Μονο που στο Καραμελα για να γαμησεις θα πρεπει να πουλησεις κανενα νεφρο....πηγε ενας γνωστος μου και του εφυγαν 600 ευρω για να γαμησει....βεβαια μου ειπε πως οταν πηγε ηταν σουρωμενος και ισως βρηκαν ευκαιρια και τον μαδησανε....Αποδεδειγμένα στο μόνο μαγαζί αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να γαμήσει είναι το καραμέλα στην Μοναστηρίου. Αν και δεν μπορώ να σας καταλάβω πως μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στα μαγαζιά. Θα το ξαναπώ ότι η Σάντρα η Ολλανδέζα από το Κίεβο όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη
Και το καλό είναι ότι γουστάρει να γαμιέται άσχετα με το αν το θέλει η αν το κάνει επαγγελματικά. Το έχω ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη κάνει με γνωστούς της ραντεβού και έξω αλλά μη ζητάτε τηλέφωνα και τέτοια γιατί Και να το έχετε το τηλέφωνο της αν αυτή δε σας ξέρει μόνο στο μαγαζί θα κάνετε κάτι.
Για το Sol που ρώτησε ο @ΦΑΚΙΡΗΣ Απέξω μόνο που πέρασα προχθές είναι όμορφο. Αλλά με υποψιάζει για ψάρεμα πελατών. Εντωμεταξύ σε μια ακτίνα 700 800 μέτρων έχει δημιουργηθεί μία ωραία πιάτσα Le cabare-Καλιγούλας -blue iguana- Sol- caramela
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Ο φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναιΜονο που στο Καραμελα για να γαμησεις θα πρεπει να πουλησεις κανενα νεφρο....πηγε ενας γνωστος μου και του εφυγαν 600 ευρω για να γαμησει....βεβαια μου ειπε πως οταν πηγε ηταν σουρωμενος και ισως βρηκαν ευκαιρια και τον μαδησανε....
Του τα ειπα και εγω αυτα που μου λες αλλα με ειπε τι ηταν σουρωμενος καο οποια ερχοτανε την κερνουσε ποτα και σαμπανιες οπως ειπες και εσυ.......η μαλακιες πληρωνονται...με 600 ευρω γαμουσε 4 μουναρες...Ο φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι νανα
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Άρα η μαλακία του φίλου σου δεν μπορεί να είναι οδηγός για το συγκεκριμένο μαγαζί. Γιατί αυτό ήταν το σκεπτικό σου στην πρώτη σου απάντηση. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά κατά καιρούς φέρνει ωραίες γυναίκες και φυσικά η Σάντρα για μένα είναι από τις πιο ωραίες Επαγγελματίες στην πόλη. Πρώτη φορά πήγα μαζί της το 2002.Του τα ειπα και εγω αυτα που μου λες αλλα με ειπε τι ηταν σουρωμενος καο οποια ερχοτανε την κερνουσε ποτα και σαμπανιες οπως ειπες και εσυ.......η μαλακιες πληρωνονται...με 600 ευρω γαμουσε 4 μουναρες...
Σωστα εγω δεν το διατυπωσα καλα το συμβαν με τον φιλο μου....Άρα η μαλακία του φίλου σου δεν μπορεί να είναι οδηγός για το συγκεκριμένο μαγαζί. Γιατί αυτό ήταν το σκεπτικό σου στην πρώτη σου απάντηση. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά κατά καιρούς φέρνει ωραίες γυναίκες και φυσικά η Σάντρα για μένα είναι από τις πιο ωραίες Επαγγελματίες στην πόλη. Πρώτη φορά πήγα μαζί της το 2002.
Ποια είναι η Σάντρα;πιτσιρικά αβυζη;Αποδεδειγμένα στο μόνο μαγαζί αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να γαμήσει είναι το καραμέλα στην Μοναστηρίου. Αν και δεν μπορώ να σας καταλάβω πως μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στα μαγαζιά. Θα το ξαναπώ ότι η Σάντρα η Ολλανδέζα από το Κίεβο όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη
Και το καλό είναι ότι γουστάρει να γαμιέται άσχετα με το αν το θέλει η αν το κάνει επαγγελματικά. Το έχω ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη κάνει με γνωστούς της ραντεβού και έξω αλλά μη ζητάτε τηλέφωνα και τέτοια γιατί Και να το έχετε το τηλέφωνο της αν αυτή δε σας ξέρει μόνο στο μαγαζί θα κάνετε κάτι.
Για το Sol που ρώτησε ο @ΦΑΚΙΡΗΣ Απέξω μόνο που πέρασα προχθές είναι όμορφο. Αλλά με υποψιάζει για ψάρεμα πελατών. Εντωμεταξύ σε μια ακτίνα 700 800 μέτρων έχει δημιουργηθεί μία ωραία πιάτσα Le cabare-Καλιγούλας -blue iguana- Sol- caramela
Καλιγούλα και μουν γαμας άνετα...μουν πιο οικονομικά.
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
50+ βυζαρεςΠοια είναι η Σάντρα;πιτσιρικά αβυζη;
Πριν πόσο καιρό πηγές;δεν την έχω πετύχει τελευταια50+ βυζαρες
sorry που θα το πω αλλα γραφει ο ανθρωπος οτι πρωτη φορα πηγε μαζι της το 2002 , λες να ειναι πιτσιρικα ?Ποια είναι η Σάντρα;πιτσιρικά αβυζη;
Που το αναφέρει στο μήνυμα που έγραψε τσακαλε;sorry που θα το πω αλλα γραφει ο ανθρωπος οτι πρωτη φορα πηγε μαζι της το 2002 , λες να ειναι πιτσιρικα ?
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Άρα η μαλακία του φίλου σου δεν μπορεί να είναι οδηγός για το συγκεκριμένο μαγαζί. Γιατί αυτό ήταν το σκεπτικό σου στην πρώτη σου απάντηση. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά κατά καιρούς φέρνει ωραίες γυναίκες και φυσικά η Σάντρα για μένα είναι από τις πιο ωραίες Επαγγελματίες στην πόλη. Πρώτη φορά πήγα μαζί της το 2002.
Καλό είναι να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα τσακαλεΠου το αναφέρει στο μήνυμα που έγραψε τσακαλε;
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 206
H Σάντρα είναι στο στυλ της Εύας της μιλφάρας που δούλευε κάποτε στο Καραμέλα ;Αποδεδειγμένα στο μόνο μαγαζί αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να γαμήσει είναι το καραμέλα στην Μοναστηρίου. Αν και δεν μπορώ να σας καταλάβω πως μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στα μαγαζιά. Θα το ξαναπώ ότι η Σάντρα η Ολλανδέζα από το Κίεβο όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη
Πού χάθηκε αυτή η ψυχή ;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Στο σπίτι της είναι και όποιος έχει το τηλέφωνο της περνάει καλά. Καλύτερη από την Εύα είναι φίλε.H Σάντρα είναι στο στυλ της Εύας της μιλφάρας που δούλευε κάποτε στο Καραμέλα ;
Πού χάθηκε αυτή η ψυχή ;
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
@dimigoall .. θα κάνουμε καμιά καταδρομική;
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.727
- Πόντοι
- 36.036
Όχι κωλόμπαρα από τώρα ρε πανούλη ...@dimigoall .. θα κάνουμε καμιά καταδρομική;

Μετά από 20 χρόνια ίσως ναι

DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.944
- Πόντοι
- 3.796
Παθον όντας πιτσιρικάς και ανηξεροςΟ φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναι
Μετεξεταστεος έμεινα δλδ.Στο σπίτι της είναι και όποιος έχει το τηλέφωνο της περνάει καλά. Καλύτερη από την Εύα είναι φίλε.
Ένα μαγαζί μεντα στη Σταυρούπολη τι λέει ξέρεις;διάβασα όλο το φόρουμ αλλά δεν γράφει κανείς!
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.044
- Πόντοι
- 3.506
Μπες στο παρασύνθημα για Καλιγούλα και μουν (πλέον Σολ).Ποια είναι η Σάντρα;πιτσιρικά αβυζη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απέναντι από το ΙγκουάναΤο Σολ που γράφεται που ακριβώς βρίσκεται
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.044
- Πόντοι
- 3.506
Θα ρωτήσω εδώ του βορειοελλαδίτες μύστες του σάιτ αν ξέρουν λεπτομέρειες για το Sol το κωλομπαρο που είναι όμως στην Καλλίπολη της Σκύδρας. Πέρασα βιαστικά το βράδυ και είχε τεράστια φωτεινή επιγραφή. Κάποτε λειτουργούσε, τώρα το ξανά έβαλαν σε λειτουργία;
Σόρρυ αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο νήμα.
Σόρρυ αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο νήμα.
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πέρασε κανεις από το SOL να δει τη παίζει;