Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.889
Πόντοι
31.618

Συνημμένα

• Screenshot_2024-09-25-14-38-17-538.jpg
    Screenshot_2024-09-25-14-38-17-538.jpg
    588,7 KB · Εμφανίσεις: 158

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.501
Πόντοι
456
Αν πρωτα ο θεως φετος ανεβω κ ειναι αθηνα θ παω μια βολτα εχω πολυ καιρο ν τ δω τ μωρο κ ο τως ειναι απο τ καλητερο παιζει
την ειχα επισκεφτει το 2018 , μετα απο Πουκετ , ε ηταν πραγματι πολυ ομορφη , η μονη ισως Ελληνιδα που ανταγωνιζεται στα ισα σε εμφανιση γυναικας ακομη και τις Ταιλανδες

Salk97

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Οτι κανει ακαποτα full, τουλαχιστον στο twitter εχει πολλα video.
Αφου ριναι πορνοστάρ η συγκεκριμένη βέβαια υπάρχουν και "σταρ" που δουλευουν και σκουφο οποτε μονο αυτη ξερει τι κανει

dule11

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
ξερουμε κατι για την κοπέλλα? δουλευε συγγρου πριν καμια δεκαετία . Kέλλυ την έλεγαν.. υπαρχει καποιο τηλ ή ink?

Συνημμένα

• 10301053_258047637720996_5968138345711000820_n.jpg
    10301053_258047637720996_5968138345711000820_n.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 103

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
ξέρει κανείς Ελληνίδα με κατω από 100 την ώρα; ( παθητική για πρώτη εμπειρία)
αλλά να έχει στήθος κωλο τύπου bimbo, όχι αγόρια ντυμένα
και υπάρχει Ελληνίδα post op με δικό της χώρο;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
μην αρχισετε τρολλ και ειρωνείες οποιος θέλει βοηθάει

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Η Ρία από προσόντα τι λέει μύστες που αναφέρθηκε πιο πάνω;

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
503
Πόντοι
311
δεν θα ηθελα να μιλησω για θεματα αισθητικης.
απο θεμα συμπεριφορας ειναι σχετικα καλη με εξαιρεση οτι δε ειναι συνεπης στα μηνυματα. Μπορει να σου απαντησει σε 2 μερες πχ.
Μαροκινη ειναι
Να μπουμε η οχι δηλαδη?

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
126
Πόντοι
0
Την είχα στο νου να τη τσεκάρω κάποια στιγμή άλλα είδα στο νήμα της Θεσσαλονίκης να κράζεται με κόσμο από εδώ και να έχει τέρμα έπαρση και ξενέρωσα.
Κατά τα άλλα φαίνεται όντως δυνατή
Άστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουρα
Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
126
Πόντοι
0
Άστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουρα
Εσύ έχεις πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και μόνο γραφείς Για εμένα μήπως είσαι ερωτευμένος και σου ‘χω ρίξει χυλόπιτα; Τι μανία σε έχει πιάσει αδερφάκι μου σε παρακαλώ άφησε με στην ησυχία μου.. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πάλι γράψανε για σένα πάλι γράψανε για σένα και ξανά γράψανε για σένα… Κι εσύ είσαι ο μόνος που ασχολείσαι εδώ μέσα μαζί μου με έχεις μανία χαχαχα

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.377
Πόντοι
2.256
Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;
Εσύ έχεις πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και μόνο γραφείς Για εμένα μήπως είσαι ερωτευμένος και σου ‘χω ρίξει χυλόπιτα; Τι μανία σε έχει πιάσει αδερφάκι μου σε παρακαλώ άφησε με στην ησυχία μου.. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πάλι γράψανε για σένα πάλι γράψανε για σένα και ξανά γράψανε για σένα… Κι εσύ είσαι ο μόνος που ασχολείσαι εδώ μέσα μαζί μου με έχεις μανία χαχαχα
Απο τον τροπο που μιλας εδω περα φαινεται ποσο καρ@@λα εισαι ...δεν μας νοιαζει ειλικρινα αν χ@ζεσαι στο χρημα...δεν μας νοιαζει αν εισαι καλη η οχι....βλεπω ενα ατομο με ασχημο χαρακτηρα και ασχημη συμπεριφορα...και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθεις να δικαιολογησεις αυτη τη συμπεριφορα και να μας πεισεις οτι ειναι ενταξει να φερεσαι ετσι...ΜΑΚΡΙΑ και ουτε καν αγαπημενοι...δεν χωραει η τοξικοτητα σου αναμεσα μας...οταν αναθεωρησεις ισως ! ισως!! αναθεωρησουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom