Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446
η γενια Ζ ειδε την ''καταντια'' της γενιας Μιλενιαλς με τα πτυχια να κορνιζαρουν απλα τους τοιχους των σπιτιων τους κ να κανουν τους σερβιτορους,ντελιβεραδες,πωλητες μαρκετ κτλ...οποτε σου λεει καμμια χρησιμοτητα να τελειωσω ανωτατη εκπαιδευση κ δεν ασχολουντε με το σπορ...οποτε η βιζιτα ειναι πιο επικερδης
αν ειναι να φυγουν για εξω ναι να σπουδαζουν,εννοειται καλυτερες συνθηκες εργασιας θα βρουν απο δω περα.
Οι σπουδές δεν είναι μόνο για επαγγελματική αποκατάσταση είναι και γιά καλλιέργεια - λέμε τώρα - αλλά οι περισσότερες ενδιαφέρονται κυρίως για το φαίνεσθαι και για το LGBTQ+λίκι .Γαυτό είπα για αργότερα όταν προφανώς δεν θα είναι 25,35 ούτε καν 40 ...

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Ποια προτεινετε για πιο μεγαλο καυλι και δυνατο ενεργητικο αναμεσα στις:
Lisy lopez, angeles cid, keyla marques, raphaella ferarri?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.507
Πόντοι
456
Ότι ζητάνε όλες 100 minimum, τι να εννοεί...
ακριως και 150 και 200 ,και δεν καθεται και κανα λοτο ..βαλε και 110 χλμ ταξιδι με χρι Αθηνα για εμενα τον πρωην Αθηναιο , ε παω λοιπον το χειμωνα στο Πουκετ , με3 40 ευρωπουλα κανα διωρο σορτ ταιμ στο δωματιο , κανα 600 το εισιτηριο και 250 - 300 ευρω το μηνα το διαμμερισμα ,και ζεστη θαλασσα βολτυες , ε τωρα σε 3 και κατι θα παω να βγω σε προωρη συνταξη οκ μειωμεν ,να πηγαινω κατω κανα τριμηνο , μη μας παρουν και τα χρονια και δεν μας σηκωνεται α χα χα ακου 150 και 200 ευρω , που να τα βρισκουμε καθε φορα το κερατο μου μεσα...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Όσα και αν βγάζουν, το επάγγελμά τους έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Οι τρανς ειδικά έχουν την τάση να κακογερνούν σε σχέση με τις βιολογικές γυναίκες. Εν αντιθέσει με τις τελευταίες που, αν είναι ωραίες ως νέες, συνήθως παραμένουν ωραίες και στη μέση ηλικία, οι περισσότερες τρανς, όταν τις πάρουν τα χρόνια, δε βλέπονται.

Εάν δεν έχουν τη στοιχειώδη φρόνηση να βάλουν χρήματα στην άκρη, πάνε άκλαφτες. Και το επάγγελμά τους δεν είναι και από εκείνα με συνταξιοδοτικό πλάνο και κάλυψη ιατρικών εξόδων για το μέλλον. Και πριν σπεύσει κάποιος να ισχυριστεί "γιατί, ξέρω αν εγώ θα πάρω σύνταξη στο μέλλον ή αν θα προλάβω να βγω ποτέ στη σύνταξη" κλπ., ακόμη και έτσι, δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση μεταξύ των περιπτώσεων. Ας βγάζουν και τρία και τέσσερα και πέντε και παραπάνω χιλιάρικα τον μήνα. Στο τέλος της ημέρας, αν αποζητούν την ντόλτσε βίτα σήμερα δίχως πλάνο για το αύριο, τις περιμένει ένα πολύ σκληρό μάθημα, όταν αρχίσουν να τις παίρνουν λίγο τα χρόνια.

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, τρανς σεξεργάτρια στην περιοχή της Καλλιθέας, με το NEWS 24/7 να φέρνει το περιστατικό στο φως της δημοσιότητας.
Γνωρίζουμε ποια ειναι;

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81
https://distintas.net/evelinhe-hilton

Για να μην πετάξετε τα χρήματα σας. Την δοκίμασα πέρυσι στη Θεσσαλονίκη. Η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά που έχω δει. Το πτώμα της γιαγιάς μου είναι πιο ζωντανό. Κρίμα γιατί είναι ωραίο κομμάτι και τώρα από τις καινούργιες φώτο που βλέπω έχει γίνει πολύ δυνατό. Αλλά εδώ ισχύει "το τυρί το είδες, την παγίδα δεν την είδες;"

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
δευτερη επισκεψη μετα απο κανα μηνα, Μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις τη προηγουμενη.
Χθες μυριζε ασχημα, ενας μαυρος βγηκε απο τη πορτα της και μ εστησε κανα 20λεπτο.
Στα του σεξ το εργαλειο ψοφιο και κοιταζε τηλεοραση κατα τη διαρκεια. Οσο για τη τιμη δεν συζητησα απο πριν και αυτο ηταν λαθος.
Ειναι γεγονος, τη πρωτη φορα αν ολα πανε καλα, την επομενη πανε χαλια...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446
δευτερη επισκεψη μετα απο κανα μηνα, Μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις τη προηγουμενη.
Χθες μυριζε ασχημα, ενας μαυρος βγηκε απο τη πορτα της και μ εστησε κανα 20λεπτο.
Στα του σεξ το εργαλειο ψοφιο και κοιταζε τηλεοραση κατα τη διαρκεια. Οσο για τη τιμη δεν συζητησα απο πριν και αυτο ηταν λαθος.
Ειναι γεγονος, τη πρωτη φορα αν ολα πανε καλα, την επομενη πανε χαλια...
τον ήθελες τον σφίχτη ε;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Το "Hourly Rate EUR $400" μόνο ως ανέκδοτο το αντιλαμβάνεται κανείς, έτσι; Φαντάζομαι δεν έδωσες ούτε τα μισά.

velvetGreek76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκιτες μου, έχω ανέβει Θεσσαλονίκη για μερικές και μέρες και θέλω να δοκιμάσω την Alice εδώ και καιρό, αλλά επίσης δεν έχω λεφτά για χάσιμο, οπότε έχει κανείς εμπειρία??? Εννοείται πως άμα πάω θα μοιραστώ μαζί σας την περιπέτεια μου

κάπως αργά, σόρι, αν δε δοκίμασες. είναι όπως στις φωτό, ενεργοπαθητική, είχαμε "χημεία" οπότε πέρασα καλά. απλά το κορμί είναι αδύνατο, όχι πλέον γυμνασμένο & θα την ήθελα λίγο ποιο πολύ ντούρασελ όπως εμφανίζεται στα βιντεάκια. της είχα στείλει συγκεκριμένα ένα μικρού μήκους βίντεο που καβαλάει μια πούτσα. δεν έχει πλέον τέτοιες αντοχές. θα την ξανά έπαιρνα σίγουρα & για έξοδο. μη ρωτήσετε τιμές, είμαι από αυτούς που σας γαμάνε τη πιάτσα, ότι ρωτάνε δίνω & στο τέλος αν είμαι ευχαριστημένος & δίνω & έξτρα δωρο

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81
Καλησπέρα μαγκιτες μου, έχω ανέβει Θεσσαλονίκη για μερικές και μέρες και θέλω να δοκιμάσω την Alice εδώ και καιρό, αλλά επίσης δεν έχω λεφτά για χάσιμο, οπότε έχει κανείς εμπειρία??? Εννοείται πως άμα πάω θα μοιραστώ μαζί σας την περιπέτεια μου
Την δοκίμασα πριν μισό χρόνο. Πολύ τυπικά πράγματα. Με χάλασε που μου είπε ότι για να δώσει φιλιά θέλει άλλα 50€ ενώ στα μηνύματα που είχαμε δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Και μηδεν στήθος

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.362
Πόντοι
4.510
Γνώμες;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Μόνο με την τελευταία έχω εμπειρία από τις παραπάνω και έχω να πω πως, αν δεν είσαι έμπειρος, θα υποφέρεις (εκτός εάν φυσικά αυτός είναι ο σκοπός σου). Ο πούτσος της είναι *τεράστιος* και θεόστραβος. Επίσης, χύνει ποτάμια. Από χαρακτήρα, ευγενέστατη.

Αυτή τουλάχιστον είναι η εμπειρία μου μαζί της.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.889
Πόντοι
31.618
κάπως αργά, σόρι, αν δε δοκίμασες. είναι όπως στις φωτό, ενεργοπαθητική, είχαμε "χημεία" οπότε πέρασα καλά. απλά το κορμί είναι αδύνατο, όχι πλέον γυμνασμένο & θα την ήθελα λίγο ποιο πολύ ντούρασελ όπως εμφανίζεται στα βιντεάκια. της είχα στείλει συγκεκριμένα ένα μικρού μήκους βίντεο που καβαλάει μια πούτσα. δεν έχει πλέον τέτοιες αντοχές. θα την ξανά έπαιρνα σίγουρα & για έξοδο. μη ρωτήσετε τιμές, είμαι από αυτούς που σας γαμάνε τη πιάτσα, ότι ρωτάνε δίνω & στο τέλος αν είμαι ευχαριστημένος & δίνω & έξτρα δωρο
Ένα θα πω την είχα πάρει πρίν 2 με 3 χρόνια με 60€
Είναι όντος οπός στις φωτογραφίες

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446