Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.943
- Πόντοι
- 4.696
ΜΑΠΑ
ΠΟΛΥ!Εχει πεθανει πια αυτο το σαιτ. Κριμα...
την ειχα παρει κ εγω παλιοτεραΑυτή είναι. Αυτή έρχεται. Απλά είναι ότι ναναι σε θέμα συνεννόησης. Όλο πίνει και μπεκροπίνει με παρέες και ξυπνάει το απόγευμα.
Εχει πεθανει πια αυτο το σαιτ. Κριμα...
ειναι δευτεροετης φοιτητρια τσιμπουκολογιας
Γνωρίζουμε κάτι; όσο και να έψαξα εδώ πέρα δεν μου βγάζει κάποια πληροφορία.
Απόφοιτη της Πεογλειπτικής. Κάνει μεταπτυχιακό στη Χυσολογία
Για αυτή γνωρίζει κάποιος κάτι?
Έχουμε κάποιον τρόπο επικοινωνίας;Απόφοιτη της Πεογλειπτικής. Κάνει μεταπτυχιακό στη Χυσολογία
Ασχολησου με υπαρκτά πρόσωπα συναγωνιστήΈχουμε κάποιον τρόπο επικοινωνίας;
προτεινω εσενα κλωνεVasilisperisteri, ακου τι σου λεει ο ειδικος. Απευθυνσου σε αυτον, θα σου προτεινει κατι απ την σοβιετικη "συλλογη" του, σε "φιλικη τιμή"
ποια διαφωνια ???ενας κλωνος ειναι . @Manos Gousgounis - @Peptesla κλπ προφιλ με ΜΗΔΕΝ προσφοραΠέρα από την πλάκα η την διαφωνία σας....κάθε πρόταση που αξίζει δεκτή και ας είναι από την "προσωπική συλλογή"
Συνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Γνωρίζουμε κάτι; όσο και να έψαξα εδώ πέρα δεν μου βγάζει κάποια πληροφορία.
Ρε Τσατσουλη, μιας και εισαι κλωνολόγος, για πες μας, έχεις καμια σχεση με το παλιο προφιλ Tassos Karipidis???ποια διαφωνια ???ενας κλωνος ειναι . @Manos Gousgounis - @Peptesla κλπ προφιλ με ΜΗΔΕΝ προσφορα
γιατιΡε Τσατσουλη, μιας και εισαι κλωνολόγος, για πες μας, έχεις καμια σχεση με το παλιο προφιλ Tassos Karipidis???
Γιατι εξαφανιστηκε αυτο το προφιλ;
γιατιπεριεργους ....εχεις καμια αλλη ερωτηση ??
αυτα θα τα πεις ξερεις πουΟυτε περιεργους ουτε τις θειτσες σου δεν μπορεις, μελατουλη![]()