Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

marina_kavliara_cd

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
454
Πόντοι
20

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Σοκαριστικά ευχάριστη εμπειρία σήμερα!!!

Ελινα εξ Αθηνών…

Βλέπω στην αγγελία μια πολύ όμορφη κοπέλα και κρατάω πισινή γιατί όλοι ξέρουμε ειδικά σε αυτήν την κατηγορία την Photoshop παίζει…
Κλείνουμε μέσω Viber πολύ εύκολα το ραντεβού
Διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά. Ανεβαίνω με φόβο Θεου χτυπάω την πόρτα Και έρχομαι αντιμέτωπος με ότι πιο όμορφο έχω δει σε trans Σε όλη μου τη ζωή!
Μία κοπέλα που 110 στους 100 ανθρώπους θα έβαζαν το χέρι του στη φωτιά ότι είναι γεννημένη γυναίκα. Από σώμα από φωνή από τα πάντα!!!
Ένα απίστευτο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, καλοφτιαγμένο στήθος με απαλή υφή και ένας κώλος ποίημα!!!

Μία κοπέλα άκρως ερωτεύσιμη επικίνδυνη για καρδιακούς!!!
Και παραδόξως πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες της στην αγγελία
Είχα έναν ενδοιασμό και φοβόμουν ότι θα ξενερώσω αν αυτή η ονειρικής εμφάνισης κοπέλα ήταν ενεργητική

Οχι οχι οχι Ευτυχώς! Παθητικότατη
Για μένα φίλοι μου 100 τοις 100 γυναίκα!

Σεξ σε διάφορες στάσεις με μεγάλη συμμετοχή
Με εμένα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά θα πω για ακόμα μια φορά ότι τα όσα γράφουμε εδώ πέρα είναι υποκειμενικά και ότι οι κοπέλες, οι επαγγελματίες κοπέλες, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και λειτουργούν και εκείνες πολλές φορές διαφορετικά ανάλογα με τον πελάτη την εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά του

Αυτό το πλάσμα θα μείνει στην πόλη μας για λίγες μέρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αρκεί να να μην της ζητήσετε περίεργα γούστα!

Η συνάντηση με την. Ελίνα ήταν Πραγματικά μοναδική εμπειρία

Τελευταία τροποποίηση:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21
Πάνω που θα έμπαινα να ρωτήσω αν έχει κανείς κάτι καλό να προτείνει για το Σκ που θα μείνω στην πόλη.
Πολύ καλή φαίνεται θα προσπαθήσω να την συναντήσω. Ευχαριστώ

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21

Ελινα εξ Αθηνών…

Βλέπω στην αγγελία μια πολύ όμορφη κοπέλα και κρατάω πισινή γιατί όλοι ξέρουμε ειδικά σε αυτήν την κατηγορία την Photoshop παίζει…
Διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά. Ανεβαίνω με φόβο Θεου χτυπάω την πόρτα Και έρχομαι αντιμέτωπος με ότι πιο όμορφο έχω δει σε trans Σε όλη μου τη ζωή!
Μία κοπέλα που 110 στους 100 ανθρώπους θα έβαζαν το χέρι του στη φωτιά ότι είναι γεννημένη γυναίκα. Από σώμα από φωνή από τα πάντα!!!
Ένα απίστευτο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, καλοφτιαγμένο στήθος με απαλή υφή και ένας κώλος ποίημα!!!

Είχα έναν ενδοιασμό και φοβόμουν ότι θα ξενερώσω αν αυτή η ονειρικής εμφάνισης κοπέλα ήταν ενεργητική

Με εμένα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά θα πω για ακόμα μια φορά ότι τα όσα γράφουμε εδώ πέρα είναι υποκειμενικά και ότι οι κοπέλες, οι επαγγελματίες κοπέλες, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και λειτουργούν και εκείνες πολλές φορές διαφορετικά ανάλογα με τον πελάτη την εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά του

Αυτό το πλάσμα θα μείνει στην πόλη μας για λίγες μέρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αρκεί να να μην της ζητήσετε περίεργα γούστα!

Ξέχασα να σε ρωτήσω αν κάνει και ενεργητικό και τι μέγεθος είναι το καυλι της....

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
75
Πόντοι
0

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Φιλε εδω ειναι για αξιολογησεις, προτασεις κλπ. Για συζητηση λογικα θα πρεπει να πας στο νημα που ειναι γενικη κουβεντα τρανς κλπ. Στη τελικη να μη θεωρηθεις γκει σε ποιον δηλαδη στον εαυτο σου? Η σκοπευεις να το συζητας και με την οικογενεια σου??

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21
Θέλω να πάω με τρανς....απλά δε ξέρω μη θεωρηθω γκέι..
Όχι ρε φίλε δεν έχει σχέση με γκέι η φάση. Ο γκέι γουστάρει αντρες. Τα τρανσακια είναι κοριτσάκια με "πλεονέκτημα":wink:

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206

Ελινα εξ Αθηνών…

ποσο το μαλλι?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
100 είναι, όχι 150, αλλά σ έπιασε κοτσο αδερφέ όπως κάνουν κ άλλες. Μετά αναρωτιέστε γιατί βαράνε. Φιλικά.

100 είναι, όχι 150, αλλά σ έπιασε κοτσο αδερφέ όπως κάνουν κ άλλες. Μετά αναρωτιέστε γιατί βαράνε. Φιλικά.
Εσύ αν πας και δώσεις 100 θα στα πληρώσω εγώ. 100 έχει το μισάωρο. Φιλικά. Και στην Αθήνα η συγκεκριμένη γιατί μίλησα με γνωστούς μου που την έχουν πάρει.
Γιατί δεν την ήξερα είναι από Αθήνα και μίλησα με δυο τρεις δικούς μου και μου λένε ότι στην Αθήνα είναι πολύ γνωστή. Εσύ όμως φιλικά μας την λες εδώ πέρα

Εκτός αν έχεις καμιά πούτσα 50cm Και παίρνεις ειδικές τιμές. Πάντα φιλικά

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Παπαρια γνωστή είναι, σε μίλησε με τη ναζιαρικιατη φωνή και τα έσκασες. Δε πειράζει, όλοι τα χουμε κάνει. Αφού πέρασες καλά εγώ περιττευω.
Ρε φίλε είσαι δύο βδομάδες εδώ και τα ξέρεις όλα. Στην Αθήνα είναι γνωστή γιατί δουλεύει και σε στούντιο. Δεν είμαι απ’ αυτούς που δεν παραδέχομαι τις φόλες που τρώω

Αλλά σε προκαλώ να πας και να της δώσεις 100 για 1 ωρα

Καλη συνέχεια

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Πη-γα.

Γελάω με το 2 εβδομάδες εδώ. Για ποια άλλη θες να μαθεις;
Ψέματα ξέρω και εγώ να γράφω και να το παίζω παντογνώστης.

Έχεις πάρει σβάρνα τα θρεντ και απλά κράζεις. Γράψε τις εντυπώσεις σου και τις εμπειρίες σου. Όχι λόγια στον αέρα.

Για μισή ώρα μια χαρά πλήρωσες το κατοστάρικο. Όσο αντέχει ο καθένας

Τελοσπάντων έχεις δίκιο σε όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom