Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο χωριό μου λέμε "ότι πετάει, κολυμπάει και η γυναίκα θέλει χέρια"το μουνί είναι το μόνο που επιτρέπεται με τα χέρια
στο δικό μου καθαρίζουμε το μήλο με το κατάλληλο μαχαιροπίρουνο και έχουμε διαφορετικό ποτήρι για κάθε ρόφημαΣτο χωριό μου λέμε "ότι πετάει, κολυμπάει και η γυναίκα θέλει χέρια"

Εσείς δεν είστε από χωριό, είστε από το Μπάκινχαμ! Τα σέβη μου!στο δικό μου καθαρίζουμε το μήλο με το κατάλληλο μαχαιροπίρουνο και έχουμε διαφορετικό ποτήρι για κάθε ρόφημα![]()
μπάκινχαμ έλεγαν ένα κωλόμπαρο κοντά στην πολυκατοικία που έμενα στο καματερόΕσείς δεν είστε από χωριό, είστε από το Μπάκινχαμ! Τα σέβη μου!

Και ψάρι και κοτόπουλοτο μουνί είναι το μόνο που επιτρέπεται με τα χέρια
το ψάρι ποτέ το κοτόπουλο μόνο αν είναι kfcΚαι ψάρι και κοτόπουλο
Πώς περι(χυνουμε) τους κουραμπιέδες με πηχτό άσπρο βούτυρο και μετά λέμε αυτός ο κουραμπιές γάμησε, κάτι τέτοιοΤι είναι Κρεμπιεδες ; Ο Μέντορας δεν μου απάντησε
Αφήνω λίγο να δουλέψει την φαντασία του ο κύριος πανούλης .Μιλάς με γρίφους τυπε![]()

Και ψάρι και κοτόπουλο
το μουνί είναι σαν το ουίσκι μόνο σκέτοΝαι. Απλά όχι όλα μαζί. Όχι ψάρι, κοτόπουλο και μουνί μαζί, δηλαδή.![]()

Τι είναι Κρεμπιεδες ; Ο Μέντορας δεν μου απάντησε
Δε συμφωνούμε. Υπό συνθήκες πάει και με ουίσκι μια χαρά.το μουνί είναι σαν το ουίσκι μόνο σκέτο![]()
Ευχαριστώ Μέντορα.. Κατανοητό Προφεσορα ΧΑφήνω λίγο να δουλέψει την φαντασία του ο κύριος πανούλης .
Ελπίζω να το καταλάβει![]()
...Και μάλλον θα πρέπει να είναι στο στόχαστρο της εφορίας..Σύμφωνα με τα φαγητα που ανεβαζουν μερικοί εδω μέσα πρέπει να το κανελώνουν το ρυζόγαλο.![]()

Δε συμφωνούμε. Υπό συνθήκες πάει και με ουίσκι μια χαρά.