ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 457
- Πόντοι
- 21
Μερικές φορές ναι χρειάζεται.Πως ειναι η κατασταση στο κολπο της;;Χρησιμοποιειτε λιπαντικο;;
Μερικές φορές ναι χρειάζεται.Πως ειναι η κατασταση στο κολπο της;;Χρησιμοποιειτε λιπαντικο;;
Ποια είναι η κάτω;Θα συμφωνήσω με το τελευταίο μήνυμα του @flyman29 και θα διαφωνήσω, στα σημεία, με τον τύπο @Spieler .
Αν μια γυναίκα παραμένει θελκτική και ενδιαφέρουσα στα 60 - 70, δεν είναι μόνο θέμα "επένδυσης" στον εαυτό της. Είναι και θέμα κράσης, DNA δηλαδή. Και εδώ η κάθε περίπτωση είναι μοναδική! Προσωπικά, ενώ δεν ορέγομαι γυναίκες άνω των 55-60, έχω πει ότι θα έκανα εξαίρεση για την Dame Helen Mirren. Από Ελληνίδες, θα έβαζα νερό στο κρασί μου για τις δύο παρακάτω. Η δεύτερη φυσικά, είναι μόλις 53 ετών, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα εγλειφα το ζαρωμένο της μουνάκι και σε μεγαλύτερη ηλικία
![]()
![]()
ΑΥΤΗ 1-0Ποια είναι η κάτω;
Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;Άνετα και έχω εμπειριες με ενώ των 55! Σκέτη καυλα ! Και οι άντρες να τα λέμε κ αυτά
Aσσος από ημίχρονο η ήταν Χ ημ./ 1 Τελ.;ΑΥΤΗ 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;
Αν ήμουν 70+ ναι μια 50αρα δεν θα με χαλούσε, όμως να φορτωθώ από τώρα κάποια που της βρωμάει ο κώλος ξυνίλα, ε πρέπει να είμαι μεγάλος τρόμπας.Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;
Έλα ρε... σκυλί η τύπισσα...απλώς είναι πολύ μικρότερή του (καλά, ακόμη και η Ακρόπολη είναι μικρότερή του). ;-)Αν ήμουν 70+ ναι μια 50αρα δεν θα με χαλούσε, όμως να φορτωθώ από τώρα κάποια που της βρωμάει ο κώλος ξυνίλα, ε πρέπει να είμαι μεγάλος τρόμπας.
Ο Δάσκαλος Πλεύρης τίποτα δεν δίδαξε![]()
Yπάρχει άνθρωπος που βατεύει την κούκλα του Σ;
Τύπε 51 είμαι και όταν βλέπω πάνω από 40 στο τσαρδί κάνω σιαπέρα. Κάτω από 30 προτιμώ ακόμη κι αν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμη γιατί απομυζώ νεώτερο DNAΈλα ρε... σκυλί η τύπισσα...απλώς είναι πολύ μικρότερή του (καλά, ακόμη και η Ακρόπολη είναι μικρότερή του). ;-)
Α να χαθεις ...παλιοδρακουλαΤύπε 51 είμαι και όταν βλέπω πάνω από 40 στο τσαρδί κάνω σιαπέρα. Κάτω από 30 προτιμώ ακόμη κι αν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμη γιατί απομυζώ νεώτερο DNA![]()
Δεν αντεχω τις ατυχησασες στο γαμο τους και με πιανει η αναγκη να σκυψω πανω απο τη συνανθρωπο.Τα υπολοιπα ερχονται μονα τουςΠαντρεμένη γαμάς τύπε;;![]()
Μπα. Αυτοί δεν γαμάνε.Οι κυριες πχ ειναι 60 και 62 αντιστοιχα και τα εδιναν ολα.Θελετε να μου πειτε πως αν τις ειχατε στημενες στα 4 δεν θα τις καρφωνατε ;