raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.445
- Πόντοι
- 5.006
Μλκς τέτοιο μαδομούνι εδώ , ούτε στην ουρά στα τυριά του Σκλαβενίτη σήμεραβαλε κανα γιορτινο μουνι να ευθυμησουμε πριν ξεκινησει το μαδομουνι
παντα τακη....ψήφισε οπαδικα!![]()
με συγκινεις τα μαλαΦιλε ειλικρινα θα στο πω...κριμα για τη καταντια σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κριμα που δεν βαλανε και εσενα το μουνοπανο...αλλα αφου εχεις μονιμα τη γλωσσα στο κωλαντερο του Μπροεδου εχεις ασυλια.![]()
Ρε
δεν θα εχει αδικο τωρα ο μισελεν να σου πει οτι δεν πανε παραμονη σε σουπερ μαρκετ!!!!Μλκς τέτοιο μαδομούνι εδώ , ούτε στην ουρά στα τυριά του Σκλαβενίτη σήμερα
Θα έπαιζα κλοτσίδια με granny που μου πετάχτηκε με καρότσι από δεξιά![]()
με συγκινεις τα μαλα![]()
στο τσακ τη γλυτωσες......Ρε
![]()
ΕΓΩ από πού και ως πού![]()
επρεπε να μπει ρε μαλακα θα καναμε τρελο χαβαλε εχει γελιο φουλ Ντιμιγκολαροςστο τσακ τη γλυτωσες......
δεν εχουμε ανεβασει ακομα ψηφοφορια...επρεπε να μπει ρε μαλακα θα καναμε τρελο χαβαλε εχει γελιο φουλ Ντιμιγκολαρος
Ξεκινα νουμερο να φτιαχνεις κλωνους γιατι με βλεπω να παιρνω wild card και για τον τελικο...δεν εχουμε ανεβασει ακομα ψηφοφορια...
με λιγη καλη διαθεση αλλαζει καποιο ονομα....
Kαταλαβαμε1-2 είχα όλους και όλους στο σαη αλλά έχουν εξαφανιστεί![]()
πως τα βλέπεις τα πράγματα?Kαταλαβαμε
![]()
πόσους θες?Ένας μόνο θα πάρει wild card;
Eπρεπε να ειναι ο Αργυρης τυπε,θα χτυπουσε και γκομενακιΜλκς τέτοιο μαδομούνι εδώ , ούτε στην ουρά στα τυριά του Σκλαβενίτη σήμερα
Ετσι οπως το πας θα παρεις κι εσυ!!!Ένας μόνο θα πάρει wild card;
Ε ναι στην σαλαμουρα έπεσες παλιΜλκς τέτοιο μαδομούνι εδώ , ούτε στην ουρά στα τυριά του Σκλαβενίτη σήμερα
Σπιρτο εισαι τυπε....Ένας μόνο θα πάρει wild card;
@dimigoall σου εχουν περίσσεψει καθολου χαπια (υπογλωσσια, πίεσης) απο τις προάλλες;δεν εχουμε ανεβασει ακομα ψηφοφορια...
με λιγη καλη διαθεση αλλαζει καποιο ονομα....