athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.934
- Πόντοι
- 12.756
σου δινω 1000 ευρω για το εξοχικοδεν το έχω ανάψει ποτέ το έχω κληρονομήσει μαζί με τους λαχανί μπιντέδες και το εξοχικό στο εξωτικό κιάτο![]()
σου δινω 1000 ευρω για το εξοχικοδεν το έχω ανάψει ποτέ το έχω κληρονομήσει μαζί με τους λαχανί μπιντέδες και το εξοχικό στο εξωτικό κιάτο![]()
κάτσε μαν έχουμε και μια πολυάσχολη και περιπετειώδη ζωή να ζήσουμε=ήρθε το efoodμην αργεις να απαντησεις σε παρακαλω κρεμομαι πανω απο την παραθεση![]()
επιλέγω προσεκτικά τις κηδείες που θα εμφανιστώΑμερικανάκι είσαι παιδί μου????
Στις κηδείες εδώ σερβίρουν κανένα ΜΕΤΑΞΑ 3 αν ήταν πελούσιος ο ψοφήσαντας......
δεν το έχω ανάψει ποτέ το έχω κληρονομήσει μαζί με τους λαχανί μπιντέδες και το εξοχικό στο εξωτικό κιάτο![]()
κανένα πρόβλημα στείλε τα προκαταβολή και θα σου πω που θα πας να πάρεις τα κλειδιά και από ποιον θα τα ξηλώσειςσου δινω 1000 ευρω για το εξοχικο
ενταξει στειλε ιβανκανένα πρόβλημα στείλε τα προκαταβολή και θα σου πω που θα πας να πάρεις τα κλειδιά και από ποιον θα τα ξηλώσεις
τωρα σοβαρα ηρθε το πμ αυτο σε σενα καταλαθος;Μην τον κατακρίνετε! Ό,τι μπορεί κάνει ο άνθρωπος για να περισώσει την κατάσταση.
Δεν βλέπετε πως η ορχήστρα που διευθύνει, εκτίθεται από μόνη της;
Ο μπαγλαματζής γράφει ότι η ζωή του είναι το παρόν του Bou, ο κλαρινιτζής συγκρίνει εαυτόν με Αϊνστάιν, και ο Τρελολάκης στέλνει π μ. με πρόταση συνεργασίας σε μέλη, παρακαλώντας τα να φτιάξουν κλώνους, και να ψηφίσουν όσους αυτός μισεί.![]()
τα καλά τα κρατάει για τις ειδικές περιπτώσεις που θα βρίσκεται ανάμεσα σε λίγους και καλούςΚι ο Λάκης, άθικτη την έχει την φραντσέζα.![]()
Δηλαδή μας λες ότι έχεις δικιά σου δουλειά, δικό σου σπίτι, δικό σου εξοχικό, πληρώνεις τους φόρους σου, έχεις υπαλλήλους-σκλάβους και δηλώνεις αντικομμουνιστής?δεν το έχω ανάψει ποτέ το έχω κληρονομήσει μαζί με τους λαχανί μπιντέδες και το εξοχικό στο εξωτικό κιάτο![]()
Είσαι αγράμματος χαμάλης.Ο μπαγλαματζής γράφει ότι η ζωή του είναι το παρόν του Bou, ο κλαρινιτζής συγκρίνει εαυτόν με Αϊνστάιν, και ο Τρελολάκης στέλνει π μ. με πρόταση συνεργασίας σε μέλη, παρακαλώντας τα να φτιάξουν κλώνους, και να ψηφίσουν όσους αυτός μισεί.![]()
δεν έχω κάνει ακόμα ρύθμιση αν τα στείλεις θα δεσμευθούν από τον χατζηδάκηενταξει στειλε ιβαν![]()
μας λεει οτι ειναι μικρο-απατεωνισκος και σε λιγο καιρο θα μπει μεσα χωρις αναστοληΔηλαδή μας λες ότι έχεις δικιά σου δουλειά, δικό σου σπίτι, δικό σου εξοχικό, πληρώνεις τους φόρους σου, έχεις υπαλλήλους-σκλάβους και δηλώνεις αντικομμουνιστής?
η ιδιοκτησία είναι μια πολύ μπερδεμένη έννοιαΔηλαδή μας λες ότι έχεις δικιά σου δουλειά, δικό σου σπίτι, δικό σου εξοχικό, πληρώνεις τους φόρους σου, έχεις υπαλλήλους-σκλάβους και δηλώνεις αντικομμουνιστής?
Έκανες έρευνα αγοράς χαμάλη ;Κι ο Λάκης, άθικτη την έχει την φραντσέζα.![]()
Δεν υπάρχουν πουστηδες στο σαη. Μόνο διμετρα ασβερκα παλικαρια, με ψωλη τουλάχιστο 20 πόντους και που ουδέποτε δεν έχουν αναμιχθεί με δημιουργία κλώνων για εκδίκηση.Ξεφύγαμε πάλι με τα οφτοπικ και μας ξεγλύστρισε ο ΠΟΥΣΤΗΣ![]()
σαν τους χοχλιους μετα την βροχη βλεπω βγαινεις και εσυΠρεπει να βγουν ολα τα πμ στην φορα! Με μισολογα δεν γινεται πια!
Να λαμψει ολη η αληθεια γιατι η ψηφοφορια ειναι σε εξελιξη και επειδη το πουλεν μου ο βαζελογαυρος δεν εχει τα κότσια να προχωρησει, πρεπει να ξερουμε τις εναλλακτικες!
μην εισαι αγενης ..βγαλε τα δαχτυλα απο τον κωλο σου και γραψε και μαγκι στο συναφι του ..χριστουγεννα ειναι σε θελω ποιο large..Είσαι αγράμματος χαμάλης.
Γνωστό .
Αλλά έχεις τέτοια αδυναμία κατανόησης κειμένου ; Δεν νομίζω.
ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΛΩΝΟΥΣ ;;;
Εννοώ με τις ψήφους τους. Τις δικές τους.
Είσαι σίγουρος .... ότι δεν έχεις θέμα να βγάλω εγώ τα pm που μου είχες στείλει στη φόρα ;
Απλά ξέρεις, ότι δεν είναι καθίκι και σκουπίδι , σαν εσένα και δεν θα το κάνω.
Αυτά τα κάνεις μόνο εσύ ... και το συνάφι σου .... Μπίρλες .... Jhon 100 ... Κλαούντιες .... κοκ
στειλε μου 10δηλώνω διαθέσιμος για κλίκες και δολοπλοκίες έχω κλώνους σε ετοιμότητα
τιμές προσιτές πίστωση δεν παίζει μόνο μετρητά ή μπιτκοιν.