Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.626
Πόντοι
6.795
Θα δώσω ένα clue. Σύντομα.
μόλις το δώσεις κάνε προμόσιον σε αλυσίδα πούλμαν για την οργάνωση της κλαρινογαμπριάτικης περιηγητικής επιλαρχίας που θα στρατοπεδεύσει σαλόνι, τουαλέτες, σκάλες και θα κάνει και γύρω 4 φορές το τετράγωνο από το ίδρυμα.

Logistis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
280
Μάγκες ποιες είναι στο top 3 από κορίτσια σε στούντιο αυτή την περίοδο με σούπερ εμφάνιση κ τίμιες υπηρεσίες. Με βάση τα γούστα του καθενός πάντα!!!

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.230
Πόντοι
1.191
Μάγκες ποιες είναι στο top 3 από κορίτσια σε στούντιο αυτή την περίοδο με σούπερ εμφάνιση κ τίμιες υπηρεσίες. Με βάση τα γούστα του καθενός πάντα!!!
Τιμιες υπηρεσιες??? Σαν ανεκδοτο ακουγεται.

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.434
Πόντοι
6.896
Καταλεγια , μαλβινα, τζενη, champions league πολυ τιμιες :tooth::tooth:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.626
Πόντοι
6.795
σε τι είδος ενδιαφέρεσαι;
έχει φάλαινες
αρκούδες (που δέρνουν και στραπονιάζουν)
κομοδίνα δια χειρός Βαράγκη
πιγκουίνους εκ Λατινικής Αμερικής
...
για κάνε ραφινέ την επιθυμία πλιήζ

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.186
Πόντοι
36.248

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.236
Πόντοι
506
Εγώ έκανα μια πονηρή σκέψη. Έκλεισαν το ρεύμα στο στούντιο για να μην φαίνεται ανοιχτό και έχουν δέσει την Κίττυ σε ένα κρεβάτι και πάνε διάφοροι κασκαντέρ και την πηδάνε.

rek_

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
85
Πόντοι
0
Εγώ έκανα μια πονηρή σκέψη. Έκλεισαν το ρεύμα στο στούντιο για να μην φαίνεται ανοιχτό και έχουν δέσει την Κίττυ σε ένα κρεβάτι και πάνε διάφοροι κασκαντέρ και την πηδάνε.
Ωραία σκέψη αλλά δυστυχως πρέπει να έχει φύγει..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.760
Πόντοι
2.916
Η εισοδος απο κατω ανοιχτη ειναι παντως κ ανεβαινεις τις σκαλες...να το τολμησουμε?

• Χαχα
Αντιδράσεις: oKsa

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
640
Πόντοι
86
Λοιπόν Κίττυ .. Πήγα πριν πεντέξι μέρες και είχε λαοθάλασσα όταν λέμε λαοθάλασσα εννοούμε λαοθάλασσα περίμενα τουλάχιστον 1 h και η τσατσά επειδή είχαμε μείνει τρία άτομα και η ώρα είχε περάσει τέσσερις δεν δεχότανε άλλους.. Η κοπέλα είναι μουνάρα και γαμιέται σαν κομπρεσέρ παρόλο που ήμουνα ο προτελευταίος με ξεπάτωσε όταν λέμε με ξεπάτωσε, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου… Είναι στην κατηγορία γυναικών που ζούνε για να γαμιούνται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το είπε ότι θα φύγει έτσι κι αλλιώς για λίγο ήτανε κάπου ήταν καλεσμένη δεν ξέρω σε κάποιο event δεν πολυ κατάλαβα

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Πριν καταλήξω τις προάλλες στη ΔΗΘΕΝ βασίλισσα του βουνού ,πήγα στο από πάνω πρώτα . Στέισι και Εύα. Στέισι με την καμία όπως στις φωτογραφίες. Φαρδιά και λιπώδης. Εύα με την καμία δεν έχει τέτοιο βυζι. Την είχα πάρει πριν καιρό. Στο λυκόφως δεν την πολυγνώρισα.

Για να μην αδικώ όμως τη δήθεν 'βασιλισσα',τον έφαγε καλά χωρίς προσχήματα.

Το δήθεν ξέρετε τί είναι. Τάχα μου ,τάχα μου.

Στέισι και Εύα.

Συνημμένα

• -.jpg
    -.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • --1.jpg
    --1.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Τελευταία τροποποίηση:

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ! Εδώ και λίγο καιρό έχω χάσει τελείως τα ίχνη της ΤΖΕΝΗΣ ( ψηλή - ξανθιά ) απο τα γνωστά Studio Λ.Αθηνών 318, Desire, Θησέως 365 . Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για την εν λόγω κοπέλα θα το εκτιμούσα να με ενημέρωνε.. Ευχαριστώ

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Θα εφαρμοστεί εδώ η μέθοδος reductio ad absurdum για να αποδειχθεί ότι η πορνοστάρ βρέθηκε.

Το αρχικό επιχείρημα είναι 'η πορνοστάρ βρέθηκε'. Ακολούθως θεωρούμε ότι το επιχείρημα είναι λανθασμένο ,'η πορνοστάρ αρχίδια βρεθηκε.', υπόθεση που οδηγεί στο παράλογο (absurdum) συμπέρασμα ότι πώς αρχίδια βρέθηκε αφού την κρυφογαμάνε.

Άρα σύμφωνα με την afore-mentioned μέθοδο η πορνοστάρ βρέθηκε απλά δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τη γαμησει ο λαουτζίκος στο 50αρι.

Τελευταία τροποποίηση:

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
106
Πόντοι
0
Θα εφαρμοστεί εδώ η μέθοδος reductio ad absurdum για να αποδειχθεί ότι η πορνοστάρ βρέθηκε.

Το αρχικό επιχείρημα είναι 'η πορνοστάρ βρέθηκε'. Ακολούθως θεωρούμε ότι το επιχείρημα είναι λανθασμένο ,'η πορνοστάρ αρχίδια βρεθηκε.', υπόθεση που οδηγεί στο παράλογο (absurdum) συμπέρασμα ότι πώς αρχίδια βρέθηκε αφού την κρυφογαμάνε.

Άρα σύμφωνα με την afore-mentioned μέθοδο η πορνοστάρ βρέθηκε απλά δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τη γαμησει ο λαουτζίκος στο 50αρι.
Άρα λάθος και το topic, πρέπει να ψάξουμε αλλού και στο forum δλδ ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom