SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.839
- Πόντοι
- 6.246
Δοκιμασες?30 έλεγε η συγκεκριμένη στο αμάξι τουλάχιστον όταν ήταν στο ρουφ.
Η σόνια παίζει ακόμα μπάλα στην παραλιακή;
Δοκιμασες?30 έλεγε η συγκεκριμένη στο αμάξι τουλάχιστον όταν ήταν στο ρουφ.
Η σόνια παίζει ακόμα μπάλα στην παραλιακή;
Καλα εκανες,αντε γιατι δεν σεβοντια τους κοπους μας.Φαινόταν όμορφη και μάλιστα της είχα προτείνει τότε με 60 ευρώ ξενοδοχείο ήταν στις αρχές ακόμα. Εν τούτοις υπήρξαν σχόλια ότι ήταν φόλα και κώλωσα να τα σκάσω
εκεί ακριβώς, κι αυτές τις ώρες (βραδινές), πιατσάριζε αυτή που λέω εγώ. Πιθανότατα επανήλθε με αλλαγή στο μαλλίΕλπιδοφορο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι 10 και κατι μολις ειχα φτασει σε λιγα λεπτα πανω στην γυρα απο καποδιστριου προς σωκρατους την βρηκα στα φαναρια της καματερου.
Αρα δοκιμαζω αφοβα!εκεί ακριβώς, κι αυτές τις ώρες (βραδινές), πιατσάριζε αυτή που λέω εγώ. Πιθανότατα επανήλθε με αλλαγή στο μαλλί
ρωτησα γιατι ειναι σχετικα ωραιες αλλα φενονται ξεπετες. μην κολλησουμε και τπτ αχαχαΜου φαινονται καριολιτσες.Με κοφτες.Μια ελληνιδα περσυ (Ειρηνη απο Ροδο που εφυγε εν τελει) μου ελεγε να μη πηγαινω με αυτες μη κολλησω ακουγε φημες,ακουσα κι εγω.Μου φαινονται παντα αποτομες της ξεπετας.Ισως η Μαρια με τα τατου να ταν μια επιλογη μου λογω διαφορετικου στυλ ομιλιας αλλα ως εκει γτ εχω μιλησει κ με το νταβα της κανονικα σα να μασταν φιλοι χαχαχα
ρωτησα γιατι ειναι σχετικα ωραιες αλλα φενονται ξεπετες. μην κολλησουμε και τπτ αχαχα
Πες μας περισσοτερα να καταλαβουμε για ποια λεςΜια κοντή με σχετικα γλυκη φατσουλα στην γωνία Αριστοτελους-Χαλκοκονδυλη τι λεει;
Ενδιαφερον αφου ειναι αδυνατη!Λενε ειναι πολυ στενες και περιποιημενες,κανε μια δοκιμη!Δευτερα κατα τις 17.00 !!Γωνια Σατωβριανδου και Μενανδρου εχω σταματησει στο κοκκινο φαναρι με το αμαξι.Δεξια στο πεζοδρομειο καθεται σε καρεκλακι μια Κινεζα αδυνατη και καπως μεγαλούλα.Την ρωτησα τιμη και μου ειπε 20 ευρω.Απο αριστερα στο πεζουλι καθοταν μια Ινδη με κατι κιτρινες κελεμπίες(25 ευρω αυτη)και μια παχουλη Φιλιππινέζα στα 30 ευρω!!Στο ιδιο σημειο οι τιμες ΄΄παιζουν΄΄ απο 20-25-30 ευρω!! Ονοματα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι αναψε πρασινο!!Την Κινεζα αν ειχα χρονο θα την επερνα!!
Έχει μερικά τατουάζ, ρουμανοκάτιΠες μας περισσοτερα να καταλαβουμε για ποια λες
Θυμασαι σημεια?Κ οι 2 που ναι αδυνατες τατουαζ εχουν.Τις εχω στοχευσει αλλα τις εχω για τελευταιες σε σχεση με ολες τις αλλες λιγω πιθανοτητων φολων.Έχει μερικά τατουάζ, ρουμανοκάτι
Μα ξερεις οτι κ απο ορφεα πανε περα δωθε παντου,για μενα δοκιμασε κατι που δε δοκιμασαμε,πχ Χριστινα που ναι μουνου να μαθουμε τι παιζει.Αν κ πιστευω οτι οσο η Κασσ ειναι εκει τζαμπα κουραζομαστε,καμια 5αρια να αξιζουν πραγματικα.Τι ωρα θα πας?Παιδιά, επειδή έχω να περάσω πάνω από μήνα από τον Ορφέα και λέω τη Κυριακή να κάνω μια επίσκεψη (μπορεί να έχουν ανησυχήσει κιόλας), εκτός της Κασσάνδρας, αξίζει καμμιά άλλη ή να ψάξουμε σε άλλα σημεία εκεί κοντά;
Νωρίς προτιμώ, φάση 8, θέλω να είναι ξεκούραστες και πιο ορεξάτεςΜα ξερεις οτι κ απο ορφεα πανε περα δωθε παντου,για μενα δοκιμασε κατι που δε δοκιμασαμε,πχ Χριστινα που ναι μουνου να μαθουμε τι παιζει.Αν κ πιστευω οτι οσο η Κασσ ειναι εκει τζαμπα κουραζομαστε,καμια 5αρια να αξιζουν πραγματικα.Τι ωρα θα πας?
Απογευμα σωστα?Ορεξατες ειναι ολες τις ωρες και ξεκουραστες επισης,θεμα τυχης ειναι ολα.Αρκετες μενουν εκει η γενικα κοντα,οι ιδιες μου τα ειπαν.Αρα μας παραμυθιαζουν παρα πολλες φορες Φτιαξε λιστα απο οσες αξιζαν μονο αυτο μετραει.Πρεπει ολοι να ριξουμε τιμες στα 15 γτ το πηγαν 20 με 25 κ 30 κ αργοτερα θα πανε 40 κ 50 Δε πρεπει να τις αφησουμε χαχαχα,αν βρεις καμια καλη πες μας!Νωρίς προτιμώ, φάση 8, θέλω να είναι ξεκούραστες και πιο ορεξάτες![]()
Η Χριστίνα ποια είναι; Πως είναι; Στον Ορφέα απέξω παίζει κι αυτή;Μα ξερεις οτι κ απο ορφεα πανε περα δωθε παντου,για μενα δοκιμασε κατι που δε δοκιμασαμε,πχ Χριστινα που ναι μουνου να μαθουμε τι παιζει.Αν κ πιστευω οτι οσο η Κασσ ειναι εκει τζαμπα κουραζομαστε,καμια 5αρια να αξιζουν πραγματικα.Τι ωρα θα πας?
Η Χριστινα μια απο τις πολυ ωραιες ισως η πιο ωραια.Ειναι νεαρη και εγω προσωπικα την ειδα στιην αριστοτελους με καποδιστριου κοντα στην συμβολη τους.Την ειδα επισης στο λιμπερτι και οταν μιλουσαμε πηγε στην καματερου διοτι πηγαινε απεναντι και εχω υποψιαστει οτι πηγαινει/μενει στο κτηριο που ειναι σαν ξενοδοχειο πανω σητν καματερου επειδη εχω ξαναδει πολυ ωραια κοπελα εκει που εμπαινε μεσα αργοτερα και εχω την αισηση οτι ειναι η ιδια.Επισης ενα αλλο παιδι εδω μεσα επιβεβαιωσε για Χριστινα διοτι αναφερθηκε κι αυτος.Δεν ξερω αν ηταν παλαιοτερα,εγω αυτο το διαστημα την εχω ανακαλυψει.Δυστυχως εμενα μου πε 50αρι και πιθανον θα πεφτε αλλα το καλο ειναι οτι ειπε μονο λιμπερτ αρα δε εθελει βρωμοξενοδοχεια αρα μαλλον θα ναι καθαρη και η ιδια.Γενιακ φανηκε σχεδον τελεια τωρα που την ειδα απο εντελως κοντα.Και δεν δειχνει πρεζου αυτο ειναι το μεγαλυτερο καλο,μου ειπε οτι ειναι μακρια απο αυτα.Επισης δινει τηλεφωνο σιως αν σε συμπαθησει η γενικα φανταζομαι το δινει.Ειναι κοντη εως νορμαλ υψος καστανοκατι το μαλλι και ωραια φατσουλα ειναι ελληνιδα μιλαει πεντακαθα ειναι αδυνατη καλλιγραμη και μου φαινεται ειδα τατου η ηταν ιδεα μου?χαχα.Μακρυ μαλλι.Κοντοπουτανο.Ξεχωριζει πολυ εντονα αναμεσα στις υπολοιπες.Αν θελει ο αλλος φιλος ας μας πει κ εκεινος γιατι την εχουεμ δει κ οι δυο σε διαφορετικο ντυσιμο και διαφορετικη μερα.Ακομη κ 2 κοπελες να ειναι μιλαμε για οπλα που δεν νομιζω,η ιδια ειναι και ειναι οπλο.Στον φιλο μας ειπε 30 ομως αυτο με κανει να σκεφτομαι μηπως ειναι δυο.Με τις πληροφοριες μας παντως φαινεται οτι ειναι 1 κοπελα και πιστευω ειναι αν οχι η ωραιοτερη σιγουρα στο τοπ2 για μενα (και λογω ηλικιας της).Η Χριστίνα ποια είναι; Πως είναι; Στον Ορφέα απέξω παίζει κι αυτή;
Με ξενοδοχειο ;;Δευτερα κατα τις 17.00 !!Γωνια Σατωβριανδου και Μενανδρου εχω σταματησει στο κοκκινο φαναρι με το αμαξι.Δεξια στο πεζοδρομειο καθεται σε καρεκλακι μια Κινεζα αδυνατη και καπως μεγαλούλα.Την ρωτησα τιμη και μου ειπε 20 ευρω.Απο αριστερα στο πεζουλι καθοταν μια Ινδη με κατι κιτρινες κελεμπίες(25 ευρω αυτη)και μια παχουλη Φιλιππινέζα στα 30 ευρω!!Στο ιδιο σημειο οι τιμες ΄΄παιζουν΄΄ απο 20-25-30 ευρω!! Ονοματα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι αναψε πρασινο!!Την Κινεζα αν ειχα χρονο θα την επερνα!!