη, σχιζοφρενεια κτλτι κανει το σεροκελ;![]()
...αντιψυχωτικο για διπολικη διαταραχη, σχιζοφρενεια κτλ![]()
Τραυματιοφορέας δεν έλεγες ότι είναι ;κάνας συνάδελφός σας διαφορετικής ειδικότητας; Κάνας πρωκτολόγος άς πούμε.![]()
οχι τυπε , μεσα σε εμπορικο , αλλα διπλα εχει φαρμακειο και τα ξερει., γιατι μιλαει με τις πωλητριες στα διαλείμματαΑπέναντι από κέντρο υγείας, νοσοκομείο ή ΙΚΑ ;;;
Γαμώ τους τραυματιοφορείς δικέ μου ....Πολυ καλο φαρμακο για διπολικους αλλα και για ασθενείς με ανοια
Ναι αλλά οι πωλήτριες έχουν σπουδάσει φαρμακευτική ; Το αναγνώρισε ο saint ;;οχι τυπε , μεσα σε εμπορικο , αλλα διπλα εχει φαρμακειο και τα ξερει., γιατι μιλαει με τις πωλητριες στα διαλείμματα
Γαμώ τους τραυματιοφορείς δικέ μου ....
Αν ξέρει τόσααπό φάρμακα , φαντάσου τι ξέρουν οι ιατροί ...
Ιατρός είναι μόνο όποιος του το αναγνωρίζει ο μπάρμπας
Πιστεύεις αυτό το καθίκι ;;;;
Σχολιάζαμε ποιανού κλώνος είναι ο τροβαδούρος ή άλλο καθίκι ....
και εγώ του έγραφα ότι αφότου μπήκε αραίωσε η κλαούντια
και ο saint μου έλεγε ότι δεν πιστεύει να είναι η κλαούντια και ίσως είναι κλώνος του χελ ....
Θες να στα στείλω ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού κατεβάζετε αμάσητο ό,τι γράφει ο ψευταράς Ξεφτιλολάκης, καλημέρα, και με τις υγείες σας.![]()
Στο μεταξύ έβαλε print screens όλα τα pm ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ" ...
δεν το βρήκε ....
Παρόλο που είχε πάει τη μπαταρία του κινητού στο 8% στις 06.30
![]()
χαζούλης είναι τυπε. εγω στην αρχή νόμιζα ότι είναι ασχολησιμος και ότι κοζαρει πέντε πράματα. ειδικά μετά από αυτό που βγήκε και ειρωνεύτηκε δεσίματα και λέει για βιασμούς και αστυνομίες κλπ , μπήκαν τα κομμάτια στο παζλ . απλά πράματα που όσοι έχουν ασχοληθεί με δρόμο τα ξέρουν. προχωράμεΣατανικο....εκανες tag τον Ρετρο για να το δει να συγχιστει και να πιασεις κουβεντουλα.Στα ΚΑΠΗ στα μαθανε αυτα τα κολπα Γερομπισμπικη;![]()
Τον κοκούν που γράφτηκε χτες, τον γνωρίζει κάποιος?Ξεφτιλάκη!
Γιατί δεν είπες στον Ιατρό ότι είχες λυσσάξει να βρεις ποιανού κλώνος ήταν ο Prince Belozerski επειδή σου έβγαλε στη φόρα τις επισκέψεις σου στα τραβελάδικα και αντ΄αυτού του έγραψες πως εγώ είπα ότι έχει κλώνο τον Τροβαδούρο;
Ά!!!
Και να πάς και σε κάνα οφθαλμίατρο γιατί το αλκοόλ σου έχει ανεβάσει ζάχαρο και σου έκανε πρόβλημα στα μάτια.
92% είναι η μπαταρία στις 6:30.![]()
χαζούλης είναι τυπε. εγω στην αρχή νόμιζα ότι είναι ασχολησιμος και ότι κοζαρει πέντε πράματα. ειδικά μετά από αυτό που βγήκε και ειρωνεύτηκε δεσίματα και λέει για βιασμούς και αστυνομίες κλπ , μπήκαν τα κομμάτια στο παζλ . απλά πράματα που όσοι έχουν ασχοληθεί με δρόμο τα ξέρουν. προχωράμε
μην δινεις σημασια ..το παληκαρι επιτελη εργοΤον κοκούν που γράφτηκε χτες, τον γνωρίζει κάποιος?
![]()
Τον κοκούν που γράφτηκε χτες, τον γνωρίζει κάποιος?
![]()
Τον κοκούν που γράφτηκε χτες, τον γνωρίζει κάποιος?
![]()
ψηφιζει ομως συγκεκριμενα προφιλ ...που τα γνωριζει πολλα χρονια... ειναι και καραγκιοζης δεν ξερει τουλαχιστον να κρυφτειμεγαλη μορφη του σαιτ , φιλος αδερφος κτλ , κολληταρι , ειναι παρέα με τους αλλους , κατι ρανταρ777 κτλ , εχουν χασει τους κωδικους και εκαναν καινουργιους λογαριασμους
ψηφιζει ομως συγκεκριμενα προφιλ ...που τα γνωριζει πολλα χρονια... ειναι και καραγκιοζης δεν ξερει τουλαχιστον να κρυφτει
ειναι το χαπι της επομενης μερας τυπετι κανει το σεροκελ;![]()