Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.202
- Πόντοι
- 2.836
Πήγαινε prive απέναντι να αλλάξεις παραστάσειςΠάντως το μπιλ θα με χάσει γ την ωρα

Πήγαινε prive απέναντι να αλλάξεις παραστάσειςΠάντως το μπιλ θα με χάσει γ την ωρα
Εχω πάει και σε αυτό πολλές φορεςΠήγαινε prive απέναντι να αλλάξεις παραστάσεις![]()
Οχι μου αρεσει,απλά είχα βαρετά ραντεβου,γ αυτο και είμαι σε αναστατωση κ στον αερα γ το τι θα κανω,κοκα κ αλκοολ παντως εγω οχι,ποτέ δεν θα εκαναΚαλα για να μιλησουμε σοβαρα,μη νομιζεις οτι ειναι κανα επαγγελμα που ειναι για πολλες μαγκιες. Τα ψυχολογικα δινουν και παιρνουν,καποιες το ριχνουν στη κοκα και το αλκοολ. Αν βλεπεις και δε σου κολλαει,κοφτο μαχαιρι κιολας.
Αν θέλεις θα πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις!!!Ναι αλλα δεν ξερω πότε θα τα ξαναεχω,και δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η γκινια,και κρίμα,ειχα πολλές προσδοκιες
Παρε τον αερα σου,χαλαρωσε και οταν επιστρεψεις με το καλο,κανε οτι γουσταρεις.Αλλος δρομος δεν υπαρχει.Δικο σου ειναι,δικη σου η αποφαση αν το δινεις-ειτε γενικα,ειτε ειδικα.Οχι μου αρεσει,απλά είχα βαρετά ραντεβου,γ αυτο και είμαι σε αναστατωση κ στον αερα γ το τι θα κανω,κοκα κ αλκοολ παντως εγω οχι,ποτέ δεν θα εκανα
γενικά μια βαρεμάρα η ολη φαση,και λεω δεν γινεται να συνεχισω ετσι,σκέψου γ να βγάζω τετοιες ανακοινωσειςΔηλαδή βρε κορίτσι το έγινε και χαλαστηκες τόσο πολύ στα τελευταία ραντεβού? Κάθονταν οι τύποι απλά να τους πάρεις μια πίπα και μετά δεν ήξεραν να γαμανε?
Ναι κατάλαβα ξενερώσες πολύ. Πάντως αν έχεις γνωρίσει κάποιους που πέρασες καλά μαζί τους, να συνεχίσεις να βρίσκεσαιγενικά μια βαρεμάρα η ολη φαση,και λεω δεν γινεται να συνεχισω ετσι,σκέψου γ να βγάζω τετοιες ανακοινωσεις
Τωρα π είπες φολες,αυτή τη λεξη την εχω δει άπειρες φορες σε κριτικες π γραφουν συναγωνιστες,και εγω εφαγα απο πελατες,οπως εχετε φαει κ εσειςΘα έρθουν καλύτερες μέρες @Αγγελική,και οι φολες στο πρόγραμμα είναι ..![]()
Αμα θέλανε κ αυτοιΝαι κατάλαβα ξενερώσες πολύ. Πάντως αν έχεις γνωρίσει κάποιους που πέρασες καλά μαζί τους, να συνεχίσεις να βρίσκεσαι
Ναι σκέψου να μπορούσαμε να γραψουμε κριτικες προς τους πελατες,ε ρε γλέντιααααα,και λυπαμαι αλλά οσοι δεν με περιποιηθηκαν οπως επρεπε θα εγραφα αρνητικοτατη κριτικηΞεκινα να γραφεις κριτικες και 'συ Αγγελικη. Ε ρε τι εχει να γινει...
Σε εμένα αναφέρεσαι? ΕυχαριστώΓενικά είμαι σε μια συγχυση,αστα,γιατι υπήρχαν κ καποιες φορες π πραγματικα πεταγα στον ουρανο κ το καταευχαριστηθηκα
Γιατι ποιος σε κραταει? Απλα ετοιμασου για διαδίκτυακο ξυλο.Ναι σκέψου να μπορούσαμε να γραψουμε κριτικες προς τους πελατες,ε ρε γλέντιααααα
Καλα εμεις αστο,δώσαμε μάχη,με τίμησες δεοντωςΣε εμένα αναφέρεσαι? Ευχαριστώ![]()
Και τι σε εμποδιζει?Ναι σκέψου να μπορούσαμε να γραψουμε κριτικες προς τους πελατες,ε ρε γλέντιααααα
Ε δεν πάει να γραψω κ λεπτομέρειεςΓιατι ποιος σε κραταει? Απλα ετοιμασου για διαδίκτυακο ξυλο.
Και να τα γραψω,τζαμπα χρονο θα χάσω,σιγα που θα καταλάβουνΚαι τι σε εμποδιζει?
Ανωνυμα,περιγραφη των καλων ραντεβου που σου ετυχαν.Και στα στραβα,τι πηγε λαθος.Χωρις να εκθετεις,τι σε χαλασε.![]()
Αυτοι δεν θα καταλλαβουν.Οι υπολοιποι ομως θα ξερουν τι θες,οποτε θα ερχονται στοχευμενοι...Ε δεν πάει να γραψω κ λεπτομέρειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και να τα γραψω,τζαμπα χρονο θα χάσω,σιγα που θα καταλάβουν