Διαγραμμένο μέλος 250804
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Πωωω! Γεια σου ρε Αγγελική καυλιάρα!!!Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Πωωω! Γεια σου ρε Αγγελική καυλιάρα!!!Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Πωωω! Για πολύ γλύψιμο οι πανέμορφες χειλάρες σου!2 βίντεο μαζεμένα σήμερα
Καλησπερα καυλιαραΚαλησπέρα σας
Καλησπέρα και σε εσένακαλησπερα αγγελικη![]()
ωωωχ θα δωσες πονο και κωλο !Καλησπέρα σας
Έχει κανονικά προφυλακτικό νομίζω δεν είναι ακαπ απλά δεν φαίνεται
Μια χαρά με προφυλακτικο ηταν,απλά θέλανε να λασπολογησουν κάποιοιΈχει κανονικά προφυλακτικό νομίζω δεν είναι ακαπ απλά δεν φαίνεται
Σωμα κιθάρα τυφλα να χει η JLO .Καλησπέρα σας
Σε κάποιους θα αρέσει,αλλά βεβαια,λες και ζουμε στη χούντα με τον Παπαδόπουλο,και δεν δεχεστε αποψεις διαφορετικές απ τις δικες σας,και οχι μονο αυτο,αλλά να βρισετε και να επιτεθείτε σε οποιον πει καλη κουβεντα. Ποιο είναι το προβλημα σας άμα κάποιος θα ηθελε να με ξανασυναντήσει; Δεν παίρνουν απ τα δικά σας λεφταΣωμα κιθάρα τυφλα να χει η JLO .
Αυτόν με τα μπισκότα λεςΣε κάποιους θα αρέσει,αλλά βεβαια,λες και ζουμε στη χούντα με τον Παπαδόπουλο,και δεν δεχεστε αποψεις διαφορετικές απ τις δικες σας,και οχι μονο αυτο,αλλά να βρισετε και να επιτεθείτε σε οποιον πει καλη κουβεντα
Τον δικτάτοραΑυτόν με τα μπισκότα λες![]()
Ε κανένα λεπτο να μην μενει ανεκμεταλλευτο,και κάποιοι θα μου την πουν επισης ,αλλά αμα στο καθε ραντεβου χρησιμοποιω 3-4 προφυλακτικα τις περισσοτερες φορές,πιο λιγες 2,δεν ήξερα να κουβαλάω μαζι μου ένα σουπερμάρκετ προφυλακτικααγγελικη , παντως το βιντεακι οταν παιζει, η γυαλαδα της καποτας φαινεται κανονικα .
Αλλωστε οταν μπηκες στο δωματιο να παιξουμε , μεχρι να μας φερει καποτες η ρεσεψιον , απολαυσα απειρα το τσιμπουκλεταρισμα σου !
Τύπε μου ειλικρινά ένας ακόμα λόγος που αγαπώ το bou, είναι η φαντασία στην επινόηση νέων λέξεων!!!αγγελικη , παντως το βιντεακι οταν παιζει, η γυαλαδα της καποτας φαινεται κανονικα .
Αλλωστε οταν μπηκες στο δωματιο να παιξουμε , μεχρι να μας φερει καποτες η ρεσεψιον , απολαυσα απειρα το τσιμπουκλεταρισμα σου !
Του έδωσα εμπνευση μαλλονΤύπε μου ειλικρινά ένας ακόμα λόγος που αγαπώ το bou, είναι η φαντασία στην επινόηση νέων λέξεων!!!![]()
ναι , δεν χασαμε λεπτο !Ε κανένα λεπτο να μην μενει ανεκμεταλλευτο,και κάποιοι θα μου την πουν επισης ,αλλά αμα στο καθε ραντεβου χρησιμοποιω 3-4 προφυλακτικα τις περισσοτερες φορές,πιο λιγες 2,δεν ήξερα να κουβαλάω μαζι μου ένα σουπερμάρκετ προφυλακτικα
χαχαχαχαχαΤύπε μου ειλικρινά ένας ακόμα λόγος που αγαπώ το bou, είναι η φαντασία στην επινόηση νέων λέξεων!!!![]()
Τι να κάνω,εγω παίρνω και ενα κουτι 12αδας μαζι μου,και 6αδας θα εχω,συν τα άλλα που θα έχουν μεινει,τετοια γαμισια π κανω μερικες φορες,πέφτουμε έξω και χρησιμοποιούνται περισσοτερα προφυλακτικαναι , δεν χασαμε λεπτο !
το αστειο ηταν οταν κατεβηκα να πληρωσω το δωματιο , μου ζητησαν ξεχωριστη πληρωμη "για υπηρεσιες ρεσεψιον" κατι τετοιο τελως παντων...
νομιζα ηταν για τον καφε που ηπια οταν περιμενα στο λομπι να ετοιμασουν δωματιο
αλλα ηταν ευγενικοι και δεν μου παν " για τις καποτες που παραγγειλατε"
και εγω για να μην αναγκαστουν να δωσουν περισοτερες λεπτομερειες πληρωσα ποσο ηταν κανα 2ευρω
ευχαριστησα και εφυγα χαχαχα