Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Επισκεψη πριν λογες μερες στο caramela, παρουσες 3 κοπελες κριστυ, σαντρα, και μια μαυρομαλλα μεγακη σε ηλικια. Με το που καθομαι ερχεται η μαυρομαλλα γρια και λεω θα παρω κατευθιαν χορο για να δειξω προθεσεις ξοδεματος παιρνω χορο τραγικα χαλια τελειωνει ο χορος καθομαι. Ερχετε η σαντρα την διωχνω ευγενικα και ερχεται μετα η κριστυ. Υψος περιπου 1.70 αδυνατη με μικρο στηθος και ωραιο κωλο και χαλκινο μακρυ μαλλι. Ερχετε καθετε πανω μου κερναω ποτο. Γενικα το μαγαζι νομιζω ταιριαζει πιο πολυ σε μπουρδελο. Κερασα δυο ποτα δεν πηρε το χερι της μεσα απο το μποξερακι μου, παμε για χορο μετα 20 ευρω τα 5 λεπτα περιπου. Παιρνω δευτερο χορο στο καπακι και μετα προχωρησε η φαση. Γενικα οκ εδωσα παραπανω λεφτα απο οτι θα μπορουσα να δωσω αλλου αλλα ηταν καλη φαση. Να παιρνατε καλα παιδια

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Επισκεψη πριν λογες μερες στο caramela, παρουσες 3 κοπελες κριστυ, σαντρα, και μια μαυρομαλλα μεγακη σε ηλικια. Με το που καθομαι ερχεται η μαυρομαλλα γρια και λεω θα παρω κατευθιαν χορο για να δειξω προθεσεις ξοδεματος παιρνω χορο τραγικα χαλια τελειωνει ο χορος καθομαι. Ερχετε η σαντρα την διωχνω ευγενικα και ερχεται μετα η κριστυ. Υψος περιπου 1.70 αδυνατη με μικρο στηθος και ωραιο κωλο και χαλκινο μακρυ μαλλι. Ερχετε καθετε πανω μου κερναω ποτο. Γενικα το μαγαζι νομιζω ταιριαζει πιο πολυ σε μπουρδελο. Κερασα δυο ποτα δεν πηρε το χερι της μεσα απο το μποξερακι μου, παμε για χορο μετα 20 ευρω τα 5 λεπτα περιπου. Παιρνω δευτερο χορο στο καπακι και μετα προχωρησε η φαση. Γενικα οκ εδωσα παραπανω λεφτα απο οτι θα μπορουσα να δωσω αλλου αλλα ηταν καλη φαση. Να παιρνατε καλα παιδια
Η Σαντρα είναι μία 50 άρα μάγκα?

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Καπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;
Ποια είναι αυτή λεβέντη μου? Εγώ ήμουν φαν της Μαρίνας, της Έλενας από Platinum και της Γαβριελλας

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Καπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;
Η Σάντρα είναι 55 +. Δουλεύει 35 χρόνια στην πόλη μας. Μουλέν ρουζ Καλιγούλα fever
Είναι μουνάρα και από ότι ξέρω κάνει και ραντεβού μόνη της έξω. Η μελαχρινή γριά που λέει το παλικάρι είναι η γνωστή αηδιαστική Λία

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.465
Πόντοι
2.306
Η Σάντρα είναι 55 +. Δουλεύει 35 χρόνια στην πόλη μας. Μουλέν ρουζ Καλιγούλα fever
Είναι μουνάρα και από ότι ξέρω κάνει και ραντεβού μόνη της έξω. Η μελαχρινή γριά που λέει το παλικάρι είναι η γνωστή αηδιαστική Λία
Αυτή την Σάντρα την φορτώνεις από το μαγαζί ή παίζει τηλ σε αγγελία;

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Την έχεις πάρει μάγκα?

Blade1000

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς Full Moon τελευταία; Τι παίζει;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.149
Πόντοι
456
Ρε παιδιά μια γνωστή μου κοπέλα πήγε σε ένα μπαρ στην Αγίου Δημητρίου. Σε κάνα μήνα έφυγε επειδή από ότι κατάλαβε ήταν σχετικό. Μου έκανε φουλ εντύπωση. Ποιο μπορεί να είναι τόσο κέντρο ;;;;; Μου έκανε φουλ εντύπωση.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.465
Πόντοι
2.306
Ρε παιδιά μια γνωστή μου κοπέλα πήγε σε ένα μπαρ στην Αγίου Δημητρίου. Σε κάνα μήνα έφυγε επειδή από ότι κατάλαβε ήταν σχετικό. Μου έκανε φουλ εντύπωση. Ποιο μπορεί να είναι τόσο κέντρο ;;;;; Μου έκανε φουλ εντύπωση.
Ένα ολόκληρο μήνα έκανε να το καταλάβει; Τζιμάνι η φίλη

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.149
Πόντοι
456
Ένα ολόκληρο μήνα έκανε να το καταλάβει; Τζιμάνι η φίλη
Ένα μήνα τη καλομάθαιναν. Την έλεγαν " Τι καλή , τι όμορφη που είσαι " , την έδιναν παραπάνω χρήματα , τζάμπα ποτά κλπ

Μετά του τέλους της " περιόδου χάριτος " τη λέει το αφεντικό κοίτα αυτό , αυτό και αυτό για το μαγαζί μας ". Σοκαρίστηκε η άλλη και δε ξαναπάτησε.

Υ.γ. Πάντως όχι δε φημίζεται για την ευφυία της το κορίτσι.

leftgk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
104
Πόντοι
0
Sol είδα λέγεται...έχει σχέση με το παλιό;

Καμία, το ανοίγει ο γνωστός τσιγγάνος που έχει και το σολ στην Πέλλα και το Φουλ Μουν, επίπεδο κοριτσιών κάτω απο το μηδέν

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
Ένα μήνα τη καλομάθαιναν. Την έλεγαν " Τι καλή , τι όμορφη που είσαι " , την έδιναν παραπάνω χρήματα , τζάμπα ποτά κλπ

Μετά του τέλους της " περιόδου χάριτος " τη λέει το αφεντικό κοίτα αυτό , αυτό και αυτό για το μαγαζί μας ". Σοκαρίστηκε η άλλη και δε ξαναπάτησε.

Υ.γ. Πάντως όχι δε φημίζεται για την ευφυία της το κορίτσι.
γιατί δε
γιατί δεν την ρωτάς σε ποιό μαγαζί δούλευε;

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
πέρασμα πριν από λίγιο από πλατεία βαρδάρη.
έχει ανοίξει μπαράκι με ταμπέλα sol,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom