petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.217
- Πόντοι
- 41.813
παω διπλα να δω την ψηφοφορια πως παει.Τό κουμπάκι είναι μαγικό, αλλά τό έχω σέ αναμονή, μέχρι στιγμής καλό είναι το γέλιο![]()
παω διπλα να δω την ψηφοφορια πως παει.Τό κουμπάκι είναι μαγικό, αλλά τό έχω σέ αναμονή, μέχρι στιγμής καλό είναι το γέλιο![]()
Καλα,τωρα ούτε στον υπνο σουαγγελικη θα τα σχολιασουμε απο κοντα στο 2ωρο αστους![]()
Και μια χαρα τα γράφουν δημοσια,δεν πειραζει,αστους εκεί να γινουν ρεζίλι απο μόνοι τους
ξερεις θα βαλω τα κλαμματα αν σου στειλω και μου πεις οχιΚαλα,τωρα ούτε στον υπνο σου
Ποίο πολύ ενδιαφέρον έχει εκείπαω διπλα να δω την ψηφοφορια πως παει.![]()
Σε τρολαρειΚαλα,τωρα ούτε στον υπνο σου
Υγεία να χει ο ανθρωπος...Σε τρολαρει
Για να εχεις κι εσυ υγεια μην ασχολησεΥγεία να χει ο ανθρωπος...
Ναι,απλά ας συνεχίσει να ελπιζει,κ εγω απλά δεν θα απαντάω. Καλη καρδια ομωςΓια να εχεις κι εσυ υγεια μην ασχολησε
Υγεία να χει ο ανθρωπος...
Για να εχεις κι εσυ υγεια μην ασχολησε
θα σου στειλω στο κιν για ραντεβου και πες οχι απλο ειναιΝαι,απλά ας συνεχίσει να ελπιζει,κ εγω απλά δεν θα απαντάω. Καλη καρδια ομως
Τρολαρει μπαμ κανειΝαι,απλά ας συνεχίσει να ελπιζει,κ εγω απλά δεν θα απαντάω. Καλη καρδια ομως
εδω καλα καλα δε ξερεις σε ποιον κανεις παραθεση το οτι τρολαρεις σε πειραξεθα σου στειλω στο κιν για ραντεβου και πες οχι απλο ειναι
τσουρεκια επιτελους
και πολυ ασχοληθηκα
αντε καλη συνεχεια και καλο μεσημερι
Καλά δικαίωμα σ να επιλέγεις σεβαστό, μπορείς να μην κρίνεις όταν δεν ξέρεις τον άλλον?σκάσε λίγο επιτέλους οκ κάνεις επιλεκτικά ραντεβού το ξέρουμε μη σχολιάσεις άσχημα τουλάχιστον μην είσαι σκατοψυχη ανευ λόγου ζήτησα ραντεβού ο άνθρωπος ώρα που μπορείς..δν δέχομαι προσβολές από κανέναν χωρίς αιτιαΚαι μια χαρα τα γράφουν δημοσια,δεν πειραζει,αστους εκεί να γινουν ρεζίλι απο μόνοι τους
εμεις το χουμε ετσι?Ναι,απλά ας συνεχίσει να ελπιζει,κ εγω απλά δεν θα απαντάω. Καλη καρδια ομως
Τυπε τα μηνυματα σου υπαρχουν την τρολαρεις τοση ωρα και τη βριζεις ενω αυτη σου εχει πει οχι και δεν ειδα καπου να σε εβρισεΚαλά δικαίωμα σ να επιλέγεις σεβαστό, μπορείς να μην κρίνεις όταν δεν ξέρεις τον άλλον?σκάσε λίγο επιτέλους οκ κάνεις επιλεκτικά ραντεβού το ξέρουμε μη σχολιάσεις άσχημα τουλάχιστον μην είσαι σκατοψυχη ανευ λόγου ζήτησα ραντεβού ο άνθρωπος ώρα που μπορείς..δν δέχομαι προσβολές από κανέναν χωρίς αιτια
Γιατι?Χμμ δεν ξερω
δε τρολαρω..ζήτησα ραντεβού τις ώρες που ήταν διαθέσιμη..κ θα μας πει ότι γινόμαστε ρεζίλι γτ επειδή ζήτησα να βρεθούμε??εγώ δε βρίζω αν δε με υποτιμήσουν χωρίς λόγοΤυπε τα μηνυματα σου υπαρχουν την τρολαρεις τοση ωρα και τη βριζεις ενω αυτη σου εχει πει οχι και δεν ειδα καπου να σε εβρισε
Μη λες ψεματα,μαλακιες οχι σε μενα,το τι εγινε άσε εγω να το ξερωδε τρολαρω..ζήτησα ραντεβού τις ώρες που ήταν διαθέσιμη..κ θα μας πει ότι γινόμαστε ρεζίλι γτ επειδή ζήτησα να βρεθούμε??εγώ δε βρίζω αν δε με υποτιμήσουν χωρίς λόγο
Ασε να έχω τους λογους μουΓιατι?