Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Υπάρχει Πέμπτη η νεαρή που λέει ο φίλος πάνω 21-24 καθαρή και ευχάριστη όχι πρεζογυφτακι!!την πέτυχα Πέμπτη έξω από liberty γύρω στις 21:00 παρκαρα στο στενό αριστερά και ανέβηκε προς τα πάνω ήρθε μιλήσαμε 20 αυτή 10 ξενοδοχείο !έιχα μια δουλειά θα περάσω σε λίγο τις ειπα μου λέει θα είμαι εδώ δεν την πέτυχα ξανα
Για μενα λες φιλε μου?Επιτελους την βρηκε κι αλλος!Κ σε μενα ηταν απογευμα προς νυχτα κ ειχε εξαφανιστει!Σκεφτομαι μηπως παιρνει πχ 100 με κανα 2 3 πελατες και κοβει η κανει σαν την Ομπενα που ειπε μονο Σαββατα.Χαιρομαι που επιβεβαιωσες τις υποψιες γτ ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατη οποτε μενει να δουμε σε αποδοση!Τα σημαδια ειναι θετικα,μικρη,σωμα,καθαρη ευχαριστη κ παει liberty που για μενα ειναι το κορυφαιο εκει.Δε περιμενα να χει τοσο χαμηλα τη τιμη,με φτιαξες.Μονο Πεμπτες σου πε?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Κατω ειμαι,σας εχω νρα,τσιμπισα 3 νουμερα απο καινουριες καλες ελληνιδες και η Κασσανδρα ειναι φωτια!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Μαγκες γυρισα απο τριγωνο,πρωτη φορα ειχε καλες επιλογες η απλα ειχα τυχη,και εχει ακομη.Θα σας τα γραψω αυριο για να ξερετε,οσοι ειστε εξω καντε ενα περασμα.

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.013
Πόντοι
1.056
πληροφόρησέ μας ποιοι είναι οι κανα δυό, στους οποίους η Κασσάνδρα έκανε ελεύθερο στοματικό, ώστε να γνωρίζουμε κι εμείς
Πιστευω οτι ο ενας εισαι εσυ ετσι οπως το γραφεις για την αλλαγη καποτας 19/8, και ο δευτερος 14/8 ο Vidras που γραφει τα παντα ολα !!!!! Αυτη την εντιπωση μου εδωσαν , τωρα εαν κανω λαθος ταπεινα συγνωμη.και απο εσας και πιο πολυ απο την κοπελα .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Ξανα Αθηνα 2η φορα φετος το καλοκαίρι!!!!
Εχετε να προτείνεται καμια πολύ σκιννυ?Με απαραιτητο προσον τελειως φλατ κοιλίτσα βέβαια!:cheesy:
Σου χω βρει δυο αρκετα σκιννυ

• Like
Αντιδράσεις: krou44

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
23
Like
882
Πόντοι
1.011
αυτα τα γυφτακια ή δεν ξερω και εγω τι ειναι εξω απο τον Ορφεα αξιζουν? Μελαχρινα πουτανακια

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
αυτα τα γυφτακια ή δεν ξερω και εγω τι ειναι εξω απο τον Ορφεα αξιζουν? Μελαχρινα πουτανακια
Είχα πάρει μία που φαινόνταν γυφτοβουλγάρα, κοντούλα, με τατουάζ, αλλάζει συχνά στυλ (την έχω πετύχει και με γυαλιά, πιο σοβαρή). Δεν άφηνε στην αρχή ούτε δάκτυλο να της βάλω, ούτε να πολυαγγίζω. Της λέω πώς θα καυλώσω ρε κοπελιά; Οπότε εν τέλει τα δέκτηκε, πίπα μετά με προφυλακτικό και την έσκισα. Αλλά δεν την έχω ξαναπάρει γιατί είναι ξινομούνα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Πιστευω οτι ο ενας εισαι εσυ ετσι οπως το γραφεις για την αλλαγη καποτας 19/8, και ο δευτερος 14/8 ο Vidras που γραφει τα παντα ολα !!!!! Αυτη την εντιπωση μου εδωσαν , τωρα εαν κανω λαθος ταπεινα συγνωμη.και απο εσας και πιο πολυ απο την κοπελα .
δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι η Κασσάνδρα μου έκανε ελεύθερο στοματικό. Το ανάποδο έχω επισημάνει, για την καθαριότητά της. Ότι αφού την γαμούσα από το μουνί και της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της, η Κασσάνδρα άλλαξε προφυλακτικό, για να μου κάνει στοματικό. Όλες όσες έχω κουτουπώσει, από το μουνί τους το βάζουν κατ' ευθείαν στο στόμα τους. Κάποιες το βάζουν κατευθείαν από τον κώλο τους στο στόμα τους, το λεγόμενο ΑΤΜ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική Τρίγωνο. Ψόφια πράγματα. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα, πιατσάριζε λοξώς αριστερά από τον Ορφέα, όπως κατεβαίνουμε. Όπως πάντα ίδρωσε τη φανέλα, το άξιζε το 20ρικο

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.013
Πόντοι
1.056
δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι η Κασσάνδρα μου έκανε ελεύθερο στοματικό. Το ανάποδο έχω επισημάνει, για την καθαριότητά της. Ότι αφού την γαμούσα από το μουνί και της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της, η Κασσάνδρα άλλαξε προφυλακτικό, για να μου κάνει στοματικό. Όλες όσες έχω κουτουπώσει, από το μουνί τους το βάζουν κατ' ευθείαν στο στόμα τους. Κάποιες το βάζουν κατευθείαν από τον κώλο τους στο στόμα τους, το λεγόμενο ΑΤΜ.
Καλησπερα για να το λες ετσι ειναι φενετε εγω εκ παραδρομης το καταλαβα διαφορετικα , σου ζητω συγνωμην !!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Είχα πάρει μία που φαινόνταν γυφτοβουλγάρα, κοντούλα, με τατουάζ, αλλάζει συχνά στυλ (την έχω πετύχει και με γυαλιά, πιο σοβαρή). Δεν άφηνε στην αρχή ούτε δάκτυλο να της βάλω, ούτε να πολυαγγίζω. Της λέω πώς θα καυλώσω ρε κοπελιά; Οπότε εν τέλει τα δέκτηκε, πίπα μετά με προφυλακτικό και την έσκισα. Αλλά δεν την έχω ξαναπάρει γιατί είναι ξινομούνα.
Πως λεγοταν θυμασαι?Μηπως Μαρια με τατου ωμο η μια αλλη με τατου ποδι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα για να το λες ετσι ειναι φενετε εγω εκ παραδρομης το καταλαβα διαφορετικα , σου ζητω συγνωμην !!
Μονο η Κασσ το κανει αυτο εκει πραγματικα παιζει να ναι η μονη που να προσεχει τοσο και μπραβο της

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Μεσημεριάτικη Καταδρομική Τρίγωνο. Ψόφια πράγματα. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα, πιατσάριζε λοξώς αριστερά από τον Ορφέα, όπως κατεβαίνουμε. Όπως πάντα ίδρωσε τη φανέλα, το άξιζε το 20ρικο
Αυτη την εχω στη λιστα δε τη πετυχαινω,μονο νωρις βγαινει?τι ωρα ηταν?Μηπως πηρες κανα τηλ της?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.839
Πόντοι
6.246
Μου φαινονται καριολιτσες.Με κοφτες.Μια ελληνιδα περσυ (Ειρηνη απο Ροδο που εφυγε εν τελει) μου ελεγε να μη πηγαινω με αυτες μη κολλησω ακουγε φημες,ακουσα κι εγω.Μου φαινονται παντα αποτομες της ξεπετας.Ισως η Μαρια με τα τατου να ταν μια επιλογη μου λογω διαφορετικου στυλ ομιλιας αλλα ως εκει γτ εχω μιλησει κ με το νταβα της κανονικα σα να μασταν φιλοι χαχαχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Αυτη την εχω στη λιστα δε τη πετυχαινω,μονο νωρις βγαινει?τι ωρα ηταν?Μηπως πηρες κανα τηλ της?
την ξαναρώτησα για το ωράριό της, αλλά μου είπε ότι δεν είναι σταθερή. Γενικά έρχεται τα μεσημέρια μέχρι απογεύματα, αλλά δεν έρχεται κάθε μέρα, έρχεται όποτε της έρθει. Τηλέφωνα δεν παίρνω, με ενοχλούσαν όποτε δεν είχαν δουλειά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom