Jeta3829
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2021
- Like
- 23.711
- Πόντοι
- 4.641
1.69Κουκλάρα οπως παντα.
Αληθεια τι υψος εχει αν επιτρεπετε?
1.69Κουκλάρα οπως παντα.
Αληθεια τι υψος εχει αν επιτρεπετε?
Δικαιωματικά βασίλισσα του τοπικΚαλησπέρα σε όλους![]()
Έχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?
Φυσικά και κανειΈχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?
Το λέω γιατί είμαι αποκαμωμένη μετά από μισή ώρα σφυροκοπημα με ανοιχτά πόδια και χερια,γεμάτη με το σπέρμα του και δεν με κολακεύει η εικόνα μήπως δεν σας αρεσειΦυσικά και κανει
Μισή ώρα;;;Το λέω γιατί είμαι αποκαμωμένη μετά από μισή ώρα σφυροκοπημα με ανοιχτά πόδια και χερια,γεμάτη με το σπέρμα του και δεν με κολακεύει η εικόνα μήπως δεν σας αρεσει
Χάνω τον χρόνο,να πέφτει με ιλο το βαρος του και να σε χτυπάει ρυθμικά και αυτός να μην δείχνει σημαδια κουρασης,να παρακαλάς να χυσει γιατί έχεις μουδιασει ολοκληρη και έχεις χυσει 5 φορεςΜισή ώρα;;;
Μόνο;;;;;
Ανεπαρκής![]()
Αυτά είναι!!! Η παλιά, καλή @verasub που όλοι αγαπήσαμε!!!Χάνω τον χρόνο,να πέφτει με ιλο το βαρος του και να σε χτυπάει ρυθμικά και αυτός να μην δείχνει σημαδια κουρασης,να παρακαλάς να χυσει γιατί έχεις μουδιασει ολοκληρη και έχεις χυσει 5 φορες
Μόνο μισή ώρα???? Αααα καλέ μου φίλε Altec 73 κουρασμένος θα ήσουνα..Το λέω γιατί είμαι αποκαμωμένη μετά από μισή ώρα σφυροκοπημα με ανοιχτά πόδια και χερια,γεμάτη με το σπέρμα του και δεν με κολακεύει η εικόνα μήπως δεν σας αρεσει
Την θυμαμαι αυτη την φαση.Έχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?
Τι εννοείς δεν σε πιάνω...?Καριόληδες μαιευτήρες δεκαετίας '90 και '00 (δεν ξέρω για πιο μετά) σακάτεψαν όλα τα κορίτσια για το χρήμα γαμώ τα σπίτια τους!!!![]()
9/10 κοπέλες έχουν καισαρική τομή (χωρίς να χρειάζεται)Τι εννοείς δεν σε πιάνω...?
Έγινε μπίζνα η καισαρική αλλά και ο φυσιολογικός τοκετός ξεχειλώνει πολύ....φίλος μου που η γυναίκα του γέννησε 2 φορές φυσιολογικά μου έλεγε τι να το βάλω στην γυναίκα μου ,τι σε βαρέλι ένα και αυτό είναι...9/10 κοπέλες έχουν καισαρική τομή (χωρίς να χρειάζεται)![]()
Βαλτην ΜΩΡΗ τανα κ μη λες πολλάΈχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?