Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Kαι όποιος θέλει 1 ώρα;;Καλημέρα, η τιμή εώς τουλάχιστον εώς τέλους του Έτους θα είναι 130 ευρώ για 1, 5 ώρα φούλ πρόγραμμα.
Σε κανένα δεν φτάνει μια ώρα, όλο παραπάνω καθόμαστε κι επίσης, θα ήθελα κι εγώ δώρο για τα Χριστούγεννα.Kαι όποιος θέλει 1 ώρα;;
Θέλω να σου στείλω pm αλλα δεν μπορώ,μήπως με έχεις μπλοκάρει;Σε κανένα δεν φτάνει μια ώρα, όλο παραπάνω καθόμαστε κι επίσης, θα ήθελα κι εγώ δώρο για τα Χριστούγεννα.
δεν δεχεται πμ απο κανενα προφιλΘέλω να σου στείλω pm αλλα δεν μπορώ,μήπως με έχεις μπλοκάρει;
Τι θα ήθελες να μου πεις στο πμ;Θέλω να σου στείλω pm αλλα δεν μπορώ,μήπως με έχεις μπλοκάρει;
καλημερα σεξυ!καλημέρα!!!!!![]()
![]()
....γεια σου ρε Ελεναρα!!!!
Έλενα καλήμερα προσπαθώ να σε πάρω,ειμαι αυτος που σου ειχα πει για τα δυο σκυλιά που μου ψωφισανΚαλημέρα!!!e![]()
γλυκαΚαλημέρα!!!![]()
Λιγότερα δεν ήταν; Αλλά χαλάλι! Τι κορμάρα είναι αυτή, Παναγία μου.Καλημέρα, η τιμή εώς τουλάχιστον εώς τέλους του Έτους θα είναι 130 ευρώ για 1, 5 ώρα φούλ πρόγραμμα.
Εξήγησε η κοπέλα ότι συμπεριλαμβάνεται και δώρο εορτών.Λιγότερα δεν ήταν; Αλλά χαλάλι! Τι κορμάρα είναι αυτή, Παναγία μου.