ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.217
- Πόντοι
- 3.506
Θα έρθω να σε κλέψω από την Αθήνα σαν τον ΑγαμέμνοναΚαι αμα τυχει να ξαναβρεθω εδω,μονο γ βολτα και γ να δω παρεες,οχι γ ραντεβου
Θα έρθω να σε κλέψω από την Αθήνα σαν τον ΑγαμέμνοναΚαι αμα τυχει να ξαναβρεθω εδω,μονο γ βολτα και γ να δω παρεες,οχι γ ραντεβου
Δεν λεει και πολλάεγω ημουν 8 χρονια εκει,γαματη ειναι η πολη θελει τον χρονο της.
ειναι καλοκαιρι καλη μου και ειναι αδεια λογω διακοπων.Δεν λεει και πολλά
Μπα,σιγα,δεν είναι και κατι,απλα επειδη εχω παρεες και φίλους θα ξαναερχομουν,οχι για κάτι αλλοειναι καλοκαιρι καλη μου και ειναι αδεια λογω διακοπων.
εγώ στα είπα … δεν τα είπα ότι θα έχουμε δράματα ??Χαλια πολη κιολας εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλά ενιωσα οτι δεν ανηκω εδω ,κ οτι δεν ταιριαζω
Ναι ,εσυ τα ξέρεις ολα,τωρα ναι,επεσες μεσαεγώ στα είπα … δεν τα είπα ότι θα έχουμε δράματα ??
Πηγες 4 μερες στη Θεσσαλονικη και καταφερες να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που σχολιαζει «δε λεει και πολλα»;Δεν λεει και πολλά
Γ ολα υπάρχει πρωτη φοραΠηγες 4 μερες στη Θεσσαλονικη και καταφερες να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που σχολιαζει «δε λεει και πολλα»;
διακρινω μια πικρα αλλα δεν το συνεχιζω. Ολη η επαρχια γλυκια μου ετσι ειναι, μονο η Αθηνα ειναι τεραστια.Μπα,σιγα,δεν είναι και κατι,απλα επειδη εχω παρεες και φίλους θα ξαναερχομουν,οχι για κάτι αλλο
Το κανεις ακομα καλυτερο. Περασες 12 ωρες στη Θεσσαλονικη και εβγαλες το συμπερασμα οτι δε λεει πολλα και οτι η Αθηνα μαλιστα ειναι καλυτερη.Γ ολα υπάρχει πρωτη φορα
Και σημερα πηγα,δεν εχω 4 μερες
Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολαδιακρινω μια πικρα αλλα δεν το συνεχιζω. Ολη η επαρχια γλυκια μου ετσι ειναι, μονο η Αθηνα ειναι τεραστια.
.....εεεεμ σου ειπα εγω τραβα Δομοκο, δεν με ακουσες![]()
Γύρνα πίσω στα μερη σου πως κ πως σε περιμένουμεΧαλια πολη κιολας εδω
Απλά ενιωσα οτι δεν ανηκω εδω ,κ οτι δεν ταιριαζω
Για να κανω μια βολτα αλλά μεχρι εκει καλά ειναι. Μονιμα δεν θα έμεναΤο κανεις ακομα καλυτερο. Περασες 12 ωρες στη Θεσσαλονικη και εβγαλες το συμπερασμα οτι δε λεει πολλα και οτι η Αθηνα μαλιστα ειναι καλυτερη.
πρεπει να σου παιξανε χοντρες μαλακιες.......Για να κανω μια βολτα αλλά μεχρι εκει καλά ειναι. Μονιμα δεν θα έμενα

Αρα η Θεσσαλονικη ειναι χαλια επειδη σε κακογαμησε καποιος ή επειδη τα εκανες μανταρα με τα ραντεβου σου.Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολα
ποσα εκανες για πρωτη μερα;Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολα
Γενικά δεν είναι γ μένα η συμπρωτευουσα,και οχι σημερα δεν τα εκανα μανταρα,τα ειχαν επιβεβαιωσειΑρα η Θεσσαλονικη ειναι χαλια επειδη σε κακογαμησε καποιος ή επειδη τα εκανες μανταρα με τα ραντεβου σου.
3ποσα εκανες για πρωτη μερα;