Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.953
Και όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ......φρακαρε το inbox της Αγγελικουλας
![]()
Και όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ......φρακαρε το inbox της Αγγελικουλας
![]()
Θα μπορούσα να έχω ένα τηλ επικοινωνίας;;;Και όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ
Δεν σου στέλνουν μωλε; Θα σου στείλω εγώ τώρα μιαΚαι όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ
....ετοιμασου,Και όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ
....ετοιμασου,
ΠΟΥΤΣΟΠΛΗΜΜΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
Έχω ενημερωθεί σχετικά με τον μαύρο γάτο,δεν γινόταν να μην μάθω τέτοιος ντόρος που έχει γίνειΕσύ ΜΗΝ στείλεις.
Θα της μπουν ιδέες...
Έχω ενημερωθεί σχετικά με τον μαύρο γάτο,δεν γινόταν να μην μάθω τέτοιος ντόρος που έχει γίνει
Έχω ενημερωθεί σχετικά με τον μαύρο γάτο,δεν γινόταν να μην μάθω τέτοιος ντόρος που έχει γίνει
Την καταλαβαίνω,θα ήθελε το χρόνο της,αλλά θα υπηρξανε και οι παραπονιαρηδες οτι δεν ειναι ενεργηΠαλιά, εποχή 2006-13, ήμουν με άλλο nickname εδώ μέσα.
Μετά είχα σοβαρό θέμα υγείας, αποχώρησα και επανήλθα αρχές 2016 με το νέο nickname.
Θυμάμαι λοιπόν εκεί 2010-11, ήταν μία άλλη ανεξάρτητη εδώ, ΜΗ ενεργή χρόνια τώρα, πολύ δυνατή εμφάνιση και όλα, κι με φουλ πρόγραμμα (ειδικά πίπα κώλο εμπλοκή).
Έκανε τελικά ραντεβού με έναν τύπο, ο οποίος είχε και αυτός μεγάλη φήμη, βασικά πρέπει να ήταν φάση, έχω πέος γορίλα εκεί στα δάση του Κονγκό...
Μετά το ραντεβού, η τύπισσα ακύρωσε για τις επόμενες 2-3 μέρες ότι είχε και άναλ ξαναμπήκε στο μενού κάνα 15μερο αργότερα...
Αχαχαχα
![]()
Κι εγώ λίγο πιο μετά από σένα (το 2008 ή 2009, δεν θυμάμαι) μπήκα εδώ με άλλο νικ, αλλά δεν πάει ο νους μου σε ποιά ανεξάρτητη αναφέρεσαι που έπαθε αυτό το "κακό"Παλιά, εποχή 2006-13, ήμουν με άλλο nickname εδώ μέσα.
Μετά είχα σοβαρό θέμα υγείας, αποχώρησα και επανήλθα αρχές 2016 με το νέο nickname.
Θυμάμαι λοιπόν εκεί 2010-11, ήταν μία άλλη ανεξάρτητη εδώ, ΜΗ ενεργή χρόνια τώρα, πολύ δυνατή εμφάνιση και όλα, κι με φουλ πρόγραμμα (ειδικά πίπα κώλο εμπλοκή).
Έκανε τελικά ραντεβού με έναν τύπο, ο οποίος είχε και αυτός μεγάλη φήμη, βασικά πρέπει να ήταν φάση, έχω πέος γορίλα εκεί στα δάση του Κονγκό...
Μετά το ραντεβού, η τύπισσα ακύρωσε για τις επόμενες 2-3 μέρες ότι είχε και άναλ ξαναμπήκε στο μενού κάνα 15μερο αργότερα...
Αχαχαχα
![]()
Λετε τα ετη τυπου 2006 ή 2008 και μου θυμίζετε τα σχολικα μου χρονια (1994 γεννηθείσα)Κι εγώ λίγο πιο μετά από σένα (το 2008 ή 2009, δεν θυμάμαι) μπήκα εδώ με άλλο νικ, αλλά δεν πάει ο νους μου σε ποιά ανεξάρτητη αναφέρεσαι που έπαθε αυτό το "κακό"![]()
Αμα δεν με σέβονται οι αλλοι,πώς μετά να τους σεβαστω και εγω;
Σε ποια ηλικια εσπασε η παρθενια?Λετε τα ετη τυπου 2006 ή 2008 και μου θυμίζετε τα σχολικα μου χρονια (1994 γεννηθείσα)
....αχουτο μωρε!!!! Ελα στον θειοΛετε τα ετη τυπου 2006 ή 2008 και μου θυμίζετε τα σχολικα μου χρονια (1994 γεννηθείσα)
Παντως όντας ανήλικη ακομα,στο λύκειοΣε ποια ηλικια εσπασε η παρθενια?
14?Παντως όντας ανήλικη ακομα,στο λύκειο
Ή σεναριο μαθητριας καθηγητή(νομιζω πρέπει να είσαι πάνω απο 40)....αχουτο μωρε!!!! Ελα στον θειο
![]()
...να κανω μια υποθεση? 2008Παντως όντας ανήλικη ακομα,στο λύκειο
Οχι οχι 16-17
2010 νομίζω...να κανω μια υποθεση? 2008![]()