Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ροζ μουνάκι και έχει φωτό προφίλ το ΝταβέληΤύπε ρόζ μόυνάκη εκπληκτικό μενού.
![]()

Ε,ναί μαν!Ροζ μουνάκι και έχει φωτό προφίλ το Νταβέλη
![]()
![]()

Οχι.. Θα είναι Γερόντισα για μένα.Aν ήταν είκοσι πόντους πιο κοντή και είκοσι χρόνια πιο μεγάλη θα ήθελες να την γνωρίσεις;
Έκοβε ΚρέαταΣτο ταμείο ήταν ή έκοβε κρέατα με το μπαλτά?
Κρεοπωλείο η Μέδουσα - ΕκάληΣε κρεοπωλείο πήγες ή σε κάνα μασατζίδικο φίλος?
Το μυαλό σου στα μάρκαλα εσένα....υπάρχουν και χειρότερα θα μπορούσε η εμμανουέλα να την έχει και 20 πόντους πιο μεγάλη![]()

Εσύ είσαι αυτός που έτρωγε σνίτσελ μελιτζάνα??Βραδινό..
Χαβιάρη Oserta με κρέμα Κουνουπίδι και ζελέ απο σπαράγγια.
Ριζότο με Αχινό
Oeuf a la coque.
Γλυκό : Καραμελό Πάστα
Ντάξει,μου έκοψες κάθε όρεξη...Βραδινό..
Χαβιάρη Oserta με κρέμα Κουνουπίδι και ζελέ απο σπαράγγια.
Ριζότο με Αχινό
Oeuf a la coque.

Σε πια γαμιολα μαν?Φαγητό από έξω σήμερα από έναν ΜΠΟΥΣΤΗπήρα 2 σουβλάκια πού τό μαρούλι έκανε πάρτι μόνο τού με ελάχιστο γύρο καί ντομάτα, με λίγες πατάτες, μία μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό πού ή σόλα από παντόφλα είναι καλύτερη, καί πατάτες τηγανητές μία μερίδα ξεχωριστά με έξτρα πίτες. Τά πέταξα όπως ήταν αφού άκουσε τά μπινελικια τού πρώτα.
Ρε μλκ τρώμε πω ρε πουστη
ποιος είναι αυτος?Το μυαλό σου στα μάρκαλα εσένα....
Πες μου ότι έχεις και ημίγυμνη αφίσα του Πάτρικ Σουέϊζι στο δωμάτιο σου....
![]()
Η περιγραφή σου θυμίζει Μπαϊρακτάρη.Φαγητό από έξω σήμερα από έναν ΜΠΟΥΣΤΗπήρα 2 σουβλάκια πού τό μαρούλι έκανε πάρτι μόνο τού με ελάχιστο γύρο καί ντομάτα, με λίγες πατάτες, μία μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό πού ή σόλα από παντόφλα είναι καλύτερη, καί πατάτες τηγανητές μία μερίδα ξεχωριστά με έξτρα πίτες. Τά πέταξα όπως ήταν αφού άκουσε τά μπινελικια τού πρώτα.
Eλα ντε...τι θέλει να πει ο ποιητής;;;Ροζ μουνάκι και έχει φωτό προφίλ το Νταβέλη
![]()
![]()
Ούτε φαγι, ούτε μουνι χωρίς κριτικές από το λατρεμένο bou.Η περιγραφή σου θυμίζει Μπαϊρακτάρη.
![]()
Aνηλικος είσαι;ποιος είναι αυτος?![]()
Μην τρως με το bou.ανοιχτο.Σε πια γαμιολα μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μλκ τρώμε πω ρε πουστη
Εσύ να την φιλήσεις το χέρι...εγώ θα κάνω τα υπόλοιπα...Οχι.. Θα είναι Γερόντισα για μένα.
Ο Μέντορας με έχει Δασκαλέψει Σωστά, Αργυρό τετοιε μου.