Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Οκ.

Πινειρο μινειρο πορνοσταρ φαβελας με 100. Το άλλο το ζαβό με καρτελα που ζητάει 200 ουτες απ έξω. Η Νικίτα που ήταν εδώ και είναι Όσλο τώρα ήθελε σχέση αλλά την κερασα ακα 2 δευτερα και τώρα παίρνω (ξανα) PEP γιατί (μαντεψε) είναι.. ναι. Όπως και η Πινειρο και οι υπόλοιπες. Η δικιά σου τα πάμε. Η κοκκινομάλλα στο κανεσεξ είναι-ηταν μοντελο καλβιν κλαιν, της είπαν να δουλέψει στη Νικε εδώ. Κρος, κέρασε σαμπάνια. Ποια άλλη θες; Η Λιντσει έρχεται στις 29, παθητική που δε μπορεί να της το αγγίξεις καν, αλλά θα σου πει vers. Την είχα πάρει προ διετίας, ο επόμενος πρέπει να ήταν ο @monstercock greece αν θυμάμαι. Μη τις πάρω μια μια... Η Νανσυ είναι το ζαβό που το έπαιρνα ακα όταν άρχισε και μετά έκανε τικτοκ και στα παίρνε και αυτή 150, με ταξιτζή που την πηγαινοφερνει και αποτυχημένες πλαστικές. Τώρα... μη πούμε παραπάνω... άστο.
Ποια είναι η Νάνσυ που μου τα έπαιρνε; Επίσης φίλε για να το τελειώνουμε άλλο ξέρω ότι η Μαρία παίρνει 100 ότι η δανάη παίρνει 200 + ότι ο Γιώργος παίρνει 300 κι άλλο έχω πάει μαζί τους και έχω αυτή την εντύπωση για την καθεμία

Γιατί τέτοιος είναι σε προσωπικό επίπεδο όλοι έχουμε κάνει κάτι με επαγγελματίες εδώ δε γράφουμε προσωπικές εμπειρίες γράφουμε επαγγελματικές εμπειρίες. Απλά αν θες για να μην ενοχλούμε τους άλλους πες μου εδώ ή στείλε μου μήνυμα ποια είναι αυτή η Νάνσυ που μου τα έπαιρνε εμένα

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Η νανσυ γκαλος, άμα έδωσες 150 σ αυτήν λογικά στα πήρε κ η άλλη. Με αυτή τη λογική στο πα.
Φίλε επειδή έγραψε: Η Νάνσυ που σου τα έπαιρνε, γι’ αυτό απόρησα. Επειδή κατεβαίνω πάρα πολύ συχνά Αθήνα και τυχαίνει το ξενοδοχείο μου να είναι πάνω στη Συγγρού την ήξερα πριν βάλει βυζιά και τέτοια και είναι για σφαλιάρες. Δεν πήγα και δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί της. Απλά ήθελα να το διευκρινίσεις γιατί Απόρησα με την βεβαιότητα σου για μία Νάνσυ που μου τα έπαιρνε. Τώρα που το ξεκαθάρισες όλα καλά

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Παίρνω φορά όταν γράφω, σορι. Πάντως αν θες ινφο για άλλες ελεύθερα να βοηθήσω. Απλά επειδή αυτές κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους τύπου "κοίτα πώς τους τα τρωω", μη δίνεις ποτέ 150 για δαύτες. Δε λέω να πας τσαμπα, εξάλλου βίζιτες είναι. Απλά εντάξει... το δίνουν και με 50... εν καιρώ... εν περιπτώσει... κτλ κτλ.
Αφού τα ξέρεις τα γράμματα πες μου λίγο μία που έβαλε τώρα αγγελία κι αυτή από Αθήνα πρέπει να είναι Έρη τι καπνό φουμάρει;

Για μένα φίλε η πιο όμορφη στην Ελλάδα αλλά είναι εγχειρισμένοι είναι η Στέλλα η Σάντυ η Χατζή. Και δυστυχώς για εκείνη δεν έχει δουλειά γιατί πολύ απλά είναι εγχειρισμένη

Καλή συνέχεια

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, καμιά πληροφορία εκ των έσω για τα 3 αυτά?

aledoll πολυ καλη δεν εχει στηθος αλλα πολυ καλυτερη απο αλλες ..

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Ραντεβού με Ελίνα από Αθήνα που ήταν εδώ και έφυγε εχθές νομίζω ...
Οκ δεν λέω καλό κορίτσι και μπλα μπλα που ειπώθηκε παραπάνω και καλή σχετικά εμφάνιση άνω του μετρίου με αυτά που παίζουν εδώ ΑΛΛΑ τέρμα στουντιακη συμπεριφορά ..όλα τυπικά κρύα και διαδικαστικά .Θεωρώ αν κάποιος έχει εμπειρίες με τρανς δεν μπορεί να θεωρεί καλή περίπτωση την συγκεκριμένη εκτός άμα ψάχνει γκόμενα η παρέα .Δεν θα πω ήταν κακη ,σίγουρα δεν ήταν value for money.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Οκ δεν λέω καλό κορίτσι και μπλα μπλα που ειπώθηκε παραπάνω και καλή σχετικά εμφάνιση άνω του μετρίου με αυτά που παίζουν εδώ ΑΛΛΑ τέρμα στουντιακη συμπεριφορά ..όλα τυπικά κρύα και διαδικαστικά .Θεωρώ αν κάποιος έχει εμπειρίες με τρανς δεν μπορεί να θεωρεί καλή περίπτωση την συγκεκριμένη εκτός άμα ψάχνει γκόμενα η παρέα .Δεν θα πω ήταν κακη ,σίγουρα δεν ήταν value for money.
προφανως λογω οτι ειναι πολυ καιρο στο φυλης 104 της εμεινε συνηθεια η στουντιακή συμπεριφορα κ της βγαινει κ στο φριλανσερ.

Vassillis76

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
22
Like
2.209
Πόντοι
1.196
Η πιο πολλές είναι ξεπετες σήμερα...
Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα τη σήμερον ημέρα.
Κρίμα και είναι ωραίο μωρό

AntoniouAnt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2021
Κριτικές
3
Like
64
Πόντοι
0
Παίδες έχουμε τεράστιο δίλημμα...
Αύριο επιστροφή Θεσσαλονίκη και στο άθλημα.

Έχουμε και λέμε... (1)

Ή το υπέροχο μωρό (2)

Ξέρω ότι η Lindsay είναι πιο πολύ παθ είναι η αλήθεια.

Θα ήθελα μια άποψη γιατί αύριο σίγουρα η μια ή η άλλη θα τιμηθούν

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
75
Πόντοι
0

Έχουμε και λέμε... (1)

Ή το υπέροχο μωρό (2)

Δοκιμάσες Lindsay Love?

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206

Έχουμε και λέμε... (1)

Ή το υπέροχο μωρό (2)

πιο ομορφη η Lindsay με διαφορα...

Papagos123

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0

Καλημερα , ξέρουμε τίποτα για το κορίτσι;;
Αδερφέ μπορώ να έχω το τηλ της laylas?