jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
130 με την ανατίμηση νομίζω...πλέον..120 το έχουν κανει σταθερή τιμή όλες…![]()
130 με την ανατίμηση νομίζω...πλέον..120 το έχουν κανει σταθερή τιμή όλες…![]()
Μπραβο. Πουτσο τσεκαρες αν εχει ποσο ειναι?Όλγα 40-45 σώμα ανατολικό επιβλητικό με πολύ καλό μασάζ και φραπεδιά ρωσικής σχολής με πολύ λαδακι. Ντελουξ
Ε Οχι δα…130 με την ανατίμηση νομίζω...πλέον..
Καλημέρα στην παρεα.
Καμμια καλή πρόταση για κέντρο Αθήνας;
τώρα μόνο φραπέ...Χριστίνα Ρουμάνα έχει συναντήσει κάποιος τελευταία; Εκτός από φραπέ προχωράει παρακάτω;
Ναι , τραγική....και η Μαριάννα και η εμπειρία...Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία με μαριαννα από Osmose ;
Παρτα και απο μενα νεος που λες τη μαλακια, επιμενεις και θες να ανταποδωσειςΚαι ξαναρωτάω.
Ξέρεις καλές μασατζούδες που εξυπηρετούν κέντρο Αθήνας;
Υγ:ευχαριστώ για την τιμή να σε βάλω να ψάξεις το e moticon για να μου το αφιερώσεις.
Θα στο ανταποδώσω κάποια στιγμή
Ο γερος σου την εκανε που δεν τα ριξε τοιχοΕγω λεο τη μαλακια εσυ τιν κανεις ομως
Ευχαριστω και ανταποδιδω
Καλή είναι, όντως είναι έτσι το σώμα της , πολύ πολυβόλο απλά με έβαλε να την γαμησω όπως ήθελε εκείνη, είναι άνετη , τιμοκατάλογο σου λέει με το που μπαίνει, 120 φουλ . Προσοχή μην σας τελειώσει από την αρχή γιατί μετά φεύγει. Οπότε 40 λεπτά μασάζ και μετά . Για νατασαΚαλημέρες αυτή η Νατάσα από osmose που φαίνεται καυλιάρα αξίζει ποιος ξέρει να βοηθήσει;
ο τυπος ειναι λεει 45 κ ανοιξε νημα για το πως θα κλεισει ραντεβου σε δελο,οχι στουντιο,ειναι πολλα τα 50,απλο δελο....κ το ρωταει σοβαρα..Ο γερος σου την εκανε που δεν τα ριξε τοιχο
Εφαγε ηδη μπανο τυπος ειναι λεει 45 κ ανοιξε νημα για το πως θα κλεισει ραντεβου σε δελο,οχι στουντιο,ειναι πολλα τα 50,απλο δελο....κ το ρωταει σοβαρα..
μαλλον με μπλοκαρε γτ δε τον βλεπω η το νημα
κτλβ...καλα φαινοταν απο μακρυα ο δρακος..Εφαγε ηδη μπαν
τώρα μόνο φραπέ...
Φίλος ή Μαριάννα μόλις έφυγε από εδώ και έχω να πω τα καλύτερα....Ναι , τραγική....και η Μαριάννα και η εμπειρία...
Αδερφέ απο εμένα είναι ΝΑΙ! Πριν λίγο έφυγε. Απίστευτες βυζαρες στενό μουνακι. Απλά δεν δέχεται ανταλλαγή υγρών. Και πιπα με καποταΝαι , τραγική....και η Μαριάννα και η εμπειρία...