Το διάβασα και εγώ. Ωστόσο δεν έγραψε τι πρόγραμμα πήρε. Νομίζω ότι απλά πλήρωσε για χρόνο είναι κρίμα να κάνει απλό..
Ισως κάποιος άλλος να ρώτησε για τα προγράμματα γιατι τον ενδιαφερουν.. εμένα οχι.
Αν βοηθούν τα παρακάτω σε κάτι... μελλοντικά.
Η υπηρεσία( όρνιο ) δεν είπε για anal , που το λένε με εμφαση οταν προσφέρεται..Επίσης για 69 δεν ειπε, αλλά η ίδια με "πείραξε-προκάλεσε" με τα πόδια ανοιγμένα και τα χέρια στο μουνί της γελώντας πονηρά με τα σκληρά γατίσια μάτια της. Αυτά χρεώνονται, οπότε προφανώς ηταν πείραγμα επειδή την "πείραξα" κ εγω απο την αρχή και η "χορογραφία" κυλούσε ωραία.., λογικά θα το κάνει.
Στα εκτος προγραμμάτων, λογικά φιλάει - οπως αναφέρθηκε αλλού - γιατί σε αφήνει να πλησιάσεις, γουσταρει χάδια αισθησιακά αλλά κ με ένταση-δύναμη και να είστε "κολλημένοι" . Οι ανάσες της και οι αναστεναγμοί είναι φυσιολογικοί χωρίς ουρλιαχτά και ακραίες γελιότητες λες κ της έχωσες το καταρτι και δεν δυσανασχετεί με την διάρκεια, ευτυχώς της αρέσει πολύ το σεξ.
Το πιο σημαντικό είναι οτι είναι μαζί σου, σε ακολουθεί και όρια φαίνεται να μην υπάρχουν..
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !