Νέα

Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
.

Συνημμένα

• DSCN13631.JPG
    DSCN13631.JPG
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 229
  • DSCN1362.JPG
    DSCN1362.JPG
    8 MB · Εμφανίσεις: 220

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
Καλέ μου φίλε αυτά τα μουνόχειλα θα τα έγλυφα μέχρι να λιώσουν ...:hi:
φωτο παλια 10+ χρονια..πιτσιρικι απο τα λιγα του γαλακτος!αξιζε να το γλυφεις ολοκληρο μεχρι να παθεις αφυδατωση κ να σε πανε για ορο!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.678
Πόντοι
3.506
ασε το παραμυθι. ειναι fake και το ξερεις. δεν σου το εστειλε αυτη γιατι εισαι τοσο βλακας που ουτε καν το ειδες. Δες το και θα καταλαβεις. Ψευτη

Δεν προκειται να σου πω γιατι ειναι απο τσοντοσελιδα γιατι θα διορθωσεις τα λαθη σου μετεπειτα και θα συνεχιζεις να ανεβαζεις τετοια. Σε αφηνω να ξεφτυλιζεσαι
Οι φιδεμπορες με τις ανύπαρκτες ζωές έχουν εκτραχυνθει φίλε. Και όσο πιο χωμένοι στο παιδικό τους δωμάτιο, τόσο πιο ξεσαλωμενοι εδώ μέσα.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.175
Πόντοι
86
Βεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....
να τις ψάξω, ασφαλώς. Να σου πω αν ειναι fake δεν νομίζω.
Αφου μιλατε πες και σε μας σε τι γλώσσα μιλάτε γιατί ελληνικά δεν νομίζω να ξέρει.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.175
Πόντοι
86
Βεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....
το κινητο που τραβηξε αυτες τις φωτο δεν ειναι το ιδιο με το βιντεο. Το βλεπουμε ολοι.
Οι δευτερη φωτογραφια εχει θορυβο αριστερα, δεν στην εστειλε καμια γκομενα. Το βλεπουμε ολοι.
Ναι φιλαρακι σε πιστευουμε ολοι κορόιδο

AlexisPho

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Like
559
Πόντοι
80

Αυτά είναι κορμιά!
Βυζάρες, κορμάρα για την ηλικία της και ακάποτα όλα μέσα εφόσον δεν υπάρχει ρίσκο εγκυμοσύνης λόγω ηλικίας.
Τέτοια πρέπει να ψάχνουν οι νεολαίοι.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
20.524
Πόντοι
5.956
Διψάει Για Πούτσο...
Καλέ μου φίλε Xwnakos άμα ειναι διψασμένο συνέχεια το κορίτσι μπορούμε να βοηθήσουμε αν θες .. Έχουμε όλοι την καλή διάθεση να σε ξεκουράσουμε:hi:...

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.301
Πόντοι
206
Άμα σου άνοιγε κάποια τα πόδια της οικειοθελώς και έχει θάμνο δεν θα την πήδαγες;
Έκτιμησε αυτό που σου προσφέρει μία γυναίκα που σε γουστάρει.
Η πορνογραφία έκανε πλύση εγκεφάλου στον άντρα.
Θα πρόσφερα σπέσιαλ σέρβις να την ξυρισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom