athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.076
- Πόντοι
- 12.756
Αγιες μερες προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ μην καταληξεις σε κελιειναι γνωστος μουνις,,,,θα ερχοταν η ωρα του![]()

Αγιες μερες προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ μην καταληξεις σε κελιειναι γνωστος μουνις,,,,θα ερχοταν η ωρα του![]()
Τίς θερμότερες ευχές μου φίλε μου @athinaios44 για ειρήνη , αγάπη και όμορφες στιγμές στο παρών νήμα καθώς και στον διαγωνισμό που ΗΓΕΙΣΘΕ
ΟΛΑ τα καλα πανω σου να ερθουν φιλεΤίς θερμότερες ευχές μου φίλε μου @athinaios44 για ειρήνη , αγάπη και όμορφες στιγμές στο παρών νήμα καθώς και στον διαγωνισμό που ΗΓΕΙΣΘΕ![]()
και αυτο ειναι καλο βαλτου το.....![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑΠΟΥΜΕ
πάρε μια ψήφο τώρα από μένα. γιατί όσο δίκιο και να έχεις ρουφιάνια με πμ στη φόρα;; καλημέρα ρουφιάνεφοβαμαι να "περασω" απο εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα πια ειναι δμ
μαλλον το duo χλαπατσα δεν βλεπει οτι γραφω οσο γραφουν και τα δυο οταν ειναι μεσα...
εντωμεταξυ ο αλλος νομιζει οτι ειναι ογκολιθος της σκεψης και της διανοησης ξερω γω και οτι δεν του απανταμε γιατι τον "φοβομαστε"
μαλακα τα παιδια ειναι σε παρακρουση...λες και ασχολιοταν κανεις μαζι τους πριν αρχισουν να γραφουν εδω μεσα και μας ελειπαν οι αστειαρες τους..
Όταν έχεις να υποστηρίξεις μια τόσο σοβαρή υποψηφιότητα, πρέπει τα μέσα να είναι ανάλογα!εσύ ρε μαλεα το έγραψες στον υπολογιστή σου αυτό και το σκαναρες ; σοβαρά τώρα ;![]()
Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων του παρόντος νήματος και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑΠΟΥΜΕ
Εγω τραγο ενα ξερω...οταν ζεις σε ενα χωριο και τους βριζεις ολους και δεν σου μιλαει ανθρωπος εκτος απο κανα δυο κατεστραμμενους τοτε ΜΑΛΛΟΝ δεν φταιει ΟΛΟ το χωριο....Αφήστε που το ντούο χλαπάτσα αποκρύπτει συνεχώς το ότι ήθελε να είναι η συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης, αλλά όλοι οι άλλοι μουσικοί στους οποίου απευθύνθηκαν τους πέταξαν σαν το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας μετά την πρώτη πρόβα.
Να τα γράφουμε αυτά.![]()
Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων του παρόντος νήματος και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής![]()
κάνει τα πρώτα του βήματα τώρα . οταν αποκτήσει εμπειρία θα μάθει να απαντάει απευθείας στον χελενδιαφερον που ο Μπιρλας έγινε μέρος του μπιφ![]()
κάνει τα πρώτα του βήματα τώρα . οταν αποκτήσει εμπειρία θα μάθει να απαντάει απευθείας στον χελ![]()
συρε γαμησου ιεχωβα![]()
Εγω τραγο ενα ξερω...οταν ζεις σε ενα χωριο και τους βριζεις ολους και δεν σου μιλαει ανθρωπος εκτος απο κανα δυο κατεστραμμενους τοτε ΜΑΛΛΟΝ δεν φταιει ΟΛΟ το χωριο....
Μπλα μπλα και παπαριες....δεν ξερω ποσο εξυπνος ειμαι αλλα απο γεροντοαμοιβαδες σαν και σενα ειμαι Αινσταιν.
![]()
Για πες,δεν ενημερωθηκαεκανε και δηλωσεις , καταθεση ψυχης , αποκαλυψεις στο νημα με το τσιμπημα![]()
ασε τα θενκ γιου και πες που εκανες ρεγιον