boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 1.181
ΦουλάρειΜόνικα από bu?? Ξέρουμε υπηρεσίες; Ηλικία;
Τιμές έως 130-150 σύνολο.
Αδύνατη με χαλαρά οπίσθια.
Μασάζ μηδέν. Δεν αξίζει γενικώς.
ΦουλάρειΜόνικα από bu?? Ξέρουμε υπηρεσίες; Ηλικία;
Σίγουρα δεν μιλάς για την Άννα με τα φουσκωμένα χείλια. Αυτή δεν προχωράει.Αννουλα απο dm. καλο κοριτσακι αλλα πολυ μπλα μπλα.. απο την ωρα που ηρθε μεχρι που εφυγε με ζαλισε στην πολυλογια.
Στο θεμα μας.. κανει μετριο μασαζ αλλα σε ρωταει πως το θελεις. φυσικα εγω ημουν γυμνος τελειως. αφου τελειωσε το μασαζ και πριν γυρισω μπροστα με ρωτησε αν θελω με το χερι. δεν κανει τιποτα αλλο μονο χερι. δεχτηκα και αφου εβγαλε μπλουζα και σορτσακι μου τον επαιξε ενω χαιδευα ανετα βυζακια και τα υπολοιπα. βυζακι μικρο αλλα και αυτη πιτσιρικα ειναι,γυρω στα 25.. τελειωσα στο χερι της και την ρωτησα για παραπανω κ μου ειπε οτι θελω. δεν ηταν ασχημα αλλα δεν θα ξαναπροτιμησω. της εδωσα 20 επιπλεον. συνολο 80.
ντυθηκε με ευχαριστησε με φιλι και εφυγε. αυτα απο εμενα/ καλο βραδυ σε ολους.
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΒασιλική στα ΔΕΝ
Έπεσες στις δεν φίλε,δεν προχωράει καμία από τις δυοΈχει κάποιος περαιτέρω εμπειρία από Βασιλική η ειρήνη από deluxe
Έχω κάνει ναι μεν χωρίς πετσέτα αλλά όχι κάτι παραπάνω....
Επειδή το γραφείο παρέχει φραπεδιά γενικά ρωτάω μήπως έπεσα στις δεν....
Ήθελα να κάνω μια δοκιμή μπας και...μπας και πέσει κάποιο κάστρο....πηξαμε στα ίδιαΈπεσες στις δεν φίλε,δεν προχωράει καμία από τις δυο
ZeeΑννουλα απο dm. καλο κοριτσακι αλλα πολυ μπλα μπλα.. απο την ωρα που ηρθε μεχρι που εφυγε με ζαλισε στην πολυλογια.
Στο θεμα μας.. κανει μετριο μασαζ αλλα σε zzρωταει πως το θελεις. φυσικα εγω ημουν γυμνος τελειως. αφου τελειωσε το μασαζ και πριν γυρισω μπροστα με ρωτησε αν θελω με το χερι. δεν κανει τιποτα αλλο μονο χερι. δεχτηκα και αφου εβγαλε μπλουζα και σορτσακι μου τον επαιξε ενω χαιδευα ανετα βυζακια και τα υπολοιπα. βυζακι μικρο αλλα και αυτη πιτσιρικα ειναι,γυρω στα 25.. τελειωσα στο χερι της και την ρωτησα για παραπανω κ μου ειπε οτι θελω. δεν ηταν ασχημα αλλα δεν θα ξαναπροτιμησω. της εδωσα 20 επιπλεον. συνολο 80.
ντυθηκε με ευχαριστησε με φιλι και εφυγε. αυτα απο εμενα/ καλο βραδυ σε ολου
Σορρυ τωρα ειδα οτι δεν το εγραψα πουθενα… απο Lotus/Dm!!Από ποιο γραφείο ;
Κοίτα να δεις πως μας δουλεύουν. Το Μαράκι με τα τατουάζ τα μπόλικα και τη βλεφαρίδα, φούλαρε όταν ήταν στο empire. Ζήταγε βέβαια 200-300. Μετά έκοψε και ανέβασε αγγελία ως ανεξάρτητη με το ίδιο κασέ. Τώρα τι έγινε;;Συνάντηση με Μαρία απο ART... Πολλά υποσχόμενη εμφανισιακά..tattoo - βλεφαρίδα κλπ.. Στα Δεν όμως τελικά....μασάζ ότι να ναι τηγανίτα.. στα 60 μασάζ και γεία σας.. !
Η Τζουλιέτ - Λεμονιά/ κατά Attica Κέλλυ κάνει μόνο συμπαθητικό μασάζ. Πρόσφατα την είδα και στο site του MSstoSpiti.Έχει δοκιμάσει κανείς Κέλλυ από Attica?
Καλησπέρα παίδες!
Αυτό που έχει μόνο σελίδα στο fb;απο masage1 one κανενας συναγωνιστης δεν εχει παρει?
δεν ξερω για σελιδα στο φβ,Αυτό που έχει μόνο σελίδα στο fb;
Το τηλέφωνο επικοινωνίας που το βρήκες;δεν ξερω για σελιδα στο φβ,
εγω επικοινωνω μεσω whatsapp.
απο φιλο.Το τηλέφωνο επικοινωνίας που το βρήκες;
Εμένα του φίλου μου δεν του απαντάνε στο WhatsApp. Αν λες για αυτό που τελειώνει το τηλ σε 529.απο φιλο.
σωστο το τηλ, εμενα μου απανταει μια τζενη.Εμένα του φίλου μου δεν του απαντάνε στο WhatsApp. Αν λες για αυτό που τελειώνει το τηλ σε 529.
Αλλιώς παίζουμε τις κουμπάρες όπως με το Μαράκι από lotus![]()
οχι. ακομαΑ μπράβο τώρα συνεννοούμαστε.
Ναι δεν απαντάει ούτε στο Viber ούτε στο WhatsApp.
Έχω στείλει αρκετές φορές αλλά δεν.
Εκτός από Συλβί πήρες και Νταίζη μήπως;
αν μου αρεσει μια κοπελλα δεν την αλλαζω ευκολα.οχι. ακομα
Χριστινα απο deluxe
Μελαχρινή είναι πλέον
Εχει λίγο αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σε σύγκριση με το σαιτ
Αδύνατη καλό σώμα
Καλό συμπαθητικό μασαζάκι και τέλειωμα με χέρι
Μετα απο πρόταση φιλου δοκιμασα ... οτι βλέπεις σε milf φουλαρουν ολα ... γενικα καλο γραφειο με καλές παροχές απο τα κορίτσια που εχει ...απο masage1 one κανενας συναγωνιστης δεν εχει παρει?