Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 456
Στο Λαιμο να τους Κατσει !!!!! Αλλα ΑΣΕ Καλητερα να μην Μας το περνουν ! Να εχει για εμας ....Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρσ πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .
Στο Λαιμο να τους Κατσει !!!!! Αλλα ΑΣΕ Καλητερα να μην Μας το περνουν ! Να εχει για εμας ....Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρσ πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .
lady lady lady..........Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .Καλημερα απο μαςςς!!!!!

Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή.
Ο τύπος που μιλάει όμως στο βίντεο ...
Για να μεταδόσει τελικό champions League είναι![]()
Τιμιος!!ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!

τουρλα με επικη περιγραφη

Παράδοση άνευ όρων ,έβγαλα λευκή σημαία !!!Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .
ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!
....το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτοεν τω μεταξυ ο ανθρωπακος γερος να ειναι παραλιγο να ορμηξει.......ειχε χασει τα λογια του!!!!!!!!!!....χαχαχαχαχαα
ΚλαιωωωωΗ κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .

το ζουσε στο 100%....το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτο
Σ'αυτες τις περιπτωσεις "καλυτερα ναπηδας , παρα να μιλας" , Νομος!μασας![]()

Αδερφός και αυτόςτο ζουσε στο 100%![]()

ο σπίκερ ποιος είναι να τον κεράσουμε κάνα παγωτό ξυλάκι ?Καλημερα απο μαςςς!!!!!