Σοκαριστικά ευχάριστη εμπειρία σήμερα!!!
Γεια σου μωρό μου είμαι η Ελινα μια καυτή πανέμορφη trans ! είμαι ένα μικρό κορίτσι αχόρταγο στο σεξ για πολλά γούστα! Απόψε θα βρίσκομαι στο στούντιο Κατεχακη 8 από (12:00 έως 21:00 το απόγευμα Σε περιμένω να γνωριστούμε !! +306979670266
kanesex.com
Ελινα εξ Αθηνών…
Βλέπω στην αγγελία μια πολύ όμορφη κοπέλα και κρατάω πισινή γιατί όλοι ξέρουμε ειδικά σε αυτήν την κατηγορία την Photoshop παίζει…
Κλείνουμε μέσω Viber πολύ εύκολα το ραντεβού
Διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά. Ανεβαίνω με φόβο Θεου χτυπάω την πόρτα Και έρχομαι αντιμέτωπος με ότι πιο όμορφο έχω δει σε trans Σε όλη μου τη ζωή!
Μία κοπέλα που 110 στους 100 ανθρώπους θα έβαζαν το χέρι του στη φωτιά ότι είναι γεννημένη γυναίκα. Από σώμα από φωνή από τα πάντα!!!
Ένα απίστευτο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, καλοφτιαγμένο στήθος με απαλή υφή και ένας κώλος ποίημα!!!
Μία κοπέλα άκρως ερωτεύσιμη επικίνδυνη για καρδιακούς!!!
Και παραδόξως πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες της στην αγγελία
Είχα έναν ενδοιασμό και φοβόμουν ότι θα ξενερώσω αν αυτή η ονειρικής εμφάνισης κοπέλα ήταν ενεργητική
Οχι οχι οχι Ευτυχώς! Παθητικότατη
Για μένα φίλοι μου 100 τοις 100 γυναίκα!
Σεξ σε διάφορες στάσεις με μεγάλη συμμετοχή
Με εμένα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά θα πω για ακόμα μια φορά ότι τα όσα γράφουμε εδώ πέρα είναι υποκειμενικά και ότι οι κοπέλες, οι επαγγελματίες κοπέλες, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και λειτουργούν και εκείνες πολλές φορές διαφορετικά ανάλογα με τον πελάτη την εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά του
Αυτό το πλάσμα θα μείνει στην πόλη μας για λίγες μέρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αρκεί να να μην της ζητήσετε περίεργα γούστα!
Η συνάντηση με την. Ελίνα ήταν Πραγματικά μοναδική εμπειρία