AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 15.155
- Πόντοι
- 4.546
....δεν προλαβαινει μαγκα μου να σουβλισει, σουβλιζεται η ιδια![]()
Ahaha..!
Τι σουβλίζεται...
Μιλάμε για εργασίες Μετροποντικα..!
....δεν προλαβαινει μαγκα μου να σουβλισει, σουβλιζεται η ιδια![]()
Αργεί ακόμα τύπισσα.Ουου τι εχει να γινει,μεγαλη χάρη του Αγίου Ανδρέα χαχα
...........δεν προλαβαινει μαγκα μου να σουβλισει, σουβλιζεται η ιδια![]()
...αρχοντα που το εχεις το ψυχοπαιδι, εχει να σχολιασει καιρο κ ανησυχω!!!.......![]()
Τον έχω στείλει σε spa στην Αιδηψό για ανάκτηση δυνάμεων γιατί τον ξεπουτσιάσανε εδώ οι ξεκωλιάρες ......αρχοντα που τον εχεις τον ψυχογιο, εχει να σχολιασει καιρο κ ανησυχω!!!
Μην επεσε στα χερια καμμιας λυσσαρας κ του'πιε το αιμα??!!?!?!
...μλκ εκανες και εκει εχει ξεκωλιαρες!!! Στον Αθω επρεπε να τον στειλειςΤον έχω στείλει σε spa στην Αιδηψό για ανάκτηση δυνάμεων γιατί τον ξεπουτσιάσανε εδώ οι ξεκωλιάρες ...![]()
Κάτσε γιατί έρχεται τώρα ......μλκ εκανες και εκει εχει ξεκωλιαρες!!! Στον Αθω επρεπε να τον στειλεις![]()
Και Τετάρτη θα μπορώ ακομα, και αυριο πριν το μεσημερι επισηςΜπορείς σήμερα ή αύριο για ραντεβού εδω Μεσολόγγι;; στείλε μ προσωπικό ευχαριστώ
ΝαιΕίσαι Μεσολόγγι αγγελική?
Εχω ακομα σίγουρα μια εβδομάδαΠότε θα φύγεις από Μεσολόγγι?
Εντωμεταξύ βλεπω αυτός π εγραψε γ την κλίση είναι διεγραμμένο μελος τώρα,χμμ κάπου πάει το μυαλό μου"Κλίση" από την τροχαία τύπε;
Ξεφτιλίστηκες...
Ούτε εγώ μπορώ να στειλωΚαλησπερα Αγγελική.
Νεος στο forum και λογω οτι δεν μπορω να σου στειλω dm σε παρακαλω στειλε μου τηλ σου να επικοινωνήσω μαζι σου.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ναι κ το βασικό είναι οτι ακόμα και που λείπω απο Αθηνα πάλι χαμος στο νημα μουΠερνάει η ώρα εύκολα με σένα βλέπω...
Σε ευχαριστώ πολυαπ οσο διαβαζω η κοπελα τα σπαει !
Αύριο μπορώ μονο πρωί πρωί απο 7 γτ 9 δουλεύωΚαι Τετάρτη θα μπορώ ακομα, και αυριο πριν το μεσημερι επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Τουλάχιστον δεν εφυγε αχυστος χαχαΜε ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά λογικά.
Τώρα το καυλι του, μπορεί να κάνει και λίγες μέρες να επανέλθει...
Άψογη!Μετά από τον αγώνα σήμερα
Ναι,μονο μιλφ δεν είμαι εγω χαχαΜύστη μου, ΑΝ όντως είσαι μιλφακιας, είσαι σε λάθος νήμα!
Με έμαθες βλεπωΚαι ακριβά μάλιστα, μιας και περιλαμβάνει, Ρίο Αντίρριο αλέ ρετουρ.
Χαλάλι βέβαια, αν είσαι αρρωστημένος κωλακιας και σου αρέσει να στα καταπίνουν!!!
Και απο φαινεται και εχω διαβασει φουλ στη γκαβλα και ορεξη το πιο βασικο!Άψογη!
Είμαστε καυλωμένοι με την πάρτη σου
Ξεχειλίζουν για εσενα!!Ας πω και μια καλησπέρα,να παραμένει και ενεργό το νήμα μου,πώς πάτε απο καύλες
Με η χωρίς άψογη εισαι!φουλ γλύψιμο!Mε τριχούλες vs χωρίς