Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Η Lohanny ξέρετε με ποια κάνει τρίο;;
Από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!!
Από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!!
πανε και δωσε μας εσυ
Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες ΕλληνίδεςΓια δώσε κ άλλες πληροφοριες αν έχεις πάει
ειπαμε ΝΑΙ σε ολα ο τυποςΠηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Μπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Τι εννοείς δε καταλαβαΜπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....
τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.Τα θέλει και σένα ο κ.... σου (ΛΟΛ)
δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται....ξερουμε τ περνει????ωραιο ειναι μας κανει !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιο κ αυτο !!!!![]()
Transexual
Nice and sexy transexual pre surgery New transsexual in town here for a short period.... send me WhatsApp or Viber 6943897203 6981498052 for serious people only Kalimerakanesex.com
εχεις παει? Κι αν πηγες, πες μας τι ειδες και ποσο σε χρεωσε? Πες τι ειδες και θα σου πω κι εγωΔεν παίρνει τόσα οπότε αν είναι να πας, μην πας με αυτή τη τιμή
Εγώ με 100 δεν παίρνω μάτι , άλλο πράγμα παίρνω ...τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.
Το μόνο που μπορώ να εγγυηθω είναι τσιμπουκαρα,νταρντανα αλλά δε με άφησε να τη γαμησω γτ τον είχα μεγάλο λέει lol
Νομίζω ότι με τα ίδια λεφτά θα βρείς κάτι καλύτερο εκτός εάν θέλεις ντε και καλά Ελληνίδα αλλά και εκεί παίζουν ενδιαφέρουσες και πιό φτηνές παρουσίεςΚαλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
![]()
Μίλα μου, δες με, νιώσε με στην κάμερα, στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα
Έλα να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία μαζί μου” Αν θέλεις να με δεις ζωντανά, να απολαύσεις τις πιο τρυφερές και καυτές στιγμές, είμαι εδώ για να σε ικανοποιήσω με ό,τι επιθυμείς: • Live Webcam: 50€ για μια αξέχαστη εμπειρία που θα σε καθηλώσει. • Τηλεφωνικές Συνομιλίες: 25€ για μια απόλυτα...kanesex.com
Από προσόντα τι λέει μύστη μου;Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Θες να σκάσεις 150?Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
![]()
Μίλα μου, δες με, νιώσε με στην κάμερα, στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα
Έλα να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία μαζί μου” Αν θέλεις να με δεις ζωντανά, να απολαύσεις τις πιο τρυφερές και καυτές στιγμές, είμαι εδώ για να σε ικανοποιήσω με ό,τι επιθυμείς: • Live Webcam: 50€ για μια αξέχαστη εμπειρία που θα σε καθηλώσει. • Τηλεφωνικές Συνομιλίες: 25€ για μια απόλυτα...kanesex.com
Κανονικά αν και δεν έδωσα βάση. Για παθητικούς δε ξέρω αν κάνει. Αλλά για ενεργητικούς είναι ότι πρέπει … θηλυκή με τέλεια τρυπουλαΑπό προσόντα τι λέει μύστη μου;