Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.357
- Πόντοι
- 1.346
Και εγω το ιδιο θα κανωειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Και εγω το ιδιο θα κανωειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Κριτική να μας γράψεις μεταΚαι εγω το ιδιο θα κανω
Ε νταξει,και 5 λεπτακια ενα τσιγαρο ας γινει,κ να πω κ καμια κουβεντα,είπαμεΚαι μην λες δεν πειράζει γιατί σε πειράζει. Εσύ μετά από κάποιο ραντεβού που δεν σε γαμαγαν 60 λεπτά σερί έβγαινες και έκραζες. Άρα σε πειραζει
Εγω πχ. παίζει να θέλω να πληρώσω για ένα κιτσιμπου και μια γενική. Λες να εχει πρόβλημα?Ούτε θυμάμαι ούτε με απασχολεί.
Εγώ έγραψα τι είδα και την δική μου εμπειρία.
Απλά δεν είναι για όλες η δουλειά αυτή. Και για εσένα σίγουρα δεν είναι.
Αν σου αρέσει το γαμησι και θες να βγάζεις και κάνα φράγκο ψάξε το αλλιώς.
Εδώ ο πελάτης πληρώνει και μπορεί να θέλει μόνο πιπα μπορεί να θέλει να σε βλέπει απλά. Αν δεν το δέχεσαι αυτό απλά σταματά το.
Αδερφέ δεν θέλω να το ξευτιλισω γιατί έχω βρεθεί με την κοπέλα και είναι εντάξει άνθρωπος.Εγω πχ. παίζει να θέλω να πληρώσω για ένα κιτσιμπου και μια γενική. Λες να εχει πρόβλημα?
Εμείς φταίμε για όλα, δυστυχώς!Αδερφέ δεν θέλω να το ξευτιλισω γιατί έχω βρεθεί με την κοπέλα και είναι εντάξει άνθρωπος.
Απλά για κάποιον λόγο ζει σε έναν άλλον πλανήτη.
Όμως είναι τίμια από όλες τις μεριές.
Ισως διαβάζοντας εδώ διαφορά, ίσως και εμείς που κάνουμε σαν να μην έχουμε ξαναδεί μουνι στην ζωή μας, πήραν τα μυαλά της αέρα παραπάνω από όσο πρέπει.
Αλλιώς τα περίμενε αλλιώς βγήκαν. Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα απογοητευτεί περισσότερο.
Οχι δεν πηραν αέρα,ουτε καβάλησα το καλαμιΑδερφέ δεν θέλω να το ξευτιλισω γιατί έχω βρεθεί με την κοπέλα και είναι εντάξει άνθρωπος.
Απλά για κάποιον λόγο ζει σε έναν άλλον πλανήτη.
Ισως διαβάζοντας εδώ διαφορά, ίσως και εμείς που κάνουμε σαν να μην έχουμε ξαναδεί μουνι στην ζωή μας, πήραν τα μυαλά της αέρα παραπάνω από όσο πρέπει.
Αλλιώς τα περίμενε αλλιώς βγήκαν. Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα απογοητευτεί περισσότερο.
Ε δεν βγηκε τυχαία αυτή η φράσηΕδώ έχουμε επιβεβαίωση του κανόνα: το μουνι σέρνει καράβι. Στη προκειμένη περίπτωση το μουνι είναι της Αγγελικής.
Αδερφέ δεν θέλω να το ξευτιλισω γιατί έχω βρεθεί με την κοπέλα και είναι εντάξει άνθρωπος.
Σωστά, άλλο πράγμα καβάλησεςΟχι δεν πηραν αέρα,ουτε καβάλησα το καλαμι
Και αυτό πρεπει να καβαλάω συμφωνα με αυτό που διάλεξαΣωστά, άλλο πράγμα καβάλησες![]()
Και καλά σας κάνω καποιες φορεςΜια κοπέλα μας έχει κάνει άνω κάτω ρεεεεεεεεε
ΑντιεπαγγελματικόΚαι καλά σας κάνω καποιες φορες
Αμα δεν με σέβονται οι αλλοι,πώς μετά να τους σεβαστω και εγω;Αντιεπαγγελματικό
Αν είναι να καβαλήσεις κάτι έλα να κάνουμε το ραντεβού της Τετάρτης. Να μην χάσεις και την φόρμα σου πριν κατέβεις στην Αθήνα.Και αυτό πρεπει να καβαλάω συμφωνα με αυτό που διάλεξα
Ναι γ ραντεβου ειμαι τωρα εγω,καλυτερα Χαλκιδική γ μπανακι μεθαυριο,ωστε να μου ανεβει η διαθεση κ να κατέβω ανανεωμενη,κοιτάω να περασω καλά οσο βρίσκομαι εδω οσο το δυνατον γινεταιΑν είναι να καβαλήσεις κάτι έλα να κάνουμε το ραντεβού της Τετάρτης. Να μην χάσεις και την φόρμα σου πριν κατέβεις στην Αθήνα.