Darko77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 441
Γράψε λάθος Ντιάνα με καρέ μαλλίΔαναη στο Ντελουξ δεν υπαρχει
Γράψε λάθος Ντιάνα με καρέ μαλλίΔαναη στο Ντελουξ δεν υπαρχει
Από σώμα τι λέει;Γράψε λάθος Ντιάνα με καρέ μαλλί
Ποια μιλαναΠολύ άτυχος πέτυχα πριν την μιλανα στο κέντρο και ήμουν με την γυναίκα κι δεν μπορούσα να μιλήσω!!
Σε άλλα νέα ραντεβού με δαναη από ντελουξ πολύ καλό μασάζ και δεύτερο μέρος !!
Παρατηρήσεις που ίσως έχουν σημασία για συναγωνιστές σε σχέση με την επικοινωνία γραφείων .
-Athens home massage τυπικό όσο δε πάει ,αδιάφορο κ καμία ευελιξία σε πληροφορίες .
-lotus κύριο μέλημα πόση ώρα θα κλείσει κάποιος μη τυχόν κ χάσει κανα ευρώ .
-your massage καλή πληροφόρηση , προσπαθεί να ενημερώσει κ να εξυπηρετήσει στις ώρες που βολεύουν με ευγένεια κ αμεσότητα .
-silk ότι να ναι με φωτογραφίες που τις εξαφανίζει σαν το Χουντίνι κ δε δίνει πληροφορίες που χρειαζόμαστε .
-Massaua αδιάφορο αν κ προσπαθεί κάποιες φορές . Μικρη διαθεσιμότητα σε καινούριες .
-senses ιερή εξέταση λες κ περνάς ανάκριση , νιώθεις ότι σε παρακολουθεί με κάμερα , ότι ναι εντελώς …
Που δούλευε deluxe και μετά royalΠοια μιλανα
Αυτή που έστειλα; Κάνει και έξτρα ή δεν ξέρουμε καθόλου; Πως σου ήρθε;Την Ασιατισσα την πηρα σημερα.Καλο εως πολυ καλο μασαζ, μπαζακι.Δε ζητησα εξτρα
Έχεις να προτείνεις;Καλύτερα θα ήταν με καμμιά φοιτήτρια θα έλεγα εγώ![]()
Όταν λες μπαζακι ?Την Ασιατισσα την πηρα σημερα.Καλο εως πολυ καλο μασαζ, μπαζακι.Δε ζητησα εξτρα
Στείλε μια φωτό να σου πω γιατί πρέπει να τους στείλω τσατ γ ν μου στείλουν . Νίκη κάνει τα πάντα πέρα από πρωκτικό εάν δεν κάνω λάθοςΑπό secret massage, έχει δοκιμάσει κανείς Γιάννα, Αλέκα, Ευμορφια, Νίκη; Υπηρεσίες που προσφέρουν και μέχρι που φτάνουν;
Δυστυχώς όχι, αλλά να ανοίξουμε thread με προτάσεις, εγώ πχ θα μπορούσα για αντάλλαγμα να τους κάνω φοιτητικές εργασίεςΈχεις να προτείνεις;
Σωστός professorΔυστυχώς όχι, αλλά να ανοίξουμε thread με προτάσεις, εγώ πχ θα μπορούσα για αντάλλαγμα να τους κάνω φοιτητικές εργασίες![]()
Όχι ούτε θα θέλαμεΞέρουμε κάτι ;![]()
Μπορεί να είναι και μαρκετίστικο (πχ άρρωστη ή ότι λείπει λόγω εορτών), τώρα και να μην είναι διαμάντι, έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι είναι όμως3 φορά από το μεσημέρι που η Κλειώ από deluxe είναι κλεισμένη όλη μέρα. Τόσο μεγάλο διαμάντι είναι;
Αν έχει δοκιμαστεί από κάποιον θα ήθελα πολύ να πει την εμπειρία του έστω σε πμΜπορεί να είναι και μαρκετίστικο (πχ άρρωστη ή ότι λείπει λόγω εορτών), τώρα και να μην είναι διαμάντι, έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι είναι όμως![]()
+1Το secret είναι το χειρότερο από άποψη εξυπηρέτησης χωρίς λόγο, μέσα από απλές ερωτήσεις σχετικά με τις κοπέλες,κατέληξαν να με βρίζουν επειδή δεν ήθελα τελικά να κάνω ραντεβού. Και φυσικά δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί τους.
Ξέρω εγώ. ...Ξέρουμε κάτι ;![]()