pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.921
- Πόντοι
- 5.946
Το sleping bag??Μπουγάτσα με φλουρί
Το sleping bag??Μπουγάτσα με φλουρί
Δεν μας ενημέρωσες καλέ μου φίλε πλυντήριο ρούχων η πιάτων????? Χα χα χα χα χα χα χα χαΕγώ θα ήθελα να δώ τι φοράει όταν βάζει πλυντήριο .
Ρούχων και μετά στη ταράτσα για άπλωμα. Θα ήθελα να δω την αθώα πλευρά της Αγγελικής.Δεν μας ενημέρωσες καλέ μου φίλε πλυντήριο ρούχων η πιάτων????? Χα χα χα χα χα χα χα χα![]()
Και θα στο ανταποδώσω που θα με τιμήσεις με την επιλογή σουΘα γίνει και αυτό μετά τις διακοπές.... Dont worry
Τους φαν μου τους περιποιούμαι αναλόγως,και τα ναυάγια τα πετσοκόβω δημοσιως χαχαχαχαΌταν έχει η γυναίκα ρεπερτόριο στο γαμησι το οποίο είναι αληθοφανές η πράξη είναι απίστευτη. Αγγελική δώσε ήχο, δώσε τροφή για σκέψη στον λαό του bou.
Όλα τα καλά κορίτσια έχουν την αθώα τους πλευρά,,,,καλέ μου φίλε...Ρούχων και μετά στη ταράτσα για άπλωμα. Θα ήθελα να δω την αθώα πλευρά της Αγγελικής.
Αν αυτη η πλευρα μπορει να φωτογραφηθει με ενα δαντελωτο ή κατι σε κορμακι παρακαλωΌλα τα καλά κορίτσια έχουν την αθώα τους πλευρά,,,,καλέ μου φίλε...![]()
Εσύ πάντως δεν χρειάζεσαι φωτογραφία,μια χαρά θα με δεις και δια ζώσηςΑν αυτη η πλευρα μπορει να φωτογραφηθει με ενα δαντελωτο ή κατι σε κορμακι παρακαλω![]()
Αυτό θα ήθελα να το έβλεπα και γω καλέ μου φίλε...Αν αυτη η πλευρα μπορει να φωτογραφηθει με ενα δαντελωτο ή κατι σε κορμακι παρακαλω![]()
μαλλον ξεχασες το νημα της Βερονικας.100δες call girls στο σάιτ, 10δες threads από ανεξάρτητες και μη..
δεν θυμάμαι ποτέ όλα αυτά τα χρόνια (και δεν είναι λίγα) της παρουσίας μου να έχω δει τέτοιο ξεκατίνιασμα και τέτοια προσπάθεια προμοταρισματος.
Έχεις δίκιο παράληψημαλλον ξεχασες το νημα της Βερονικας.
εκει να δεις τι γινοταν.
δεν νομιζω να το εχει ξεπερασει ακομα η Αγγελικη.
και δεν νομιζω να το ξεπερασει κιολας.
Αυτό είναι αδύνατον.. μη συγκρίνεις μπάμιες με rib eye kobe wagyu A5μαλλον ξεχασες το νημα της Βερονικας.
εκει να δεις τι γινοταν.
δεν νομιζω να το εχει ξεπερασει ακομα η Αγγελικη.
και δεν νομιζω να το ξεπερασει κιολας.
δεν καταλαβες,δεν συγκρινω τα κοριτσια.Αυτό είναι αδύνατον.. μη συγκρίνεις μπάμιες με rib eye kobe wagyu A5
Γιατι γουσταρω να γαμαω κωλαρακια, ψηνεσαι;Ρε μπάρμπα Barock γιατι βάζεις κρέας στο ΚΩΛΟ;
εβρισεςΓιατι γουσταρω να γαμαω κωλαρακια, ψηνεσαι;
Κι ακομα δεν αρχισα, κατσε λιγο να τον περιλαβω τον ντιγκινταγκαεβρισες