πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.855
- Πόντοι
- 16.131
σταυρους μονο 14κΟι ψήφοι πού πέφτουν μονοκούκι ( ένας και μόνο σταυρός προτίμησης ) είναι πιο ισχυροί καθώς δεν διασπείρονται οι ψήφοι
![]()
![]()
σταυρους μονο 14κΟι ψήφοι πού πέφτουν μονοκούκι ( ένας και μόνο σταυρός προτίμησης ) είναι πιο ισχυροί καθώς δεν διασπείρονται οι ψήφοι
![]()
![]()
ρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;γιατι ειναι χεστης
το ειπες το γιατι ...ενας καραγκιοζης ειναιρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
οτι αγαπας κανε4 σιγουρους μεχρι τωρα..να πω ονοματα η το παμε μυστικα να μην επηρεασουμε τους αλλους;;
Νταιμα να εχεις βαλει!!!!!4 σιγουρους μεχρι τωρα..να πω ονοματα η το παμε μυστικα να μην επηρεασουμε τους αλλους;;
Κύριε μην επηρεάζεται έμμεσα τους ψηφοφόρους...οτι αγαπας κανε![]()
Eχεις ανακοινωσει προγραμμα σε περιπτωση που εκλεγεις?Υπαρχει πιθανοτητα συνεργασιων?ριξε μου ΜΙΑ ψηφο να παω 23![]()
ΑΥΤΟΝΟΜΟΣEχεις ανακοινωσει προγραμμα σε περιπτωση που εκλεγεις?Υπαρχει πιθανοτητα συνεργασιων?![]()
Δεν τον ξερω.. ειναι καλος μλ@κας;;Νταιμα να εχεις βαλει!!!!!
κανονικα ειναι για βαθρο!!!Δεν τον ξερω.. ειναι καλος μλ@κας;;![]()
Τύπε μου λάθος που δεν σε έκανα μένσιον, το διορθώνω τωρα.ρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
Θα το παω φανερα..οτι αγαπας κανε![]()
Τραβα γαμησου τωρα.,..τρυπιε...T
Τύπε μου λάθος που δεν σε έκανα μένσιον, το διορθώνω τωρα.
ο τρυπιος του βολουΤραβα γαμησου τωρα.,..τρυπιε...
Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με ραντεβού θανάτου έξω από το Billποιο το προβλημα σου φιλαρακι; γιατι δεν το λυνεις μαζι μου και ερχεσαι αριστερα και δεξια και γραφεις ;
το ειπες το γιατι ...ενας καραγκιοζης ειναι
Tύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.γιατι ειναι χεστης
σαλτα μαρη λουκια και φερε μας την εισπραξη λουγκρα ε λουγκραTύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.
τραβα βρες κανενα κροσακι να σε τρυπησει ρε ....Tύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.
προτιμαει αντρες η λουγκρατραβα βρες κανενα κροσακι να σε τρυπησει ρε ....