Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Χαχα τοσοι π είναι πού να τους θυμαμαι ολουςΒγαλε μαύρη λίστα το τοπ 5 των χειροτερων μελων που έχεις εδω στο νήμα.
Ο χαραμοφαις σε ποια θεση ειναι?
Χαχα τοσοι π είναι πού να τους θυμαμαι ολουςΒγαλε μαύρη λίστα το τοπ 5 των χειροτερων μελων που έχεις εδω στο νήμα.
Ο χαραμοφαις σε ποια θεση ειναι?
Μην χέσεις ...πιο αισχος δηλ εικόνα να κάνουμε για εσεναΟτι τωρα εσένα σε πήρε ο πονος σαν ευαισθητος π εισαι μη χέσω
Συνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώςΚαλά ότι θέτεις κριτήρια καλά κάνεις για τον εαυτό σου. Αλλά δεν έχει τύχει ποτέ όμως να σε διαψεύσει το ένστικτό σου;
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου για ραντεβού ? Σε ευχαριστώ !!Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Ασυζητητί ….Συνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώς
Ε δεν θα είναι; Λογικό δεν είναιΟ χαραμοφαι ειναι στο τοπ 5?
3ος 4ος?
Βλακεία είπες σα να τους καις όλους . Ξανασκέψου το κ πάρε τη βοήθεια του 50/50Χαχα τοσοι π είναι πού να τους θυμαμαι ολους
Αντικειμενικά δεν έπεται ότι αν συνομιλήσεις με κάποιον και δεις ότι δε στα λέει καλά σημαίνει αυτομάτως ότι είναι περίεργοςΣυνηθως ομως καταλαβαίνω τι και πώς
Εισαι και εσύ μεσα στα ναυαγια επισηςΒλακεία είπες σα να τους καις όλους . Ξανασκέψου το κ πάρε τη βοήθεια του 50/50
Μμμμ μάχονται γ την πρωτια κάποιοι εδωΟκ ο τοπ 1 ποιος ειναι?
Αγγέλω δεν σεΕ δεν θα είναι; Λογικό δεν είναι
Γιατι σε υποχρέωσε κανείς; Οποτε δεν χρειαζόταν καν να το πειςΑγγέλω δεν σε
Καλύτερα να τον κόψω και να τον βαλσαμωσω![]()
Με έχεις στο τοπ 5Γιατι σε υποχρέωσε κανείς; Οποτε δεν χρειαζόταν καν να το πεις
Μεσολόγγι,κοντά έπεσεςΑγγελική μήπως είσαι από το Νυχώρι;
Σωστο ομως αυτο που έγραψα τωραΜε έχεις στο τοπ 5![]()
Εγώ το μεγαλύτεροΕισαι και εσύ μεσα στα ναυαγια επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μμμμ μάχονται γ την πρωτια κάποιοι εδω
Από τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτεροΕγώ το μεγαλύτερο![]()
Φωτο θα μου αφιερώσεις έστω ? Έτσι για το τι χάνω …Από τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτερο
Ρε μλκα κλαίωΦωτο θα μου αφιερώσεις έστω ? Έτσι για το τι χάνω …
Καλησπέρα! Το Νεοχώρι Μεσολογγίου είναι το χωριό μου.Αγγελική μήπως είσαι από το Νυχώρι;