Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κ ομως αυτό δεν το εχω κάνει ποτέ,δεν ξέρωΑγγελική αν προλάβω και γίνω φίλος με τους απο πάνω , το σκέφτεσαι για foursome?
Αγγελική αν προλάβω και γίνω φίλος με τους απο πάνω , το σκέφτεσαι για foursome?
...Πανουλη κανε ανοιχτα τα γενεθλια σου στο Bill, τσ'πουτανας θα γινει!!! Δεν θα ξερει απο που να φυγει το κοριτσ'Κ ομως αυτό δεν το εχω κάνει ποτέ,δεν ξέρω
Πάνο δεν χρειάζονται πολλοί....Πανουλη κανε ανοιχτα τα γενεθλια σου στο Bill, τσ'πουτανας θα γινει!!! Δεν θα ξερει απο που να φυγει το κοριτσ'![]()
Χαχα δευτερο σπίτι μου εγω πάντως πάω να κάνω το μπιλ...Πανουλη κανε ανοιχτα τα γενεθλια σου στο Bill, τσ'πουτανας θα γινει!!! Δεν θα ξερει απο που να φυγει το κοριτσ'![]()
Θα ερθει και η δικιά σου σειράΠάνο δεν χρειάζονται πολλοί.
θα φέρω τούρτα απο καλό ζαχαροπλαστείο, θα πληρώσω το hotel και φυσικά τον οβολό μου για το foursome και να ξέρεις δεν είμαι πλεονέκτης, πάντα περιμένω την σειρά μου.![]()
Είσαι καλεσμένος.. μόλις το δει.. θα φύγει τρέχοντας...Πανουλη κανε ανοιχτα τα γενεθλια σου στο Bill, τσ'πουτανας θα γινει!!! Δεν θα ξερει απο που να φυγει το κοριτσ'![]()
ωπ αφήνεις ανοιχτό παράθυρο ελπίδαςΤην Σουίτα για πάρτη σου καύλα μου.. όταν βρεθούμε..όσοι βρεθούμε
Κ ομως αυτό δεν το εχω κάνει ποτέ,δεν ξέρω
αλήθεια, τώρα που το θυμήθηκα, εμένα γιατί δεν μου έχεις δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας?Θα ερθει και η δικιά σου σειρά
Η τούρτα δικιά μου λόγο επαγγέλματοςΠάνο δεν χρειάζονται πολλοί.
θα φέρω τούρτα απο καλό ζαχαροπλαστείο, θα πληρώσω το hotel και φυσικά τον οβολό μου για το foursome και να ξέρεις δεν είμαι πλεονέκτης, πάντα περιμένω την σειρά μου.![]()
μαυρα χάλια, πλαστοζυμαράκι και ο τύπος εαν κρίνω από το πόδι του, μπουχέσας.Πάρτε να χετε, σημερινές
Α δεν θυμάμαι αν εχεις στείλει,έλα,δεν θελω παράπονααλήθεια, τώρα που το θυμήθηκα, εμένα γιατί δεν μου έχεις δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας?
Τι έχω κάνει? Ουτε καν γνωριζόμαστε.![]()
Καθένας με τα γούστα του,και τι εμαθα επίσης,οτι απο το πόδι κρινεται το ποιον κάποιου,οσο ζω μαθαινω χαχαμαυρα χάλια, πλαστοζυμαράκι και ο τύπος εαν κρίνω από το πόδι του, μπουχέσας.
no wonder ορισμένοι την θεωρείτε θεά.
Πλάκα πλάκα ούτε εγώ το έχω...αλήθεια, τώρα που το θυμήθηκα, εμένα γιατί δεν μου έχεις δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας?
Τι έχω κάνει? Ουτε καν γνωριζόμαστε.![]()
Κσι έχω στείλει κιόλαςΠλάκα πλάκα ούτε εγώ το έχω...
ναι έχω στείλει, αν δεν βαριέσαι, στείλε dm.Α δεν θυμάμαι αν εχεις στείλει,έλα,δεν θελω παράπονα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καθένας με τα γούστα του
Να τώρα τέτοια μας λες και ζηλεύουμεΧαχα δευτερο σπίτι μου εγω πάντως πάω να κάνω το μπιλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ερθει και η δικιά σου σειρά
Δεν την γνωρίζω την κυρίαναι έχω στείλει, αν δεν βαριέσαι, στείλε dm.
Μην αγχώνεσαι ο συγκεκριμένος απο ότι διαβάζω την μόνη γυναίκα που εκθειάζει είναι η Δώρα Παντέλη.
Δεν την γνωρίζω την κυρία
Μουναρα.. σαν και εσεναΔεν την γνωρίζω την κυρία