Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.226
Πόντοι
201
Το menta λίγο παρακάτω από τον μυθικό Μαύρο στην Σταυρούπολη, ξέρουμε τι καπνό άρχισε να φουμάρει; Έβαλε φιμεδάκι στα τζάμια ενώ ήταν δήθεν μεζεδοπωλείο. Καλά μπορεί να παίζει και καμιά τσόχα μέσα, δεν ξέρω.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.543
Πόντοι
206
πέρασμα πριν από λίγιο από πλατεία βαρδάρη.
έχει ανοίξει μπαράκι με ταμπέλα sol,
Όπως γράφτηκε και στην προηγούμενη σελίδα πρόκειται για το πρώην full moon που ήταν στην Κωλέττη.

Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
65
Πόντοι
0
Καλησπερα , ψάχνω μέρος κάτι σαν μπαρ που να μαζυει σχετικα μεγαλες ηλικιες ενδιαφέρομαι να παω με την δικιά μου , ξέρετε τιποτα?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
679
Πόντοι
86
Καλησπερα , ψάχνω μέρος κάτι σαν μπαρ που να μαζυει σχετικα μεγαλες ηλικιες ενδιαφέρομαι να παω με την δικιά μου , ξέρετε τιποτα?
Πήγαινε στο απρόοπτο, στην Γιαννιτσών απέναντι από το βενζινάδικο shell

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.226
Πόντοι
201
Πέρασα από την οδό Σόλωνος στην Ηλιούπολη πριν λίγο και είδα δύο μαγαζιά.Το ένα λέγεται Βαλεντίνα και ένα λίγο πιο πέρα με συγκεκριμένο φωτισμό.Υπηρχαν τα εν λόγω μαγαζιά ή είναι καινούρια?
Για τη Βαλεντίνα έχουν γραφτεί αρκετά, εγώ δεν έχω προσωπική άποψη αλλά έχω τσεκάρει κάτι τσουπακάμπρα να μπαίνουν.

Για το παρακάτω ρώτησα εγώ ο ίδιος και απάντησε ένας άλλος φίλος ότι δεν παίζει τίποτα, απλά είναι ό,τι να'ναι καφενείο που ανοίγει στη χάση και στη φέξη και άντε να'χει περιστασιακά καμιά γυναίκα -αλλά όχι του επαγγέλματος, απλά περαστική.

Να'μουν ξανά 25 χρονών, να'βγαινα κάθε μέρα δυο και τρεις φορές, να περνούσα στο ξεκάρφωτο να τσεκάρω ρε πούστη μου τέτοια μυθιστορηματικά μαγαζιά.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636
παίδες σε ποιο πάμε να παίξουμε λίγο μπαλίτσα?
χαβαλέ και χώσιμο μπορούμε να έχει το μενού?
παιχνιδι?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.980
Πόντοι
38.529
Το καινουργιο ΣΟΛ στο Βαρδαρη,τι φαση?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.980
Πόντοι
38.529
Strip show γράφει απ έξω, οπότε λογικά ανήκει σε άλλο νήμα
Ασε τη ταμπελα,δεν γινονταν κανενα strip show στο full moon.
Σαν κωλομπαρο δουλευε και το ιδιο λογικα θα γινεται και στο νεο.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
παίδες σε ποιο πάμε να παίξουμε λίγο μπαλίτσα?
χαβαλέ και χώσιμο μπορούμε να έχει το μενού?
παιχνιδι?
Αποδεδειγμένα στο μόνο μαγαζί αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να γαμήσει είναι το καραμέλα στην Μοναστηρίου. Αν και δεν μπορώ να σας καταλάβω πως μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στα μαγαζιά. Θα το ξαναπώ ότι η Σάντρα η Ολλανδέζα από το Κίεβο όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη

Και το καλό είναι ότι γουστάρει να γαμιέται άσχετα με το αν το θέλει η αν το κάνει επαγγελματικά. Το έχω ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη κάνει με γνωστούς της ραντεβού και έξω αλλά μη ζητάτε τηλέφωνα και τέτοια γιατί Και να το έχετε το τηλέφωνο της αν αυτή δε σας ξέρει μόνο στο μαγαζί θα κάνετε κάτι.

Για το Sol που ρώτησε ο @ΦΑΚΙΡΗΣ Απέξω μόνο που πέρασα προχθές είναι όμορφο. Αλλά με υποψιάζει για ψάρεμα πελατών. Εντωμεταξύ σε μια ακτίνα 700 800 μέτρων έχει δημιουργηθεί μία ωραία πιάτσα Le cabare-Καλιγούλας -blue iguana- Sol- caramela

Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
800
Πόντοι
81
Αποδεδειγμένα στο μόνο μαγαζί αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να γαμήσει είναι το καραμέλα στην Μοναστηρίου. Αν και δεν μπορώ να σας καταλάβω πως μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στα μαγαζιά. Θα το ξαναπώ ότι η Σάντρα η Ολλανδέζα από το Κίεβο όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη

Και το καλό είναι ότι γουστάρει να γαμιέται άσχετα με το αν το θέλει η αν το κάνει επαγγελματικά. Το έχω ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη κάνει με γνωστούς της ραντεβού και έξω αλλά μη ζητάτε τηλέφωνα και τέτοια γιατί Και να το έχετε το τηλέφωνο της αν αυτή δε σας ξέρει μόνο στο μαγαζί θα κάνετε κάτι.

Για το Sol που ρώτησε ο @ΦΑΚΙΡΗΣ Απέξω μόνο που πέρασα προχθές είναι όμορφο. Αλλά με υποψιάζει για ψάρεμα πελατών. Εντωμεταξύ σε μια ακτίνα 700 800 μέτρων έχει δημιουργηθεί μία ωραία πιάτσα Le cabare-Καλιγούλας -blue iguana- Sol- caramela
Μονο που στο Καραμελα για να γαμησεις θα πρεπει να πουλησεις κανενα νεφρο....πηγε ενας γνωστος μου και του εφυγαν 600 ευρω για να γαμησει....βεβαια μου ειπε πως οταν πηγε ηταν σουρωμενος και ισως βρηκαν ευκαιρια και τον μαδησανε....

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Μονο που στο Καραμελα για να γαμησεις θα πρεπει να πουλησεις κανενα νεφρο....πηγε ενας γνωστος μου και του εφυγαν 600 ευρω για να γαμησει....βεβαια μου ειπε πως οταν πηγε ηταν σουρωμενος και ισως βρηκαν ευκαιρια και τον μαδησανε....
Ο φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναι

Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
800
Πόντοι
81
Ο φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι νανα
Του τα ειπα και εγω αυτα που μου λες αλλα με ειπε τι ηταν σουρωμενος καο οποια ερχοτανε την κερνουσε ποτα και σαμπανιες οπως ειπες και εσυ.......η μαλακιες πληρωνονται...με 600 ευρω γαμουσε 4 μουναρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom