Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.085
- Πόντοι
- 1.436
Ποια είναι η Νάνσυ που μου τα έπαιρνε; Επίσης φίλε για να το τελειώνουμε άλλο ξέρω ότι η Μαρία παίρνει 100 ότι η δανάη παίρνει 200 + ότι ο Γιώργος παίρνει 300 κι άλλο έχω πάει μαζί τους και έχω αυτή την εντύπωση για την καθεμίαΟκ.
Πινειρο μινειρο πορνοσταρ φαβελας με 100. Το άλλο το ζαβό με καρτελα που ζητάει 200 ουτες απ έξω. Η Νικίτα που ήταν εδώ και είναι Όσλο τώρα ήθελε σχέση αλλά την κερασα ακα 2 δευτερα και τώρα παίρνω (ξανα) PEP γιατί (μαντεψε) είναι.. ναι. Όπως και η Πινειρο και οι υπόλοιπες. Η δικιά σου τα πάμε. Η κοκκινομάλλα στο κανεσεξ είναι-ηταν μοντελο καλβιν κλαιν, της είπαν να δουλέψει στη Νικε εδώ. Κρος, κέρασε σαμπάνια. Ποια άλλη θες; Η Λιντσει έρχεται στις 29, παθητική που δε μπορεί να της το αγγίξεις καν, αλλά θα σου πει vers. Την είχα πάρει προ διετίας, ο επόμενος πρέπει να ήταν ο @monstercock greece αν θυμάμαι. Μη τις πάρω μια μια... Η Νανσυ είναι το ζαβό που το έπαιρνα ακα όταν άρχισε και μετά έκανε τικτοκ και στα παίρνε και αυτή 150, με ταξιτζή που την πηγαινοφερνει και αποτυχημένες πλαστικές. Τώρα... μη πούμε παραπάνω... άστο.
Γιατί τέτοιος είναι σε προσωπικό επίπεδο όλοι έχουμε κάνει κάτι με επαγγελματίες εδώ δε γράφουμε προσωπικές εμπειρίες γράφουμε επαγγελματικές εμπειρίες. Απλά αν θες για να μην ενοχλούμε τους άλλους πες μου εδώ ή στείλε μου μήνυμα ποια είναι αυτή η Νάνσυ που μου τα έπαιρνε εμένα